Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Grat Krisz ! Jó egészséget
Természtesen a szép görbéseknek.
Én 3.napja nem írtam a hőt . Most az agyam részben azon jár mi a bajom illetve lehet e ettől babám valaha is. Érdemes e a párommal együtt lenni stb.
Krisz27
2016-04-17 10:14:36
Köszi :) Ő is kisfiú. körbeveszem magam pasikkal :D
BKATA77
2016-04-17 10:05:40
Igen tényleg már csak pár nap,de a holnapi napot is nagyon várom,hogy a hőm merre megy,mert nekem 11,12 dpo napon már csökkeni szokott sajnos a hőm ha nem sikerült.
Kolibri84
2016-04-17 09:57:29
BKata, Nevergiveup mar csak par nap es kiderul :)
Hugery szepen felment a hod :)
Krisz remelem csokkennek a kellemetlen tunetek!
En kicsit megfaztam :(
BKATA77
2016-04-17 09:53:26
Krisz nagyon jók azok az érzések tudom,azt soha nem lehet elfelejteni:) Örülök,hogy jól vagytok. Igen abba az időszakba vagy amikor már jobban nő a poci:) Már nem emlékszem kisfiú vagy kislány?
Hugery nagyon szépen alakulsz:)
Nevergiveup
2016-04-17 09:33:52
Hugery! Nagyon szépen felment!!!!:) Jujj, drukkolok!:) Izgi!
hugery
2016-04-17 09:32:20
Bkata77 én itt vagyok, olvasok, újat írni nem tudok.
Krisz vigyázz magadra! :)
Én igy állok ma.
Krisz27
2016-04-17 09:22:17
Kata: Egész jól, bár már nagyon nagy a pocak. (többen kérdezik hogy biztos csak egy gyerek van benn?, és igen biztos) Az ágyban nehezen mozdulok és ha lefekszem kínoz a gyomorsavam. Ez elég viccesen hangzik, mert még csak a 27. hétben vagyok, még van három hónap a szülésig, úgy érzem magam mintha már a finishben lennék. Viszonylag korán elkezdődtek a méh összehúzódások (olyanok voltak mint a jóslófájások), így most magnéziumot kell szednem, hogy a méhszáj nehogy idejekorán kinyíljon... Én pedig azt hittem hogy majd a második terhesség még könnyebb lesz mint az első (a nagy fiammal még az utolsó hetekben is fittnek éreztem magam), háááát tévedtem :). De ez nem panasz :) Mindig olvaslak Benneteket, csak nem mindig tudok hozzászólni. De nagyon drukkolok Mindenkinek! :)
BKATA77
2016-04-17 09:05:02
Nevergiveup te is jól állsz.Nekem is van olyan érzésem igen.
A cicim oldalt fáj de csak ha valami hozzá ér vagy megfogom.
Derekam még nem fáj.Olyan fura erzés a hasba de lehet ezt már csak bebeszéljük magunknak,máskülönben észre sem vennénk ha nem figyelünk rá.
Krisz te,hogy vagy? Hányadik hétben is vagy már?
Krisz27
2016-04-17 08:35:03
Hajrá, hajrá Kata és Nevergivup! :) Nem soká kiderül. :)
Nevergivup: a mensis érzés miatt ne aggódj!, nem feltétlen jelenti azt hogy meg is fog jönni, nekem kb a 8. hétig volt ilyen érzésem, a növekvő méh és a feszülő méhszalagok okozzák.
Természtesen a szép görbéseknek.
Én 3.napja nem írtam a hőt . Most az agyam részben azon jár mi a bajom illetve lehet e ettől babám valaha is. Érdemes e a párommal együtt lenni stb.