Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-06-10 17:57:34

Kicsifény, én nem várnék! Örülök, hogy mindent rendben talált a doki!!! Szerintem hajrá, mindent bele!!! :)
Nevergiveup, reméljük már nem lesz szükséged a clostyra ;)
Heny sajnálom... de az, hogy a doki tesztelésre biztatott, okot ad a reményre! hátha... :)
Ezt találtam: "Az a barnázás, amely a ciklus közepén, vagy a következő esedékes menstruáció előtt 10-14 nappal jelentkezik, szintén normális. Ez a barnázás ovulációs barnázás. Egy enyhe ovuláció alatti barnázás a kiváló termékenység jele! A ciklus közepén jelentkező barnázásnak 2 oka ismert:
amikor a petesejt kitör a tüszőből, ilyenkor egy kis vérzés előfordulhat.
amikor ovuláció alatt egy hirtelen és rövid ideig tartó ösztrogén szint emelkedés történik, ami arra készteti a méhnyálkahártyát, hogy egy kis része ledobódjon."
megnyugodtam. remélem holnap feljebb kúszom...
Nevergiveup
2016-06-10 16:48:18

Renáta! Én is szedem továbbra is. Szerintem elég szigorù a gyógyszer/vitamin ellenőrzés itthon, nem hiszem, hogy “kutyulmányt” el lehetne adni, ha kimondottan káros lenne. Én vettem 3 havit, azt beszedem, ha lesz hatása boldog leszek, ha nem, akkor max. szedtem egy csomó vitamint.:) Csöpszivel egyetemben nekem sem okozott semmi problémát!

Kicsifény! Igen, elvileg kövi hónapban megint Clostyzok. Sajna most nem tudtam elmenni megnézetni, hogy clostymentesen milyen petéket tudok produkálni..:/
Nektek azt ajánlom, próbálkozzatok, 1 hónappal több esély a sikerre!;) A doki azt mondta, szép vagy :))

Katan drukkolok továbbra is, hogy csak a baba bújócskázzon!!!

csöpszi
2016-06-10 16:38:16

Renata! Nem... juliusban megyek majd a dokimhoz... addig szerintem szedem... eddig sem tapasztaltam mellekhatast es ismeroseim is ajanlottak...
Viszont ma enyhe barna volt tobbszor pisiles utan a wc papiron... ez progeszteron hiany? Vagy most mi van.. nem ertem... pedig ha most tenyleg repedt rendesen... olyan jokor idozitettuk az egyuttleteket (juni 5,6,8,9) ha sikerult elcsipni de nem termelodik progeszteron eselytelen a baba. Igyak palastfuvet?
Vikóc89
2016-06-10 16:05:37

Oh Heny... megelőztél... Talán még nincs veszve minden, ha a doki tesztet javasol!
Vikóc89
2016-06-10 16:03:53

Kicsifény én nem várnék. :)
Heny, Kata: tuti csak bújócskáznak a törpék. ;)
Nevergiveup szépen alakul a görbéd! :)
Heny90
2016-06-10 16:03:02

Sosem kesett ilyen sokat!! A dokim szerint ha elmulik csinaljak tesztet. Kata neked drukkolok!!!
Heny90
2016-06-10 16:01:39

Nemfogjátok elhinni 39. Napra megjott..
Kicsifény
2016-06-10 15:50:44

Esztike, ne félj, megnézik, hogy belül is rendben vagy-e és ez segíteni fog a babásodásban! Drukkolok! :)

Heny, Kata, remélem a baba bújócskázik! :)

Nevergiveup! Ne szomorkodj, hamarosan pocaklakód lesz, kitartás! ha most nem jön össze, a következő ciklusban szedsz clostit?

Én ma elmentem nődokihoz, mivel lassan 2,5 hónapja volt a missed ab műtétem.
Szerencsére mindent rendben talált, van egy 12 mm-es tüszőm, és 10 mm-es a nyálkahártyám. Azt mondta, hogy szép vagyok. :) Megkérdeztem, hogy kivül vagy belül :), azt mondta, mindenhogyan. Észrevette, hogy fogytam, mondtam, hogy igen, tavaly ősz óta 8 kg-t.

Megkérdeztem tőle, hogy ha most megjön, akkor kell-e még várni még egy mensit a próbálkozással.
Az volt a válasza, hogy már eleget vártunk, a méh szépen regenerálódott, úgyhogy ha teherbe esem, nem baj. :)
Azért mondtam neki, hogy még nem esünk neki egy hét múlva a próbálkozásnak, egy mensit még megvárok. :) De erre csak nevetett és mondta, hogy ok.
De aztán elbizonytalanodtam, hogy tényleg várnom kell-e, most hogy így tudom, hogy kb. mikor lesz peteérésem.
Írtam az endodokimnak egy smst erről, hogy mi volt a nődokinál és megkérdeztem tőle is, hogy szerinte várjak-e még mensit vagy menjek el most hormon és cukor-inzulin vizsgálatra és próbálkozzunk most is. Meglátjuk ő mit válaszol, az endodokim nődoki is egyben, úgyhogy kíváncsian várom a véleményét.
Ti mit gondoltok várjunk vagy nem? :)
Renata1989
2016-06-10 13:10:42

Sziasztok! CSÖPSZI! Ki derítettél valamit a vitaminnal kapcsolatban? Szeded?
copfos
2016-06-10 11:35:05

Heny, Kata, kiváncsi vagyok, hogy valóban baba rejtőzködik-e nálatok, drukkolok.
Esztike, kitartás. Örülök, hogy ez a mostani doki lelkiismeretesen kivizsgált.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!