Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2016-04-18 22:59:33

Sziasztok! Magasban járok :) 1-2 napig.
Nevergiveup maradj fent sokáig, kellene a babadömping! :)
Kicsifény
2016-04-18 22:07:51

Csöpszi, az én endo dokim azt mondja, hogy 2,5 alatt nem kell kezelni a tsht. Az 5.terhességi héte 2,48 volt az értékem és erre már írt fel Lthyroxint. Az igazi képhez kellene nézetned t3, t4, anti tpo értékeket. Mivel a tényleges pajzsmirigy hormon a T4 értékem csökkent két hét lthyroxin szedés után, tovább emelte az adagomat.
Én most szeretném 1-1,5 között tartani, a missed ab utáni első mensit követő 4-5.napon kell mennen vérvételre, addig szedem az eddigi lthyroxin adagomat.
Ha rám hallgatsz, megnézetném a többi pajzsmirigy hormont és kérnék gyógyszert.
SzmZs jutott eszembe, neki is magas, de még határértéken belüli volt a tshja és neki is missed ab lett a vége.
Én szeretnék minden rizikófaktort kizárni a következő próbálkozásra. Már ha lesz ilyenünk.
csöpszi
2016-04-18 20:47:56

köszi lányok! igen a tsh engem is zavar, de az endo dokit nem zavarta... khm... legközelebb kérni fogom hogy adjon rá valamit, hátha nem ellenkezik.
örülök hogy a többi jó :))
Arivett07
2016-04-18 20:41:50

Csöpszi! Tsh picit magas, de még ok! A többi tökéletes!
copfos
2016-04-18 19:47:33

csöpszi, szerintem ez nagyon jó lelet :-) persze a tsh-t lehet még tuningolni, de a többi nagyon jó! a tsh se annyira vészes szerintem,
csöpszi
2016-04-18 19:31:41

Sziasztok!
Ma voltam vérvételen magánban, már meg is jött az eredmény 4.ciklusnapomon csináltattam.
TSH 2,466 mIU/L
FSH 7,47 U/L
LH 6,43 U/L
Prolaktin 213,9 mIU/L
Ösztradiol 120,2 pmol/L
Progeszteron 1,1 nmol/L
Tesztotszteron 1,5 nmol/L

van valami észrevételetek? tudom a TSH lehetne 2 alatt sőt 1 alatt is... de az endokrinológusom azt mondta nem kell rá gyógyszer... :(
Nevergiveup
2016-04-18 10:18:18

Kicsifény! Doki szerinte elég, de ki tudja...? 30-42 volt eddig mindig....szerinte ez azt mutatja, volt pé.
Kicsifény
2016-04-18 10:15:37

Nevergiveup! Progeszteron pótlást kaptál a dokidtól? Vagy elég a progeszteronod a korábbi vizsgálatok alapján?

Kolibri, drukkolok, szép ez a görbe, és remélem nem csak a megfázástól! :))

Bkata?? :)
Nevergiveup
2016-04-18 10:05:48

Én szurkolok Neked, majd írd meg az eredményt a vv-rő"n ha lesz!

Nekem picit feljebb ment, de folyamatosan érzem mensisen a hasam, nehéz így optimistának maradni! És többször is úgy jött meg, hogy reggel magas hőt mértem, aztán du megjött, szval ebben sem merek hinni!:) De még bizakodom! Szerdára nem várom amúgy!
Kolibri84
2016-04-18 09:59:34

Koszi Nevergiveup a biztatast - olyan jo lenne, ha baba lenne a dologban, ebben a honapban mindent beleadtunk :) ma reggel voltam vervetelen 22. napi hormonsort csinaltatni - holnap kiderul, hogy van-e eleg progi.
Te hogy allsz? Remelem szep magasan a hod!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!