Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2020-02-05 07:30:45

Bius!
Nyelv alatt merj sztem, nekem ez valt be.Csipogas utan meg bent hagyom 1 percig.Fontos hogy mindig 1 idoben merj.A cukorterhelesnel 3 pontos inzulint is kerj,mert egyutt kell nezni a cukor ertekkel.

En mensit varok.Tuti hogy pentekre fog megjonni hogy szivjak a gyogymasszornel..Aaa!
Meli19802
2020-02-05 06:50:43

Ez a mai mérésem így vagyok.. nem tudom ez most mit jelent, mert sosem mértem. :)
zsuzsi09
2020-02-04 21:00:02

Sziszi - ez szuper, gratulálok, vigyázz magatokra

Bius - a TSH-al kapcsolatban annyi, hogy én is most nézettem januárban az érték 3.56 lett ami még a normál tartományban van, DE teherbeeséshez min 2,5 vagy 2 alá kellene vinni. Ezért az endodoki ki is írt rá gyógyszert azóta szedem, lehet ez is ok ----
Sziszi259
2020-02-04 19:54:56

Sziasztok!

Most értem haza a dokitol. Azt mondta, hogy van petezsak meg benne szikholyag és, hogy még nagyon pici, ezért nincs szivhang. Két hét múlva kontroll. :)
Bius27
2020-02-04 19:53:20

Köszönöm, hogy írtál és hogy megnézed az eredményeimet Jozsa!

Magánrendelésre járok, sajnos SZTK alapon még ennyire sem haladna a dolog, illetve munka miatt nem tudnám megoldani az állandó receptért,uh vizsgálatra, vérvételre járkálást. Az orvos jónak számít itt.
Bennem is felmerült már, hogy miért egyből a clostilbegy-vel kezdte, mert stimulálhat, ha mondjuk elzáródás van... Szerintem arányában több embernek használ a clostilbegy, vagy állhat a háttérben más probléma ami miatt nem sikerül a baba, mint ahánynak el van záródva és nem segít, ezt tudom elképzelni csak magyarázatnak.
Progeszteron krémet nem használok, csak a clostilbegy-t szedtem eddig, ez az utolsó hónap, azt mondta utána 2 hónapot kihagyunk, ha most sem sikerül. Teázni még nem teáztam, ha megjön utána gondoltam elkezdeni ovu után a palástfű teát, ill. vettem tegnap barátcserje tablettát, annak függvényében, hogy hétfőn mit mondanak az endokrinológián, mert így, hogy te is megerősítetted bennem ezt a TSH dolgot ma kértem időpontot endokrinológiára, cukorterheléssel együtt, hétfőn megyek, nem várok tovább, mert szerintem is gond ez az érték.

A PMS dolgot arra értettem, hogy azt az emelkedett prolaktin szint okozza (tudtommal), a puffadást, mellfeszülést, hangulatingadozást és azt nekem nézték 3. napi hormonsoron, ott nem volt vele gond, de szerintem menstruációhoz közeledve megemelkedik nekem olyan értékre,ami már határon kívül lenne ha akkor néznék meg.

Furcsa, hogy mióta próbálkozunk, ha nem is minden hónapban, de sokszor éreztem már szurkálást, kaparászást, nyilallást a méh környékén, van amikor egész erősen is, attól félek hogy valami történni akar, de mégsem megy végbe valami miatt. Nem tudom ezzel volt-e már valaki így?

3. napi hormonsorom:
Se TSH supresensitiv: 4,062, Se szabad T3 megh:4,68, Se szabad thyroxin megh.:14,25, SE LH .:8,74, Se FSH:9,55, Se prolactin: 368,57, Se oestradiol:264,47, Se 17-alfa-OH progresteron: 0,60, Se testosteron: 1,08, Se sexhormont kötő fehérje, kevesebb mint 180, Se inzulin megh.:7,04, Se DHEA-szulfát: 6,28
A referenciaértékek alapján nincs eltérés, nincs megjelölve semmi a papíron.

Pár napja voltam teljes vérképen, ott a TSH 3,295, a T3: 4,89, az Se szabad thyroxin: 14,32, a szérium glukóz: 4,8 ezek sem voltak megjelölve.
Ami jelölve volt a koleszterin és az összbilirubin, de azok is minimálisan térnek el.

Szerintem ez a hónap sem lesz sikeres, esik a hőm....Van aki még hónaljból méri rajtam kívül? :)

Köszönöm a válaszokat!
rosie
2020-02-04 18:29:32

meli ...szerintem a holnapi hő már mutatni fogja hogy volt e ovu :-)
rosie
2020-02-04 18:28:27

Szerintem nincs olyan hogy sok :-) ...lehet ám több napig is pozi ...szerintem ha jólesik legyetek együtt bátran abból baj nem lehet :-)
Meli19802
2020-02-04 18:04:45

https://kepkuldes.com/image/hzvGjY

Ez lemaradt
Meli19802
2020-02-04 18:03:41

Rosie: mit mondasz erre? Tiszta tanacstalan vagyok....
Egyutt voltunk vasarnap,tegnap es ma is az biztos.. Ha holnap is az mar sok lehet?
Meli19802
2020-02-04 10:37:16

Igen, action az volt.. :D
Én már nem tudom mikor van a repedés, mert mindig mást olvasok. :D
Majd meglátjuk és megy az izgalom, hogy miként végződik a hónap. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!