Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Norina. Én dr. Szakács Zoltánhoz és dr. Breyer Helgához járok.
www.mensmentis.hu
Nevergiveup
2016-06-17 07:03:30
Vikóc!
Esti izzadás nekem is szinte mindig van 1-2 este menses előtt közvetlenül! Szerintem ezen ne aggódj! Nekem most még nem volt, pedig erről tudom mindig, hogy meg fog jönni!
Így állok. Szerintem 16. dpo, a program szerint 14. Szval ma-holnap még simán megjöhet!
csöpszi
2016-06-17 06:59:20
Vikoc en nem ismerem ezt a csodaszert... de ha tobb honap utan fejti ki a hatasat szerintem ne hagyd abba!
Csajok tenyleg jo lenne vegre pozitiv hireket hallani...
Nekem ma ilyen. Nem bizom el magam, mert holnap meg mindig lehet ebbol zuhanas... meglatjuk.
Vikóc89
2016-06-17 06:34:53
Jajj úgy izgulok Lányok! :) Remélem (adná az Isten) pozit teszteltek! :)
Volt köztetek olyan, akit nagyon megviselt az első barátcserjés hónap? Jobb lesz a 2.? Megint ott tartok, hogy szívem szerint befejezném. De akkor sosem jutok el a kúra végére... :( Szedem ezt a sz*rt, de megint jelentkezett az éjszakai izzadás. Korábban mindig a Rém előtt 2-3 nappal, most meg a mikulás alatt. Meg az a rohadt hányinger se hagy... Rossz a közérzetem, bőgni tudnék.
csöpszi
2016-06-16 22:58:49
Arivett neha szurkalt a bal petefeszkem a napokban, de mara mar elmult... remelem nem ciszta csak amikor volt cisztam 2 honapja akkor hasonloan fajdogalt. De az is lehet h vegre volt ovum. Majd a holnapi hobol kiderul...
Norina850225
2016-06-16 22:26:46
Sziasztok lányok!
Szeretnék feltenni egy kérdést.Tudna valaki ajánlani egy tényleg,rendes,normális,nem csak a pénzt lehúzó orvost.Ugyanis a majd 10 év sikertelen próbálkozás alatt a Kaálitól kezdve a Forgách-ig sok helyen voltam.De egyik orvos sem volt valami kedves velem.Sok mindenre fogták a sikertelenségem.
Ilyesmik hangzottak el,mint pl. a kövérek nem tudnak szülni,ennyi idő után ne várjak csodát,menjek vissza ha már tudom mi a bajom stb.
Volt már minden féle vérvételem,petevezeték átjárhatóság stb.De egyik orvos se volt hajlandó úgymondd anyává tenni.Már 31 vagyok és őszintén megmondva belefáradtam a kudarcokba.Kiderült időközben,hogy pajzsmirigy alulműködésem van,ami kezelve lett.Az értékeim "normálisak" lettek.Azt mondta az endokrinloógus,hogy ezekkel az értékekkel,már teherbe lehetne esni.De nekem nem megy.És ha meghalják az orvsok,hogy mi a helyzet rögtön elutasítanak,hogy nem tudnak segíteni.
Tud esetleg valamelyikőtök egy tényleg lelkiismeretes és kedves dokit aki segítene itt Budapesten?
Választotokat előre is köszönöm szépen.
Üdv.: Nó
Ági41
2016-06-16 21:59:23
Sziasztok Lányok!
Köszi az érdeklődést, eddig még semmi. A cicik sem fájnak, néha a hasam alja, az is csak enyhén.
Igy állok.
Nevergiveup
2016-06-16 20:45:30
És Kata?? Ott tartottam, hogy nagyon hosszú a ciklus, és vannak tünetek!!!???
Köszi Arivett! Jó lenne megtörni a pozi teszt szünetet......most már mindenkihez bekopogtathatna a gólya....úgy is most költenek..:D
Ma reggelre...