Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Eszti: felháborító ez a nemtörődömség... minek megy az ilyen orvosnak?! Egyetértek, addig menj amíg nem találsz egy normális dokit!
csöpszi
2016-05-19 19:18:40
lanyok itt a leletem:
progeszteron 38,1 nmol/L
HCG 8,6 U/L
mostt ebbol mi derul ki?
Tsibe
2016-05-19 18:30:25
BorEsztike!
Én a helyedben sürgősen keresnék egy normális nőgyógyászt és egy endokrinológust is! A magas alaphőd simán utalhat pajzsmirigytúlműködésre. A vérzés problémáid pedig szintén komoly gondokat jeleznek, és nem normális, hogy ennyire nem foglalkoznak veled. Ezek a problémák maguktól nem fognak megoldódni, és így bizony babára is hiába vársz sajnos.
Én a helyedben addig mennék, amíg nem találok egy orvost, aki érdemben foglalkozik a problémával, még akkor is, ha kétnaponta új orvost kell keresni. Olyan nem létezik, hogy a lakóhelyed környékén minden orvos ennyire nem törődöm!
csöpszi
2016-05-19 18:23:30
Agi irigyellek amiert ilyen hamar rendbejottel... nekem ez meg mindig csaj az elso "normalis" ciklusom a missed ab ota. Pedig nekem elobb volt ugy emlekszem (februar 16) Pontosan 2 honappal a mutet utan jott meg eloszor es meg mindig szorakozik a szervezetem... :(
Drukkolok hogy ez a ciklusod sikeres legyen!
Ági41
2016-05-19 18:16:02
Sziasztok Lányok!
Kedden voltam a meddőségiben megbeszélni az autoimmun, trombophilia és a lymphocita nk sejtea paneleket.
Az Nk sejtarány kicsit magas, 28%, erre szteroidot (Medrolt) fogok kapni a következő terhességnél.
Én megvártam a missed ab utáni 3 ciklust. Tegnap jött meg, most már 28 napra, szerintem mostanra állt be rendesen.
BorESZTIKE
2016-05-19 18:05:24
Na lányok.
Ma voltam a kórházban mivel a magán dokimat a telefonszámán nem érem el.Egy fiatal 40-es laza volt. Mondtam a dokim mondtam,hogy jöjjek vissza ha nem javul az állapotom. Elmondtam a vérzésem rendszertelen,közti vérzések, éjszakai betéteket kell használnom,nagyon erős,erős görcsök ,fájdalmak szoktak lenni,hányás,hányinger. Meg se vizsgált. Mondtam a cisztát is meg,hogy az epileptológusom mondta ha PCO akkor szóljunk neki . Kaptam egy jó kis gyógynövényi gyógyszert Premens a neve 3-6 hónapig kell szedni és rendbe rakja . Én már szedtem és az első 2-3 hétben csak mellékhatások voltak nem egy de utána se hatott csak mellék hatott (volt,hogy szinte egész hónapban véreztem,végett ért és rá 1-2 napra 1-2 napig ismét). Visszamentem 2014.február 14-én (2013 vége-2014 február ) elmondtam az akkori dokinak erre azt mondta ,hogy abba a kisszázalékba vagy kisebbségbe tartozok akinek nem hat és döntsem el melyik rosszabb ha fájdalmaim vannak és egyéb tüneteim vagy ,hogy rendellenes. Szinte sírva fakadtam. Itt a nyár,meleg nem akarok állandóan betétet használni és nem fürödni.
csöpszi
2016-05-19 17:16:23
Hat most delutan volt egy kis barna folt... nekem szerintem meg fog jonni napokon belul. De voltam hcg meg progi szint meresen ma. elvileg estere megjon az eredmeny. Nem sok remenyt fuzok hozza...
Renata1989
2016-05-19 16:44:40
Sziasztok csajok! Rég írtam ide,de figyellek titeket :) Egy olyan kérdésem lenne hogy ,2 napja nagyon szúr a hasam alja,mint ha kést döfnének bele,és feszül is.. ovuláció utan vagyok par nappal... Mi lehet ez? felfázás?