Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kicsifény:-)
Szia, Én írtam, hogy 5 napig barnáztam.
Aztán azt is, hogy késett eleve, és elég sokat motoroztam..és a nap végére a 33 napon elkezdtem barnázni ami tartott 5 napig és utána most szerdán teljesen rendesen megjött..
Elmegyek jövőhéten dokihoz, nézzen meg..
Köszi a segítséget.
Eprike
2016-06-18 07:31:59
Ági gratulálok, vigyázz magatokra :)
Lányok mindenkinek megy továbbra is a drukk!
muci756
2016-06-18 07:04:27
Bíztató görbe:)drukkolok
Nevergiveup
2016-06-18 06:47:03
Nem zuhantam le ma sem. Nagyon reménykedem, csak nehogy nagy legyen a pofáraesés is!:( 3 hete tornázok újra rendszeresen, remélem nem az kavart be! (Életemben egyszer “maradt ki”, amikor sokat tornáztam és mellette diétáztam....most csak a torna van...)
muci756
2016-06-18 06:27:45
Biandi ėn szedtem e vitamint de nem emlėkszem db-os vėrzėsre.ha jól tudom azok mėhnyàlkadarabok és mindenkinėl szokott lenni időközönkėnt(van aki ėszre sem veszi)
Tegnapi magas hő utàn ėn ma zuhantam,így tuti megjön.de nem is bànom annyira mert egy komplett rutin vizsgàlatot akarok jövő hėten kėrni.
biandi
2016-06-18 04:27:22
Szia Ági!
Gratulálok neked ! Jó egészséget,vigyázz magatokra!
Mindenkinek szép hétvégét és sok poz.tesztet kívánok.
Meg szeretném kérdezni hogy az E vitamin 400mg ti hogy szeditek?nem okoz e darabos vérzést valakinek?
Szép napot :)
csöpszi
2016-06-17 21:24:29
Agi orulok Neked nagyon! Remelem minden rendben lesz. Mi probalkozunk hiaba ketszer jott meg csak meg miota volt a mutet. Nem gondolnam hogy barmit is befolyasol az, hogy nem vedekezunk. Nem jott ossze es szerintem most sem fog... Ez van. Majd akkor ha keszenallok.
Ági41
2016-06-17 19:50:50
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a gratulációt.
Meglepődtem ma reggel, de már szerdán gondoltam már arra, hogy sikerülhetett.
Hétfőn reggel megyek laborba, szerdán meg a Szakács doktor úrhoz. Ekkor felírja a Medrolt.
Progeszteron Exceltis van itthon, az előző terhességből maradt még.
Szerintem jól tettem, hogy megvártam a 3 ciklust, hamar visszaállt a szervezetem.