Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2020-01-31 10:20:00

Már 1 éve mondtam a férjemnek, hogy nézesse meg magát. Nagyon mérges leszek, ha kiderül, hogy nála van a baj én meg feleslegesen szenvedtem még +1 évet (2,5 évnél tartunk). Sokat dohányzik és nem hajlandó kevesebbet szívni. Én kb. napi fél doboznál tartok a korábbi 1-1,5 dobozhoz képest.
Jozsa85
2020-01-31 09:51:03

Lion!
Sztem nem nalad lesz a hiba.
Lion86
2020-01-31 09:46:16

Ja arra elfelejtettem válaszolni, a PCOS több mint 20 éve van már nálam. Főleg abban nyilvánult meg, hogy nem volt pé-m. De most már jó ideje van rendszeresen, 31-35 napos ciklusokkal, tehát nem tudom mi lehet a baj. Annak idején elég volt a gyógytea is, mikor a fiúk fogantak, de tavalyelőtt csináltam 3 hónapos kúrát, de nem vált be. Talán azt még megpróbálom.
Jozsa85
2020-01-31 09:31:10

Andi!
Utro utan ket nappal jott meg.Az utro visszafogja a mensit.En ma bejelentkeztem fogaszatra.Rendbe rakatom a fogaimat hogy a lombikhoz mar popec legyen.En most lenyugodtam.A lombik gondolata megnyugtat.
Inszemnel is 25% hogy sikerul.Szoval 1 sikertelen meg nem jelent semmit.
En kovetkezo clostys honapban tartalekolom a ferjem katonait es megprobaljuk 2 naponta 12. naptol.Hatha..
Lion86
2020-01-31 08:54:20

Andi rettenetesen sajnálom. Biztos voltam benne, hogy sikerült. Én pont emiatt nem akarok belevágni, nem tudnám elviselni a csalódást. De te bátrabb vagy, biztos, hogy a következő sikerülni fog vagy lombikkal. Ti már belekezdtetek, kár lenne abbahagyni.
Én Norcolutot szedtem, a hatása lényegében egyezik a progeszteron készítményekével, csak 2-3 nappal az után jött meg mindig, hogy abbahagytam.

Tegnap sírtam, mikor este elöntött a vér, a férjem meg tök közömbös volt. Nagyon haragudtam rá. Nekem már ennyit nem ér ez az egész, hogy teljesen eltávolodjunk egymástól.
Andi198729
2020-01-31 08:22:13

Jó reggelt lányok, még ma sem jött meg, és így ma teszteltem, de sajnos full negatív, még csak halványan sem látható a 2. csík. Egyszerűen nem értem, ki vagyok akadva reggel óta. De akkor miért nem jön meg? A progeszteron tartaná vissza? Pedig tegnap már a mellem is feszült, és a férjem is észrevette, hogy duzzadtak. Nagyon elkeseredett vagyok, hogy még orvosi segítséggel sem sikerült :( Ennyire meddő lennék, hogy sehogysem sikerül teherbeesnem?Pedig minden rendben volt, 4 petesejt, meg is repedtek, felhelyezte a spermákat, kaptam progeszteron támogatást, egyszerűen nem hiszem el, hogy nem sikerült. Mindenesetre írtam a dokinak, megvárom mit mond. Nincs kedvem újból belevágni, újabb pénzkiadás, újabb procedúra.
Józsa, neked mikor nem sikerült az inszem, az utro mellett jött meg, vagy mikor abbahagytad? Lehet, hogy jól bekavar a ciklusomba most ez a stimulálás, és a progipótlás. Pont holnap lesz szülinapom, fasza szülinapi ajándék, egy negatív teszt, pedig reméltem, hogy szülinapi ajándékként kapok egy pozi tesztet.
Jozsa85
2020-01-31 06:41:32

Sziasztok! Szep napot Mindenkinek!
Andi198729
2020-01-30 21:15:10

Teljesen megértelek Lion.nehéz bízni az orvosokban főleg ha már többször félrekezeltek.abban is igazad van hogy a clostyt bármilyen elváltozásnál tilos használni és ez a pcos-re különösen vonatkozik mert ebben az esetben több apró ciszta van a petefészkekben nem ajánlott megstimulálni.Krizsa amúgy mondta is hogy sok nőgyógyász csak úgy felirja pedig ez egy veszélyes gyógyszer. Elvileg csak meddőségis doki írhatja fel hogy előtte minden lehetséges vizsgálat megtörtént és nem merült föl probléma ( hormonvizsgálat AMH hormon átjárhatósági ultrahang )
Gondolkodom hogy nem ez okoz nálad gondot a pcos? Előtte is volt neked mikor teherbeestél? Nem lehetne valahogyan ezt visszaszoritani? Inzulinod most rendben van?
Lion86
2020-01-30 21:05:09

Köszönöm Lányok, de ha nem hiszek abban, hogy bármelyik orvos is segíthet, akkor nem fog sikerülni. Eddig folyamatosan félrekezeltek, csoda, hogy egyáltalán még van peteérésem. A Closty meg PCOS-nél életveszélyes is lehet, ha nem ért hozzá megfelelően a doki, ennek se akarom kitenni magam. Nem mérek tovább és nem tesztelek, a természetre bízom. Vagy sikerül vagy nem. Egyelőre semmi kedvem tovább küszködni.
Andi198729
2020-01-30 20:39:24

Köszönöm szépen lányok annyira aranyosak vagytok :) sokat jelent ez nekem:)
Lion igaza van Józsának ne add fel! Nem adhatod fel! Én is nagyon el voltam keseredve hogy több mint másfél éve nem jön össze a második első babánk.
A spontán próbálkozást feladtam de mentem tovább és orvosi segitséget kértem.persze így sem biztos hogy sikerült és lehet most is el leszek keseredve.
Én azt tudom tanácsolni hogy menjetek el meddőségibe.ki kell deriteni mi az oka annak hogy valami elindul aztán mégse marad meg.lehet hogy gyógyszeres támogatás segithetne.lehet csak ennyi kell.példa ra Edit pozitív esete
Ő is mennyit küzdött többször volt hogy úgy tünt sikerül aztán mégsem.de a closty segitett végül.lehet hogy neked is ennyi kell csak.az ember addig nem adhatja fel mig meg nem tett mindent.és az utolsó amit tehet hogy elmegy akár a lombikig is.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!