Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sziszi259
2020-02-02 15:14:16

Edit igen, értettem amit írtál :), csak valahol azt olvastam, hogy az 1. trimeszterben vesznek vért, hogy megnézzenek mindent, de akkor úgy néz ki, hogy ez nem alap. Majd szólok neki mindenképpen.
Köszönöm szépen! :) Írni fogok, remélem jó hírekkel jövök... :)
Edit90
2020-02-02 10:50:28

Sziszi: Én amit írtam neked vérvételt az a synabban magán úton lett volna HCG vérvétel,amire én nem tudtam menni az ünnepek miatt. Nekem most pont a sikeres ciklusban volt 21.napi vérvétel,így tudtam,hogy a progimmal minden oké.Nekem a pajzsmirigy alulműködés miatt volt fontos,hogy minél hamarabb menjek ellenőrzésre, arra kaptam az orvosomtól külön beutalót,és megnéztük. Ha kedden a vizsgálatkor nem kér az orvosod vérvételt,akkor mondd neki,hogy neked volt probléma a progival, nézesse meg.Szerintem ez egy probléma mentes terhességnél nem automatikus. Örülök neki,hogy jól vagy, majd írj hogy mi volt a dokinál :)
Andi198729
2020-02-02 09:40:18

Szia Józsa megfogadom a tanácsodat február végén megyek vissza az endodokihoz elmegyek másikhoz is de nála csak április 2-án volt időpont.lehet a gyógyszer nem megfelelő.unom ezt a kísérletezgetést.csak nem értem mi lehet a gond a peteéréssel mikor 4 tüsző ért meg és meg is repedtek.csak a hcg-ből ítélve nem termékenyültek meg mert nem a beágyazódással voltak gondok hiszen el sem indult.
Jozsa85
2020-02-02 08:38:08

Szia Andi!
Valamiert nem megfelelo a peteeres nalad, arra a progi nem er semmit..Sztem nalad az inzulinnal lesz baj.Ott van vmi gikszer a gyogyszerrel vagy valamivel..En a helyedben masik endokrinologust is felkeresnek.Csinaltatnek pajzsmirigy ertekeket egy friss terheleses cukrot es azzal mennek.De ez csak az en szereny velemenyem.
En megint hozom a szokasos gorbet.Mar elindult a vizes cucc lent.Meg fog jonni.De tok jol erzem magam lelkileg.Meg faj a kezem , az segit elterelni a gondolataimat.Lejegelem aztan megyunk fallabdazni. :) Nem allhat meg az elet.

Andi198729
2020-02-01 20:07:39

Lányok nagyon köszönöm a köszöntéseket:) aranyosak vagytok hogy gondoltatok rám;) jólesik nagyon:) annyira örültem volna egy pozi tesztnek. Akkor nem az ir lehetett a gond hanem nem termékenyültek meg a petesejtek:( most várom hogy megjöjjön.remélem meg fog és nem borul fel a ciklusom a progitól.tegnap este óta nem szedem.napközben még tegnap felhelyeztem mert nem tudtam hogy mi a helyzet.mi most egyelőre nem megyünk tovább.pihit tartunk.majd talán tavasszal.talán még egy inszem és aztán lombik.vagy nem tudom meg lehet-e beszélni a dokival hogy rögtön lombik.még azt is megkérdezem szedhetem-e a progit rendes stimuláció nélküli ciklusban hiszen alacsony a progi jó lenne egy kis támogatás hogy legalább a luteálisom hosszú legyen ne 10 meg 11 max 12 napos.most jól kitolta legalább :) dühitő hogy 110.000 ft kiment az ablakon bevállaltam a hormonos stimulációt lehet jól kitoltam magammal a szervezetemmel és várhatom hogy megjöjjön.semmi értelme nem volt.de meg akartam próbálni.ha meg sem próbáljuk akkor azért idegeskednék.hiszen sikerülhetett is volna.
bevike
2020-02-01 13:01:30

Andi ls Lion nagyon sajnálom, hogy nem jött össze, olyan rossz olvasni hogy ez a hónap mindenkinek csalódás volt :( Sajnos én is ehhez a csapathoz csatlakozom, barnázok rendesen és ma a hőm is lement, úgyhogy ma/holnap megjön....:(
Február 13-án megyek nődokihoz, kérni fogom, hogy küldjön el hormonvizsgálatokra, jó lenne tudni ha valami nincs rendben és gyógyszeres kezelés hátha segitene a dolgon....
Lion86
2020-02-01 12:56:48

Vérvétel nálunk nem szokott lenni, nem tudom máshol mi a szokás, de szerintem említsd a dokinak, hogy korábban gond volt a progeszteronnal.
Lion86
2020-02-01 12:54:07

Sziszi, nagyon örülök, hogy jól vagy. Nagyon szorítok az UH-hoz, szerintem rendben lesz minden :)
Lion86
2020-02-01 12:50:48

Andi Isten éltessen sokáig! Kívánom, hogy a következő szülinapodat már minimum hármasban ünnepeljétek ❤️
Szerintem nem az IR miatt nem sikerült, az a progeszteronnál okoz problémát, de azt meg kaptál, úgyhogy nem ez lehetett a baj. Mivel a beágyazódás el sem kezdődött, így azt sem tudni, hogy megtermékenyült-e valamelyik. Olyat is hallottam már, hogy a petesejt fala valamiért nem engedi át a hímivarsejtet. Erre biztos megoldás lehet a lombik, ha esetleg ilyen baj van. Szerintem jó esélyeitek vannak, gyakorlatilag egészségesek vagytok. Nálunk még azt sem tudni van-e valami genetikai hiba stb. Csak adj magadnak időt, ilyenkor nem hiszi el az ember, hogy egyszer kijön a gödörből, de mi itt a fórumon nem azok a fajták vagyunk, akinek ne sikerülne :)

Nálam most megint disznóvágási emlékeket idéző állapotok vannak. Nem valószínű, hogy a beágyazódással volt probléma. A hormonális problémát is kizárnám. Az ilyen korai vetélésnél általában genetikai a baj.

Kidobtam az összes LH meg pozitív HCG tesztet, eddig az összes ciklusból megvolt, amelyikben teszteltem. Valahogy jó érzés volt megszabadulni tőlük.

Ha esetleg érdekel valakit, itt egy cikk az ingyenes meddőségi kezelésről :
https://index.hu/belfold/2020/01/31/meddoseg_ingyenes_kezeles_klinika_allamositas_rendelet_emmi/

Mi is ilyenre megyünk, de nagyon remélem a doki nem akar majd a magánrendelőjébe hívogatni, mert akkor inkább megmondom, hogy hagyjuk a fenébe. Most minden pénz a házfelújításra kell. Csak hát én meg közben nem leszek fiatalabb... És PCOS-sel már amúgy is rosszak az esélyeim ebben a korban is.
Sziszi259
2020-02-01 12:45:13

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem válaszoltam, rettentően hosszú volt ez a két hét. Nagyon fáradt vagyok hétköznapokon, semmihez nincs kedvem.

Edit köszönöm szépen a szavaidat! :) Most már jobban érzem magam, a sok meló meg egyebek lefoglaltak ebben a két hétben. Kedden megyünk uh-ra. Most már csak azért imádkozom, hogy minden rendben legyen :)
Igen én is keresem a tüneteket folyton, ez megnyugtat :)
Annyi segítséget szeretnék kérni tőled, hogy a vérvétel az első vizsgálatkor van, ill., hogy nézik a progit is? Mert amikor a 21. napon voltam akkor az alsó határérték környékén volt az enyém, mondjuk ennek 1,5 éve...

Lion annyira sajnálom... :( nem tudom mit mondhatnék, elhiszem, hogy belefáradtál, de örülök, hogy nem adod fel végleg! :) Kitartóbb vagy, mint bárki akit ismerek, nem adod te fel, csak egy kicsit meg kell pihenni :D A férjedet meg szerintem próbáld meg rávenni, hogy menjen el orvoshoz, ehhez is két ember kell, nem csak a szexhez :)
Én "jól" vagyok. :) Egy kis félsz van bennem, hogy legyen szívhang, és ne legyen rossz vége. Néha reggelenként rosszul vagyok, de nem minden nap, semmi vérzés nincs, de kb minden este görcsölök, szedem a magnéziumot, az talán segít valamit, mert tegnap már nem görcsöltem annyira.

Andi sajnálom, hogy így alakult, de nem szabad ennyire negatívnak lenni, ha az első inszem nem sikerült akkor majd a második fog :) Nem hiszem, hogy olyan nagy bajok lennének nálatok :) próbálj meg lazítani egy kicsit, elterelni a figyelmedet, és ne arra koncentrálj, hogy megint nem jött össze, hanem, hogy a következő ciklus lesz a ti hónapotok!! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!