Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-04-20 06:33:11

Sziasztok! Ma reggelre 2 tizedet feljebb ugrottam a 8. Dpo-n :-) Hát ilyenem sem volt még. Ilyenkor vagy stagnálok, vagy lefelé szoktam menni. Totál elengedtem ezt a hónapot, de most egy kis remény felcsillant.
csöpszi
2016-04-19 21:58:26

Ági nem nézettem sem T3 sem T4 sem anti tpo értéket... :/ na majd legközelebb...
Pénteken megyek uh-ra, hogy megnézzék mi van velem.
Lányok én MYO INOTIZOLT iszom ugyan az a hatóanyaga mint az Inofolic-nak viszont jóval olcsóbb! az eno dokim, és a nőgyógyászom is azt mondta hogy teljesen jó! 3 havi adag 7000 Ft mígaz inofolicból 2 havi 12.000Ft.. nem mindegy...
A trimesztert én holnaptól szedem. kíváncsian várom a hatását. :)
hugery
2016-04-19 21:44:50

Ági kitartás!
Ági41
2016-04-19 21:41:35

Sziasztok!

Csöpszi, anti-tpo-t néztek?
Nekem sajnos nem jó a trimeszter vitamin, mert van benne jód, nekem kerülni kell a jódot, és az abból készült termékeket, ételeket.
Megjött a missed ab utáni szövettani eredmény. Semmi kórosat nem találtak, a 3 mm embrió már a műtét előtt távozott belőlem. Emlékszem, akkor délután már voltak erősebb görcseim.
Voltam ultrahangon is, az endometrium 7mm, és minden rendben van.

Az inofolic most akciós az Alma gyógyszertárakban.

Jó nagyot zuhantam, holnap vagy holnapután kezdem a missed ab utáni második ciklust.

hugery
2016-04-19 21:36:06

Köszönöm a bíztatást! :)
Nevergiveup
2016-04-19 21:07:46

Hugery! Ez az esés még semmi, eddig is voltak hullámaid :)

Csöpszi! Én is jókat hallottam róla, az Inofolic és emellett vacilálok, de sztem majd csak ha a kövi ciklus nem sikerül (azért nem olcsók :/).

Most értem haza tàncról, olyan jól esett, kicsit helyretette az agyam :)
Renata1989
2016-04-19 20:14:02

csöpszi . Én is jókat hallottam róla és gondolkodom rajt hogy rendelek ki tudja hát ha tényleg az segít :)
Arivett07
2016-04-19 19:52:47

Hugery ne már!!!!
hugery
2016-04-19 19:26:31

Sziasztok Csajszik! Én ma zuhantam, akárcsak Nevergiveup :)
csöpszi
2016-04-19 18:58:15

KocsisEdit nagyon gratulalok! Vigyazz magatokra!
Lanyok ismeri valaki a Trimeszter terhesvitamint? Olyan sikersztorikat olvasok a facebook oldalan hogy sok ev sikertelen probalkozas utan elkezdtek szedni es jott a baba, tobb veteles utan jott ossze trimeszterrel, 1 petefeszekkel, remenyvesztve...trimeszter segitett. Sot cisztaban, miomaban is segit, helyrerakja a ciklust.... en femibiont amugyis szedek honapok ota, ez nem sokkal dragabb ugyhogy rendeltem... kivancsi leszek. Nezzetek meg! en adok neki egy eselyt, hatha...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!