Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Ma voltam 7. heti ultrahangon, szerencsére minden rendben, a poronty 9 mm és jó helyen van.
Olvaslak ám benneteket, mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek.
Ha megengeditek, feltennék egy képet terhességi tesztemről kedvcsinálónak.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/160419/Teszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nevergiveup gondolom a korábbi görbéidre alapozva gondolod, hogy ez a hónap nem sikerült. Valami mensi előtti tünet? Minden ugyan olyan, mint korábban?
Nekem sem magas ám a hőm!!Rakom a görbém.
Arivett07
2016-04-19 13:20:24
Inkább én vagyok értetlen:-)!
Nevergiveup
2016-04-19 12:16:54
Arivett! Csak annyi, hogy a napokban megjön, ezt mutatja a hőm is..:( Így kb. 30 napig megint várhatok (addig tart egy új ciklus),hogy vajon megjön-e, vagy baba van?:) Szóval most “kicsit háttérbe vonulok”. De nem adom fel, Never give up!;) ;) Erre mondtam, hogy a nevem a jelszavam.:)
Nem baj, ezek szerint ma nem csak szomorkás, hanem érthetetlen is vagyok :D :D
Arivett07
2016-04-19 12:05:27
Renáta ez nem baj, sőt!!
Arivett07
2016-04-19 12:04:24
Nevergiveup nem értem amit írtál. Mi az, hogy 30 napig? Vagy miért? Vagy miért írtad a jelszavad?
BorESZTIKE
2016-04-19 10:15:02
Most Algoflex M-et kell szednem már 2 nappal előtte,de most véletlenül 3 nappal kezdtem szedni azaz 17-én. A görbe szerint 23-án lesz megint de amúgy 20-át ír. Ha 20-án nem jön meg 21-én szedem be mintha az lenne az előtte 2 nap.
BorESZTIKE
2016-04-19 10:09:02
Lemaradt a mai
BorESZTIKE
2016-04-19 10:07:18
A maim,tegnap voltam a párommal bár még nem voltam se magán dokinál se kórházinál,de teszünk érte. Talán nyárra minden megoldódik ha előbb nem
BorESZTIKE
2016-04-19 10:02:19
Szia Renáta!
Nekem írtak fel Premens tablettát. Már nem emlékszem előtte kezdtem szedni vagy mikor megjött de nekem az orvos megmondta,hogyan kell szedni. 3,6 hónapig szedjem. A 3 hónap 2014 februárjában telt le. Nekem az első 2 hétben csak mellékhatások voltak,utána meg nem nagyon foglalkoztam vele csak vártam mikor mehetek vissza mert nem használt. Azt mondta a doki nem szépen,hogy akkor abba a kisebbségbe tartozom akinek nem használ. Remélem Neked fog.
Nevergiveup
2016-04-19 08:34:07
Arivett! Csak annyit, hogy most megint vagy 30 napig nem nagyon kell izgulni, van-e baba...:( De írok majd..:) Nem adom fel, a nick nevem a jelszavam!:)
Ma voltam 7. heti ultrahangon, szerencsére minden rendben, a poronty 9 mm és jó helyen van.
Olvaslak ám benneteket, mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek.
Ha megengeditek, feltennék egy képet terhességi tesztemről kedvcsinálónak.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/160419/Teszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nevergiveup gondolom a korábbi görbéidre alapozva gondolod, hogy ez a hónap nem sikerült. Valami mensi előtti tünet? Minden ugyan olyan, mint korábban?
Nekem sem magas ám a hőm!!Rakom a görbém.