Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-06-12 22:50:05

Lanyok... nem ertem...Szurkal a petefeszkem es leszakad a derekam... lehet hogy eddig csak probalkozott repedni a tuszo es tenylegesen csak most repedt? Vagy fog? A reggeli hobol kiderul... mindenesetre egyutt voltunk ma is tegnap is...
copfos
2016-06-12 19:43:14

27 évesen még nagyon fiatalok vagytok, én már 37.
Eprike
2016-06-12 19:20:32

Sziasztok!

Lányok ne adjátok fel, előbb utóbb meglesz a kis csodánk :)

Én is ebben a hónapban töltöm a 27. évemet lassan 7 éve várjuk a manót is. Nem érzem magam öregnek, de tény jobb lenne 30 alatt az első picur :)
Most volt egy éve a missed ab, én se gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz, de az biztos, hogy mindenkinél jobban fogjuk értékelni a gyerekeinket :)

Kitartás mindenkinek még nem vagyunk lemaradva semmiről :)
Kolibri84
2016-06-12 18:25:19

Lanyok szoritok mindenkinek! Szepek a gorbek!!
En ebben a honapban sem vezetem a homet napi szinten. Annyit tudok hogy 36,5-rol indultam. Ma reggel ereztem kozepidos fajdalmat es most csinaltam ovutesztet ami pozitiv lett.
Mindent beleadunk, jo lenne ha sikerulne! Aztan marad a 15 nap varakozas
Vikóc89
2016-06-12 11:30:28

Nevergiveup egyidősek vagyunk és nálunk cirka 1,5 éve nem jön a baba. Csak én még várom a csodát. De nem sokáig, mert nem akarok ki futni az időből.
Nevergiveup
2016-06-12 11:09:38

Én 27 vagyok, minket is 2 éve várat a baba...:( Ok, én vega vagyok, de dokik szerint ez nem ok....tényleg nagyon rossz, mennyi nő küzd a teherbeeséssel..:(

Ez a mai:
Vikóc89
2016-06-12 07:46:58

Szörnyű látni és tapasztalni, hogy a mai fiatalok mennyire nehezen esnek teherbe. Anyukám 1 hónappal esküvő után esett teherbe. Nem volt semmi problémája. Én meg képtelen vagyok rá. Még 1 hőmérőzős ciklust végig csinálok, aztán jön a tortúra (gondolom). Csöpszi, ne törj le! A Closty segíteni fog! Segítenie KELL! Ha nem bírod cérnával mi itt leszünk neked és támogatunk. De sikerülni fog!
csöpszi
2016-06-12 07:36:35

Vikoc remeljuk visszamegy holnapra! Szamit hogy mennyit alszol!!! Ne add fel, meg van remeny!
Nekem meg a 36.8-at sem sikerult ma elerni... szerintem nem uszom meg a Clostyt... jovoheten leszek 24 eves. Nem gondotam volna, hogy ilyen nehezen fog osszejonni ennyi idosen a baba... missed ab, ciszta, peteeres nelkuli ciklusok, mindenfele hormonpotlas... :( ez van...
Vikóc89
2016-06-12 06:31:41

Ma reggelre esett a hőm 3 tizedet. Ugyan nem aludtam 6 órát, de szerintem ez most nem számít. Már csak azért drukkolok, hogy várja ki a 15 napos luteálist. Lehet ez lesz életem legrövidebb ciklusa...
Heny90
2016-06-11 20:25:38

Eddig nem mertem de reggel mérni fogok! Drukkolok Kata h baba legyen!!!én nem erzem h lenne baba...de nem baj a két fiú után biztossan váratja magát a kis csaj

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!