Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Vikóc89
2016-06-15 08:01:21

Nevergiveup, Biandi és Ági! Nagyon szép a görbétek! :) Csak így tovább! :)

Csöpszi, szerintem most jön a luteális szakaszod. Drukkolok, hogy lenyugodjon a hőd! Lehet meg kellene majd mutatnod dokinak ezt a görbédet. :/

Ma kellene megjönnie, de még semmi. Igazából már nem is érzek semmi tünetet. A hőm még fél tizeddel a CL felett van. Volt már valakinek ilyesmi befejezése a görbéjének?
hugery
2016-06-15 07:58:41

Sziasztok! Üdv az újaknak! :)
Visszatértem a méréshez, mai állásom.
Ági41
2016-06-15 07:51:28

Most nem produkálom azokat a tüneteket, ami januárban volt. Kissé fémes íz a szájban, cicik se fájnak, enyhe mensis hasfájás van.
csöpszi
2016-06-15 07:21:25

Agi! Nagyon szeeeep!!! A sikeres ciklusban nalunk is csak 1 egyuttlet volt megis megfogant a "baba" most a mi vegkimetelunk mindegy! A lenyeg ha jol van idozitvevegy egyuttlet is eleg. Sot 1 db sperma is eleg :) nagyon drukkolok!!!!

Nevergiveup izgiii! Ez a szurka erdekes, lehet valaki csinalja maganak a helyet... drukkolok! :)

Szia biandi! A Te gotbed is szep! Hajra!!! :)

Vikoc hogy vagy?

Az enyem ma ugy nez ki mint egy EKG... csunya... nagyon erolkodik a szervezetem, erzem. folyton szurkal a petefeszkem, meg amikor leesik a hom mindig van tojcsis nyak de repedni nem tud vmiert... :(
Nevergiveup
2016-06-15 07:10:28

Blandi! Üdv a fòrumon! Mihamarabbi babásodást!:) Ez a görbéd eddig nagyon szép, bármi lehet belőle!:)

Ági! Ez egy szuperígéretes görbe!!!!!! Nagyon drukkolok!!!!:)

Nekem ilyen mára, maradt ugyanott. Tegnap viszont egyszer úgy belehasított a fájdalom a bal oldalamba (valahol petefészek tájon), hogy össze kellett görnyedjek.:( De ez csak 10-20 mp-ig volt, azóta semmi...olyan feelingje volt, habár még nem szültem, mint egy fájás :D kicsit korai lenne :D
Ági41
2016-06-15 06:15:46

Jó reggelt!

Így állok. Gyanús. Nem várt előtt süllyedni szoktam.

biandi
2016-06-14 15:01:25

Sziasztok!
Nem rég regisztráltam az oldalra.Rég szeretnénk mi is kisbabát,de nem jön,méregettem a hőm,fel is teszem nektek,mit szóltok hozzá?
Látom nagyon sokan vagytok,mert már rég olvasom a fórumot.Nem csak idősebbnek,de látom hogy fiatalnak is nehéz teherbe esni.Sokat számít a stressz,alvás ,életmód,lelki problémák,minden ami a szervezetre káros hatást gyakorol....De senki ne adja fel,érdemes kitartani,megjön a kis élet :)Azt mondják nem szabad rá stresszelni,hát...nem könnyű,főleg ha az ember fejébe reggeli hőmérséklet mérés után a görbe jár a fejébe.Én a nem vártat 19-20 ra nem várom
Mircsi
2016-06-14 11:04:37

Oké oké, reggel az lesz az első, hogy tesztelek, és ha ...+ akkor irány a doki..
Köszi a segítséget :-)
Nevergiveup
2016-06-14 10:32:53

Na, akkor a hőd sem a megszokott..:) Viszont ha napok óta barnázol, és pozi lesz a teszt, azonnal doki, lehet utro-t ír fel! Az alacsony progiszint miatt szoktak barnázni a babások...

Nagyon drukkolok!:)
Mircsi
2016-06-14 10:29:06

A görbém 15. naptól 36,7-36,9 között van, nem esett most vissza... érdekes.
A múltkori menst. alatt 36,3 volt...
Holnap akkor csinálok egy tesztet...jujj, de jó lenne :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!