Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csöpszi, szépen emelkedsz. :) Te is elkezdtél szárnyalni. :)
Egyébként az LH teszt nekem sosem volt pozitív. Eleinte este csináltam, figyeltem, hogy előtte 2 órával már ne igyak túl sokat... Próbáltam reggel is, aztán késő délután. De semmi. Nálam nem vált be.
csöpszi
2016-06-11 09:54:14
BKata igen, kissé későn jöttem rá :D de nem baj, együtt voltunk és leszünk is, akár lesz baba, akár nem...de inkább legyen :)
BKATA77
2016-06-11 09:44:15
Az ovu tesztet du-án vagy este érdemesebb csinálni. Azt hiszem ez rá is van írva. De azért ne álljatok le az összebújással:)
Drukkolok
csöpszi
2016-06-11 09:29:40
a nyák és a középidős fájdalom alapján én is június 9-re saccolom az ovut, na meg most már a hő is arra utal. (vagy június 8-ra.)
ovu tesztet csináltam de csak délelőtt és nem lett pozitív egy napon sem. szerintem nálam ez nem működik. előző ciklusokban sem volt kimutatható ovu teszt alapján. vagy rosszkor csinálom, nem elég koncentrált a délelőtti pisi... majd kiderül. olvastam ilyet hogy van akinek nem mutatja ki a teszt...
BKATA77
2016-06-11 09:05:20
Csöpszi a hőd alapján meg volt,de nem szabad a gépre hagyatkozni hogy ő hova tette. Ovu teszteltél?
Ihatod a palástfüvet nyugodtan.
csöpszi
2016-06-11 07:02:35
Bkata egy hcg vervetel vagy egy UH megvalaszolna a kerdest... en biztos nem birnam ki es mennek mar ennyi nap keses utan.. drukkolok!!!
Nekem ma ilyen... be is tette. Hat nem vagyok tul boldog, de remelem tenylrg megvolt...a termekeny napokban egyutt voltunk 5-en 6-an, 8-an 9-en... meglatjuk mi lesz ebbol. Szerintetek ihatom most mar a palastfuvet?
BKATA77
2016-06-10 22:47:33
Annyi mindent nézegettem,olvasgattam neten az esetemről.
Április 18,19,20 volt utoljára menszeszem. Május 6-a volt utolsó együtt lét ami számíthat ez a ciklus 19 nap volt nekem. Ha onnantól számolom azaz május 6-tól akkor ma a 35 nap ami eltelt. próbálok utána számolni,mert azt olvastam sok helyen akkor nem mutatható ki a vizeletben a hcg hormon ha nagyon lassan ágyazódik be ez az egyik variáció.Azóta nem csináltam tesztet mondjuk csak 2-án ha jól emlékszem. Mai nap meg mértem a hőmet 36,8 volt. Ezzel sem mentem előrébb.
BKATA77
2016-06-10 22:34:21
Lányok annyira fel vagyok puffadva. Köszönöm,jól esik hogy ennyien drukkoltok.
Heny de lehet tényleg szerintem is csinálj egy tesztet ha elmúlik.
BKATA77
2016-06-10 22:31:29
Heny egyedül hagytál:( Sajnálom
Vikóc89
2016-06-10 18:33:39
Komolyan mondom nem tudom, hogy behaluzom-e de olyan enyhe megjön érzésem van. :( Bárcsak szerda reggel lenne! Akkor kiderül minden...
Egyébként az LH teszt nekem sosem volt pozitív. Eleinte este csináltam, figyeltem, hogy előtte 2 órával már ne igyak túl sokat... Próbáltam reggel is, aztán késő délután. De semmi. Nálam nem vált be.