Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-06-16 20:36:52

Esztike most már rendben lesz minden!! Főleg ez az 1 hónap pihi jót fog tenni!

Nevergiveup nagyoooon szorítok !!!:-)))) de jó lenne végre vmi pozitívat olvasni!

Kolibri te is jól felszöktél!

Csöpszi miből gondolod, hogy cisztád van? Érzel vmi furcsát?

Én 27., 28.-ára nem várom, majd kiderül... Amióta nem mérek, nem a babán kattogok egész nap.
Kolibri84
2016-06-16 20:22:48

Esztike kivanom, hogy mielobb rendbe jojjel! Most mar minden rendben lesz, vegre szakerto kezekbe kerultel.
csöpszi
2016-06-16 19:42:42

Esztike, jo hogy tul vagy rajta! Most mar csak a jo kovetkezik! :) pihizz, jobbulast!
BorESZTIKE
2016-06-16 18:57:54

Sziasztok!

Délben volt a műtétem altatásban így nem éreztem semmit és nem is emlékszek semmire miután elaludtam. A doki azt mondta 1 hétig is vérezhetek és a következő menstruációig nem fürödhetek szabadban. Szövettan július közepén lesz meg. Nyaralás miatt július végén,augusztus elején tudom meg. Most 6 után nem sokkal érkeztem haza. Kicsit fáj a hasam még de nem vészes
Kolibri84
2016-06-16 13:36:34

Hajra Nevergiveup! Nagyon szep ez a gorbe
Nevergiveup
2016-06-16 10:15:49

Köszi Lányok!:)

Nem vagyok az a tesztelgetős fajta (ezer éve nem teszteltem hcg-t), szóval csak akkor tesztelek ha pl. hétfőig nem jön meg. Akkor már biztosan van valami oka, egyébként sose szokott késni.:)

csöpszi
2016-06-16 10:12:09

Nevergiveup, igen szerintem is fura. Megyek dokihoz hormonsorral es elvileg closty lesz ez meg ugye magaban foglalja az uh-os cikluskovetest... :(
Neked viszont nagyon szep a gorbed! Akkor holnap akar mar tesztelhetsz is :) drukkolok!
Vikoc sajnalom, de remeljuk hogy a kovetkezo mar sikeres lesz!!!
Vikóc89
2016-06-16 10:00:22

Ne aggódj Csöpszi, mostmár rendben lesz a hőd. De következő ciklusban figyeltesd a peteérésed, ha lesz rá módod.

Én tegnap új ciklust kezdtem. Pontosan is jött. Csak az utóbbi 1 hét elég rendesen megviselt a PreMens miatt. De a következő adag már talán nem lesz ilyen durva.

Nevergiveup nagyon szimpi a görbéd! :) Maradjon is így! :)
Mircsi
2016-06-16 09:36:18

Ági41! Köszi a segítséget.
Az még le kellett volna írnom hogy késett 2 napot és lementünk Alsóörse motorostalálkozóra motorral..200 km... és amikor odaértünk pénteken ott kezdtem barnázni..
Sajna Én arra gondolok, hogy e miatt volt.... és így nem mardt meg...szerinted?
Most pedig megjött rendesen.
Nevergiveup
2016-06-16 09:27:36

Kolibri! Szép magasan vagy, drukkolok, hogy így maradjon!!:)

Csöszi...eddig tényleg elég fura a görbéd..:( Tényleg nem lenne rossz, ha nyomon követnétek a peteéréseket, és akkor lehetne látni mi zajlik odabent.

Esztike! Gondolunk Rád, reméljük kitalálják végre mi okozza a problémáid!

Nekem ilyen mára. Kb. maradt ugyanott. Ha a középidős fájást vesszük, meg kellett volna már jönnie tegnap. Ha azt amit a rendszer mutat (ahol nem éreztem a nálam a pete megrepedését jelző fájást), akkor holnap.
Cicik fájnak mint mindig, enyhe hasgörcsök, nyilallások, és ennyi. Nem hiszem, hogy ez lenne a sikeres hónap, de persze én örülnék a világon a legjobban ha mégis az lenne..:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!