Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BKATA77
2016-06-10 10:55:17

Sziasztok
Szép görbéket látok:)
Heny hányadik napja késik?
Nálam változatlan a helyzet sajna:(
BorESZTIKE
2016-06-10 09:49:37

Tegnap voltam a dokimnál. 16-án Nőgyógyászati küret lesz 1 napos,meg szövetminta vétel, de be feküdni.vérezgettem délutántól. Hátrahajló méhet állapított meg. Azt mondta ettől is lehetnek a panaszaim. Ettől még szülhetek.Félek
csöpszi
2016-06-10 09:27:33

Nevergiveup fel a fejjel! Sikerulni fog! ;) szep a gorbe maradjon igy!!!
Nevergiveup
2016-06-10 08:53:09

Csöpszi, majd felkúszik!;) Vikóc szuper eddig!:)))
Nekem ilyen, de kicsit fáj is a torkom nem tudom mennyire releváns :/ :)

Persze vannak újabb várandós ismerősök....a kedvem egyre rosszabb....eltelt 2 év...
csöpszi
2016-06-10 08:13:21

Vikoc! Szuper! Maradjon is igy meg egy jo 9 honapig :)
Vikóc89
2016-06-10 07:10:54

Csöpszi alakul az, megy az majd följebb is! ;)
Mircsi a helyedben én is kivárnám a hétfőt. :)
Továbbra is "szárnyalok". :) Remélem a mélyrepülés elmarad. :) Úgy érzem meggyulladok.
csöpszi
2016-06-10 06:54:37

Mircsi! Par nap mulva ismeteld meg, lehet korai volt! Drikkolok! :) Vikoc, tovabbra is az egekben? :) Heny, remeljuk jovoheten mar latni fogjatok!!! Miota kesik? Drukkolok nagyon! Bkata, Te hogy vagy?
Nekem ma ilyen... remelem meg feljebb megy holnapra, mert ez igy meg nem olyan meggyozo...
Mircsi
2016-06-09 22:34:31

Vikóc89!...hát nem tudom..ma csináltam mert nem bírtam tovább várni, de sajna neg. volt, lehet várok hétfőig. :-)
Renata1989
2016-06-09 22:11:06

Csajok,en nem tudom hogy most miért,de tornazok naponta,vagy kétnaponta.
És ma csak 10 percet tudtam,ugy meg fájdult a méhem. Szúrkál és feszül,pedig nem csinaltam olyan megeröltetőt,nem szokott nalam ez előfordulni,nem tudom mi valthatta ki,de nagyon nem jó..
Tsibe
2016-06-09 21:35:55

Sziasztok!

Picit utánanéztem a Trimeszternek. Az ogyei listáján "zöld pipás", ami ezt jelenti: A bejelentett, zöld pipával jelölt étrend-kiegészítők esetében a bejelentő által benyújtott dokumentumok, valamint a rendelkezésre álló, releváns tudományos információk, adatok alapján nem merültek fel olyan súlyos hibák az összetétellel, a termék várható hatásaival, a jelöléssel, és a címkén alkalmazott egészségre vonatkozó állításokkal kapcsolatban, amelyek alapján feltételezni lehetne, hogy a termék fogyasztása kockázatos lenne a fogyasztó egészsége szempontjából, valamint hogy a termék nem felel meg a bejelentéskor hatályos jogi rendelkezéseknek, úgy mint az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendelet, a 1924/2006/EK rendelet és a hozzá kapcsolódó egyéb rendeletek előírásainak.

Ebből számomra nem következik, hogy valóban meg is nézték a terméket. Lehet, hogy tényleg érdemes lenne bevizsgáltatni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!