Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hú Meli akkor action :-) kíváncsi leszek hogy innentől már felfelé megy vagy még csak most lesz e ovu....ugye a pozi ovuteszt utánb 24-36 óra a repedés ha jól tudom :-)
Meli19802
2020-02-04 09:23:45
Sziasztok ,
Én ma így. Tegnap volt pozi az ovu teszt.
Józsa sajnálom a negatív tesztet, pedig szép a görbéd.
Jozsa85
2020-02-04 08:25:18
Rosie!
Negativ! Meg fog jonni.De nem barnazok,pedig mindig szoktam.Jo ez a closty!
rosie
2020-02-04 08:23:09
Józsa...teszteltél már?
Elég tetszetős nekem ez a görbe....már "csuriban" vannak az ujjaim neked :-)
Jaaaaajjj képzeljétek annyira hülye vagyok....leertőtlenítettem a lázmérőm de 2 szer is eljátszottam hogy nem ráztam le....így persze hogy magas a hő :-) :-)
korrigáltan most így állok...mindjárt szebb
rosie
2020-02-04 08:22:54
Józsa...teszteltél már?
Elég tetszetős nekem ez a görbe....már "csuriban" vannak az ujjaim neked :-)
Jaaaaajjj képzeljétek annyira hülye vagyok....leertőtlenítettem a lázmérőm de 2 szer is eljátszottam hogy nem ráztam le....így persze hogy magas a hő :-) :-)
korrigáltan most így állok...mindjárt szebb
Jozsa85
2020-02-04 06:52:16
Jaa..Atjarhatosagi elott clostyt adni nem szoktak, mert ha el vagy zarodva tok felesleges.Fel se irhatna..
Nem ertem hogy mire irod hogy 3. napi ertek alapjan PMS...
Remelem nem maganba jarsz mert nem tul bizalomgerjeszto a dokid.Bocsi.
Felrakod a 3. napi eredmenyeidet?Kimazsolazom szivesen. :)
Prolaktinod mennyi volt??
Jozsa85
2020-02-04 06:43:53
.
Jozsa85
2020-02-04 06:42:21
Szia Bius!
Teljesen normalis a mell fajdalom.Azert faj mert magas a progid,ezert van a puffadas is.A peteeres utan 1 hettel kb van egy ujabb osztrogen hullam, ez leviszi a homersekletet.Ez az en gorbemen is latszik mindig..Gyonyoru magasak a progi ertekeid.Meg siman visszamehet a hod..
En annyit tudok javasolni hogy egyszere csak 1 dologgal probalkozzatok.Progi krem oke,de akkor ne teazz.Nekem a teak full felboritottak a cikusomat.
En is clostys honapban vagyok,en se barnazok pedig 4-5 napig szoktam.
En a helyedben felkeresnek egy endokrinologust mert magas a tsh-d.A nődokiknak alt. nem sok kozuk van az endokrinologiahoz.TAPASZTALAT!!!
Plusz nezess egy cukorterheleses inzulin vizsgalatot,minimum 3 pontosat.A magas inzulin betesz..
En igy allok:
Bius27
2020-02-03 20:26:06
Sziasztok!
Ez az első hónap, hogy használom az oldalt és a hőmérőzést.
Véleményetekére lennék kíváncsi. Kb. 8 hónapja szeretnénk babát, eddig sikertelenül, voltunk orvosnál mindketten, különösebb akadálya nincs egyikünk részéről sem a teherbeesésnek, az orvos szerint. Ovuláció időpontjára kb. 4 hónapja figyelünk, ebből 3 hónap peteérés követéssel történt (ovu előtt, ovu után már nem nézték). Szedek Czeizel vitamint, magnéziumot, D vitamint még pluszba és méhpempőt kb 1,5 hónapja. Nekem a TSH-m 3-5 körüli értéken van általában, erre a nőgyógyász orvos azt mondta nem kell szedni semmit, mert a T3 és T4 alapján nem vészes, ez kicsit aggaszt mert mindenhol azt olvasom 2 körüli érték kell a teherbe eséshez. 3. hónapja szedem a clostilbegyt, eddig sikertelenül. Ezzel kapcsolatos tapasztalatom talán annyi, hogy a korábban napokig tartó barnázásom megszűnt. A clostilbegy szedése mellett két progeszteron értékem született, egyik hónapban 113nmol/L, másik hónapban 70nmol/L, miszerint volt peteérés, ezt orvos is megerősítette az eredmény alapján. Mióta figyelek minden jelre magammal kapcsolatosan (kb. 3-4 hónap) és vezetek mindent, észre vettem, hogy a 21-22. nap környékén erős mellfeszülésem lesz minden hónapban, puffadok, izzadok, szinte napra pontosan (egyébként ez mindig is így volt). Valószínűsítem, hogy PMS tünet lehet, bár egy korábbi 3. napi hormonsor eredmény alapján referencia értéken belül van ez is, de szerintem a menstruáció közeledtével emelkedik meg nekem, mert amikor közeledik a menstruáció mindig érzem előtte 10-9 nappal már, néha tényleg elviselhetetlen a mellfeszülés. Kérdésem lenne, hogy szerintetek amikor már ilyen PMS jellegű tüneteim vannak esélytelen, hogy baba legyen a dologban annak ellenére? A tünetek elkezdődése mindig a 21-22.napra, a beágyazódás idejére esik. Csatoltam a grafikonomat, annyival egészíteném ki, hogy hónaljból mértem a hőmet, illetve hüvelyi uh alapján január 23-24-25, környékén volt az ovuláció, viszont a rendszer alapján nem akkor. A menstruációmat február 10.-re várom.
Terveim között szerepel a barátcserje szedése, illetve a nőgyógyász következő lépése véleményem szerint a petevezeték átjárhatósági vizsgálat lesz.
Igazából csak az érdekelne, valakinek sikerült-e úgy teherbe esni, hogy PMS tünetei előjöttek már? Van -e még okom reménykedni? Ma reggel teszteltem negatív lett, nem tudom kimutatná-e már a teszt ha lenne valami.
Köszönöm a válaszokat!
Andi198729
2020-02-03 13:53:32
Zsuzsi hiányérzet nekünk is van sajnos, főleg, hogy elveszítettük a babánkat lassan ennek már 3 éve. És azóta sem jött össze a másik :( Tényleg belefáradtam, hogy megteszek mindent, és semmi eredmény. Az ir is kezelve van, leadtam - 20 kg-ot, tartom a diétát, mozgok, majd ha visszamegyek majd megint az lesz lefogadom az értékeimet illetően, hogy jó,jó, javulgat, de még nem az igazi, újabb gyógyszeradag, és megint várjunk 4 hónapot, elegem van, hogy az idő csak telik, várni és várni, fiatalabb nem leszek már. Állandóan csak erről szóljon az életem, hogy szedem azt a semmit nem érő gyógyszert, eredmény nincs, és járogassak 4 havonta cukorterhelésekre? Amúgy eldöntöttem, hogy ha a mostani értékem sem lesz még megfelelő, akkor közlöm a dokival, hogy köszönöm szépen doktornő, itt hagyjuk abba a kísérletezgetést, mától nem szedek semmiféle gyógyszert, marad a diéta, és a sport, meg természetes módszerek. Az lenne a cél, hogy végre teherbeessek, ami még mindig nem történt meg, orvosi segítséggel sem. Mégis mit veszítek, ha elhagyom a francba a gyógyszert. Szerintem pont azt nem kéne szednem, és ez a gond. Meg sem próbáltuk a kezdet kezdetén hogy csak diéta, meg sport, nem, rögtön gyógyszer, akkor honnan tudjuk, hogy nem elegendő-e a diéta + a sport? Szerintem ez az eucras szarság még rosszabb mint a merck, lefogadom, hogy jó lerontotta az értékeket, persze, aztán majd kísérletezgessünk még egy újabb gyógyszerrel, mert úgyis az lesz.