Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem meg úgy fest, két szabályból bejött a második így megrepedtem, ha igaz amit nemrégiben bemásoltam nektek :) Minden esetre mensis fájás akad.... remélem szépen felkúszik a hőm.
Nem tudom lányok ti hogy vagytok vele, de én már reggel amikor a számba veszem a hőmérőt érzésre tudom, hogy az előző napi méréshez képest fentebb vagy lentebb van a hőm... és mindig eltalálom... ilyen az mikor az ember már évek óta hőmérőzik XD
csöpszi
2016-04-29 14:35:59
Nem megyek mostanaban uh-ra. A dokim a legutobbi utan azt mondta minden ok velem es legkozelebb akkor menjek ha kesik es van ujra pozi tesztem...
Nevergiveup
2016-04-29 14:29:26
Megnéztem..egyre erősebb, szerintem nemsoká ovu! Délután is tesztelj, lehet neked akkor erősebb (nekem mindig este volt erős), de előtte ne pisilj egy jódarabig. :)
Nevergiveup
2016-04-29 14:26:51
Napi 2 mm-t is nőhet, de ez nem mérvadó, lehet kevesebbet, és akkor lehet csak 17-18 mm még csak és kell neki 1-2 nap. Nem terveztetek még uh-t?
Nekem most 3 ciklusomat végigköveti (ugye Clostilt szedek), hogy biztosan tudjuk a jelekből, fájás, nyák stb. hogy mikor is van. Utána már elég lesz havi 1X hoyg lecsekkoljuk ne legyen cisztás.