Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-06-16 08:02:40

Sziasztok!
Arivett az az egyuttlet pont jo is! Drukkolok! Mikorra nem varod?
Agi, Nevergiveup, hogy alltok?
Vikoc mi van Veled?
Esztike gondolok rad! Jobbulast!!!
Nekem ma ilyen. Felek hogy megint cisztam lett, de nagyon remelem, hogy nem... a heten nem tudok dokihoz menni, de ha igy fog ugralni ossze vissza es tovabbra is szurkal a petefeszkem akkor hetfon doki...
Kolibri84
2016-06-16 07:58:35

Esztike en is a legjobbakat kivanom! Meglatod, minden rendben lesz!
Arivett jo olvasni, hogy minden ok! Bar az elozo ciklusom hosszabb volt mint szokott (35), a mostani 27 lesz - 28-ara nem varom.

Agi, Hugery, Csopszi, Nevergiveup hogy alltok?

Bkata mi ujsag?
copfos
2016-06-16 06:41:32

Esztike, a legjobbakat kívánom mára és gyors felépülést a műtétből.
BorESZTIKE
2016-06-15 21:25:09

Nem váltottam orvost csak nagyon sokára sikerült elérni. Megnézett meg citológiat is vett azt mondta hátrahajló méhem van meg,hogy tényleg vérezgetek.Nem normális 4 nappal menstruáció után. Ezek alapján mondta,hogy lesz ilyen küret meg előtte labor és EKG. EKG normális,labort a doki a számítógépen látja de ki kell nyomtattatnom ahol kiadják a leletet. Valami VCR35 vagy hasonlót néztek. Holnap 8-ra megyek bejelentkezni ,felvétel de előtte meg a Rendelő Intézet földszintjére kinyomtattatni a labort. Délután mehetek haza.Szövetmintát is vesznek.Remélem nem nagyon komoly. A szövetminta eredményét csak nyaralás után tudom meg mert jún.26-júl.26-ig nyaralunk.
Arivett07
2016-06-15 20:35:02

Esztike lemaradtam róla, végre vàltottàl orvost? Hogyhogy mész küretre?
Arivett07
2016-06-15 20:34:08

Sziasztok!

Ági, Nevergiveup nagyon jól àlltok!!! Nagyon szorítok!

Én ebben a hónapban nem mértem, csak a természetre bízom mindent. De tudom mikor volt ovu, mert éreztem a szurkàt, nyàkot. Elvileg ez hétfő volt. Sajnos csak vasárnap és péntek volt lamúr, majd kiderül...

Kolibri neked is alakul a görbéd :-)

Hugery te mikor mész Pestre meddőségibe?
Ági41
2016-06-15 20:07:44

Mircsi, mensi előtt 5 napig barnáztál, az nem jó. Alacsony progeszteronra utalhat. Érdemes 3. és 21.napi vérvételre elmenni.
BorESZTIKE
2016-06-15 11:10:37

Sziasztok!
Holnap lesz egészségügyi küret. Az EKG jó,a labor meg holnap lesz meg az orvos kapja meg de nekem is ki kell nyomtattatni. VCR35 vagy VC35 vagy V35-ös vizsgálatot kért EDA-s üvegben. Az interneten nem találtam mit jelenthet. Nektek volt ilyen?
Mircsi
2016-06-15 09:37:04

5 nap barnázás után jött meg... baj lehet??
Kolibri84
2016-06-15 08:26:07

Agi, Nevergiveup szepek a gorbek! :)
Hugery, en is ujra meret - bar eleg hianyosak az adatok.

Ovu a napokban volt, egyutt voltunk elotte es aznap. Most marad a palastfu meg a varakozas.

Arivett merre jarsz?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!