Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat Copfos.
További kellemes hétvégét kínánok. :)
Vikóc89
2016-06-17 09:02:25
Ági gratulálok! :) Remélem a tiéddel együtt sok pozi lesz idén! :)
csöpszi
2016-06-17 08:56:46
muci nemvart napja elott nem igazan erdemes tesztelni, bar valakinek kimutatja. Nekem 13.dpon-n a nemvart elott 1 nappal lett nagyon halvany pozitiv az x-epil. Meg lehet probalni de ha nem pozitiv nem szabad csalodni. :) amugy a gyogyszerari gabrielt meg a clear bluet ajanlom, rs ugy tudom a rossman-os facellere eskusznek sokan, azt en nem probaltam.
muci756
2016-06-17 08:50:53
Àgi ėn is gratulàlok.És mindenkinek sikeres babàsodàst kívànok.
Szerintetek mikor lenne ėrdemes tesztelnem?27naposak a ciklusaim,most vagyok a 23.napban.peteėrės óta fàjdogàl a a hasam,remėlem nem valami gyulladàs vagy ciszta lesz az okozója.
hugery
2016-06-17 08:48:17
Ági gratulálok!! :)
Én itt tartok, barátcserje elfogyott, inofolitot iszom. Budapesten gondolkodom, messze van. :( szerelem 3 naponta volt, bízom a csodában.
csöpszi
2016-06-17 08:39:59
muci lehetett ott ahova behuzta a gep, par nap es kiderul, de szep, biztato a gorbed! Drukkolok :)
Szaffi3
2016-06-17 08:33:31
Szia Ági!
Gratulálok!!!
muci756
2016-06-17 08:13:03
Sziasztok.ėn mėg nagyon új vagyok itt.màsodik gyermekünket tervezzük a fėrjemmel,így elkezdtem mėrni a reggeli hőmet.ha van kedvetek megnėznėtek?mi a vėlemėnyetek?a ciklus.hu ės a ferty is màshova húzta a peteėrėst.de mi csak 1nap tudtunk együtt lenni a hónapban így remėlem a testi jelzėseim az igaziak nem a buta program:)viszont ez az oldal talàn jól húzta be?
csöpszi
2016-06-17 08:00:15
Nahat Agi!!! Latod mondtam en, hogy eleg az az egy egyuttlet is!!! :)) Gratulalok! Vigyazz magatokra!!! En a helyedben gyorsan mennek dokihoz, veteles utan mar rogton adjak a progipotlast meg akkor is ha nem feltetlen az volt a gond. nekem azt mondta a nogyim hogy majd a pozitiv teszt napjatol szedjem az utrot a biztonsag kedveert.
Most csak jo dolgokra gondolj! :) minden rendben lesz!
További kellemes hétvégét kínánok. :)