Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
zsuzsi09
2020-02-03 11:29:58

Sziasztok

Rosie - ha így érzed ezt kell tenned-ez a jó út- biztos más, hogy már vannak gyermekeitek, de nekem meg kell tennem mindent annak érdekében, hogy legyen babám...én úgy érzem hiányzik valami az elétünkből - muszáj végigjárnom ezt az utat a lombikot - hogy később ne magunkat okoljam, hogy nem tettük meg...persze és is a sorsra bizom, lesz ahogy lesz, meg hogy jönni fog amikor jönnie kell, de próbálok pozitiv maradni és átprogramozni az agyam :)
Andi - igazad van a lombik sem garancia semmire, eleinte azt hittem, hogy oké meg volt a stimulálás, petesejtleszivás, beültetés és kész ennyi-sikerült és nagy csalódás volt mikor közölték hogy nem...sokan nem is tudnak túl jutni a kudarcon ilyen hir hallatán és hónapok, évek telnek el mire újra rászánják magukat. Talán éppen azért, mert hiányzik valami az életükből... A mi esetünkben az örökbefogadás nem opció, ezt már évekkel ezelőtt eldöntöttük még a kezdetek kezdetén....szóval marad a lombik, vagy várjuk a mi kis csodánkat spontán és jönni fog, jönnie kell....

A görbém most ilyen. Utoljára egy éve volt 30 napos ciklusom, de mivel most később is volt az ovu nem is vártam mást...csak meglepődtem reggel a mérésnél, hogy megint feljebb ment a hő, azt hittem alacsonyabb lesz - no de majd holnap elválik...
Andi198729
2020-02-03 09:19:11

Rosie, mi is pont ezt beszéltük a férjemmel. Nem fogunk pénzt kihajintani a semmire, én meg nem fogom magam tönkretenni a hormonokkal. Megpróbáltuk, nem jött össze, úgy látszik, nekünk sem spontán, sem orvosi segítséggel nem lesz gyerekünk, be kell látnunk, hogy nekünk más utat kell járnunk, nem leszünk szülők. Kár erőltetni. Most a lombikra sincs garancia, hogy majd az sikerül, és az sokkal több pénz, keményebb hormonok. Nem akarom végigcsinálni, nem hiányzik a stressz, idegeskedés, a pénzköltés, már ez is épp elég idegeskedést okozott nekem, az életkedvem is elment. Majd örökbefogadunk inkább. Jó az is évek, de legalább készen kapunk egy egészséges kisbabát, nem kell érte végig szenvedni, meg pénzeket kihajintani. Ér annyit, hogy az ember élete, egészsége, idegrendszere rámenjen az egész procedúrára? Ha 100 %-ra megígérnék, hogy lombikkal sikerül, talán akkor, de az is vagy sikerül vagy nem, és szerintem nekünk még azzal sem sikerülne, amilyen szerencsétlenek vagyunk. Egyszer sikerült életem során spontán, de ő meghalt, és kész vége nincs tovább. Nekünk ő marad az egyetlen gyerekünk, aki nem születhetett meg, angyalka lett. :(
rosie
2020-02-03 07:12:22

Lányok!
Képzeljétek mi történt...én lefújtam minden vizsgálatot lemondtam az orvosokat meddőségi vizsgálatot mindent.....tegnap délelőtt olyan de olyan rossz érzésem lett hogy én azt elmondani nem tudom világosan szinte dübörgött a gondolataimban hogy ez nem a mi utunk és valahogy elkezdtem a szerelemeskedésre is mint valami kötelezően időzített dologra gondolni...uhh borzasztó volt....megvártam a férjem míg hazajött és kérdeztem neki mi a véleménye erről...nagy meglepetésemre azt mondta hogy valahogy ő is éppen erre gondolt....így átadtuk magunkat a sorsnak...nekünk ugye van 3 gyerekünk huszonéve vagyunk együtt...ha az van megírva hogy legyen babánk akkor lesz ha nem akkor nem de nem erőltetünk semmit....a természetes módszerek,gyógynövények jöhetnek mert azok amúgy is jót tesznek,én a hőmérőzést is abbahagynám de a férjem javasolta hogy azért figyelgessük ,de orvoshoz járós rendkívűl sokba kerülős tortúrát nem csinálunk mert az se nekünk se tortúrának nem jó.

update: Szerintetek egyébként normális az hogy a ciklus első felében(napjaiban) ennyire fentvan a hő?
Jozsa85
2020-02-03 06:20:51

Sziasztok!
Igy allok:
bevike
2020-02-02 20:07:30

Igen még mindig barnázom de nem jött meg, nem teszteltem mert biztosra vettem hogy megjön a barna miatt és a hőleesés miatt. De reggel csinálok egy tesztet ha addig nem jön meg, bár szerintem most nincs semmi :( nem szabadna barnázzak ha lenne :( valószinű progihiány.... Érdekes, hogy a duphaston kúra után még rosszabb lett ez a barnázás, azelőtt 1-2 napot barnázott és meg is jött. Amióta csinaltam a duphaston kúrát 4-5-6 napot is barnázik :(
Meli, ha szurkálásokat érzel és nyák is tojásfehérjeszerű akkor mindenképp legyetek együtt, az amúgy sem árthat ;)
Meli19802
2020-02-02 19:35:56

Sziasztok, kis segitseget kernek. Tudom, hogy negstiv a teszt meg, de szerintetek legyunk ma egyutt? Kis szurkalasom van baloldalt es nyakom is. Csak most tanacstalan vagyok..
doriana
2020-02-02 18:22:37

Bevike, teszteltél végül a hétvégén? Írtad, hogy barnáztál, az tart még?
bevike
2020-02-02 17:54:07

Na én nem nagyon értem, hogy mi történik....:
Sziszi259
2020-02-02 16:32:15

Edit akkor mégis csak félreértettelek :D , leragadtam a Hcg vérvételnél, amit karácsonykor akartál. :) de majd szólok neki mindenképpen :) köszönöm szépen a segítséget! Te mikor mész legközelebb dokihoz?
Edit90
2020-02-02 15:35:45

Sziszi: az a vèrvètel egy teljes vèrkèpet tartalmaz,vèrcsoport meghatàrozàst,szifilisz,hepatitis B szûrèst èa vizelet vizsgàlatot. Ha kiàllította a papírt a nôgyógyàszod,hogy èlô terhessèged van,azzal iràny a vèdônô,tôle kapod a vàrandós kiskönyvet. azt a hàziorvoshoz kell vinni,ô is kitölt egy rèszt,ez utàn szolgàl a kiskönyv beutalókènt erre a vèrvètelre. Ezt a 12.hètig kell megcsinàltatni. Semmilyen nemi hormont,pajzsmirigy hormont vagy ilyesmit nem tartalmaz. Ezèrt kell külön kèrned a progi szint ellenôrzèst a nôgyógyàszodtól.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!