Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ági, nagyon nagyon gratulálok, halkan egyelőre! :)
El sem hiszed, mennyi erőt ad most nekem a + teszted, hogy látom, még van remény és lehet tényleg hamarabb jön össze a bébi a missed ab után!
Képzeljétek, tegnap életemben először ovuteszteltem igazán tutibiztosan +-at, amire tényleg azt mondom, hogy 100%-ban az! :))
Eddig mindig hezitáltam, hogy vajon pozitív-e vagy nem, illetve csak a Clostis hónapokban volt pozitív az ovuteszt.
Ezért most nagyon boldog vagyok, hogy úgymond a szervezetem önerőből hozta össze a peteérést, mindenféle beavatkozás nélkül. :) Lehet ennyit segített a missed ab, ha már így alakult.
Nagyon bízom benne, hogy a következő ciklusban is így fog működni és nem kell sem gyógyszer és nem lesz 40-50 napos ciklusom sem.
Azt elfelejtettem leírni, hogy úgy döntöttünk, hogy egy mensit megvárunk, még akkor is, ha most pontosan tudtam volna, mikor van peteérés, mert ha esetleg összejött volna most és utána történik valami rossz, akkor nagyon sokáig bűntudatom lett volna.
Így marad egy mensi és utána reméljük egy ideig nem lesz másik! :))
Nevergiveup, neked elképesztően drukkolok, ha pozitívat tesztelnél, akkor te is óriási erőt adnál nekem! :))
Elfelejtettem, hogy ki írta, hogy 5 napig barnázott mensi előtt :) , de neki üzenném, hogy ezer százalék a progi hiány, szedj E vitamint, napi 400 mg-ot és nézess végig egy ciklust hormonvérvétellel, 3. és 21. napi vérvétellel. Plusz a tsh-t, t3, t4-et is megnézetném a helyedben.
Krisz27
2016-06-17 18:22:41
Sziasztok!
Ági: nagyon örülök Nektek, vigyázz magatokra!
Megy a drukk mindenkinek
Arivett07
2016-06-17 17:59:00
Nevergiveup most néztelek :-))) de jó lesz, végre elindul a + hullàm!!!
Arivett07
2016-06-17 17:55:37
Àgi gratulálok!!! Remélem mi is hamar követünk :-))
Muci a te görbéd is nagyon ígéretes!!!!
Kolibri84
2016-06-17 17:02:41
Agi szivbol gratulalok!!! Vegre egy jo hir!
Nevergiveup nagyon igeretes a gorbed!
copfos
2016-06-17 13:58:12
Ági, szívből gratulálok :-) elképesztő jó látvány a pozi teszt :-)
csöpszi
2016-06-17 12:44:28
Jaj most latom :) siman benne van a pakliban hogy Te is atelheted ezt a napokban! Drukkolok! :)
csöpszi
2016-06-17 12:43:13
Nevergiveup, Te hogy allsz ma?
Nevergiveup
2016-06-17 12:21:50
Ági!!!!! Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!:) Vigyázz magatokra, konzultálj a dokiddal!:)
Jajj, de szeretném már átélni a pozi tesztes örömöt!!!
Ági, nagyon nagyon gratulálok, halkan egyelőre! :)
El sem hiszed, mennyi erőt ad most nekem a + teszted, hogy látom, még van remény és lehet tényleg hamarabb jön össze a bébi a missed ab után!
Képzeljétek, tegnap életemben először ovuteszteltem igazán tutibiztosan +-at, amire tényleg azt mondom, hogy 100%-ban az! :))
Eddig mindig hezitáltam, hogy vajon pozitív-e vagy nem, illetve csak a Clostis hónapokban volt pozitív az ovuteszt.
Ezért most nagyon boldog vagyok, hogy úgymond a szervezetem önerőből hozta össze a peteérést, mindenféle beavatkozás nélkül. :) Lehet ennyit segített a missed ab, ha már így alakult.
Nagyon bízom benne, hogy a következő ciklusban is így fog működni és nem kell sem gyógyszer és nem lesz 40-50 napos ciklusom sem.
Azt elfelejtettem leírni, hogy úgy döntöttünk, hogy egy mensit megvárunk, még akkor is, ha most pontosan tudtam volna, mikor van peteérés, mert ha esetleg összejött volna most és utána történik valami rossz, akkor nagyon sokáig bűntudatom lett volna.
Így marad egy mensi és utána reméljük egy ideig nem lesz másik! :))
Nevergiveup, neked elképesztően drukkolok, ha pozitívat tesztelnél, akkor te is óriási erőt adnál nekem! :))
Elfelejtettem, hogy ki írta, hogy 5 napig barnázott mensi előtt :) , de neki üzenném, hogy ezer százalék a progi hiány, szedj E vitamint, napi 400 mg-ot és nézess végig egy ciklust hormonvérvétellel, 3. és 21. napi vérvétellel. Plusz a tsh-t, t3, t4-et is megnézetném a helyedben.