Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2020-01-31 20:05:33

Andi mikor lesz eredmény? Szerintem a doki azt akarja tudni, hogy történt-e egyáltalán beágyazódás, mert az a vérvételből látszani fog. De van ahol alap, hogy csak akkor hagyatják abba a progit, ha vérből is negatív.

Kellemes hétvégét Jozsa :)

Rosie, én most nem csinálok semmit, se mérés, se teszt. Szex azért talán lesz :D Szedem mostantól rendesen a vitaminokat és várom a március végét.
rosie
2020-01-31 19:46:03

Igen igen drága kislányok!
Ez a hónap nem jól sült el sokunknak ....és bizony igaza van Józsának ...kell nyomnunk egy Reset gombot aztán menjünk szépen tovább....Lion..Andi...FEL A FEJJEL...de tényleg ...állítsunk fel egy stratégiát a követekező hónapra és csináljuk ügyesen....nem omlunk össze és nem adjuk fel hanem támogatjuk egymást és ha kell bőgünk egymás vállán.....de gyerünk haladjunk együtt....Jó??

Ötleteljünk együtt....jön a tavasz repkednek hamarosan a pillangók...és a karácsonyi babák tavasszal készülnek! :-)

na ki milyen stratégiát követ februárban.....Én ...Hormonsor,apa vizsgálat,inofolic,E -D vitamin Q10.....ti?
Jozsa85
2020-01-31 18:26:37

Csajok!
Szerintem holnap tartsunk 1, azaz 1 pihenonapot!
Holnap teljes kikapcs legyen!Szombaton nem dolgozunk! Marpedig ez a gyerekgyartas kő kemeny munka!Mindenkinek jar a szabadnap!

Holnap nem foglalkozom a temaval.Nem is fogok irni.Pihizek es csajos napot tartok.Megpuszilgatom a ferjemet es meglatogatom anyukamat!
Szep hetveget!
Andi198729
2020-01-31 16:09:34

Beszéltem a dokival elküldött hcg-t nézetni hát elmentem de szerintem nem sok értelme lesz.nem sikerült és ezt be kell látnom.a munkahelyen a mosdóban eltört a mécses és sírtam hogy ezt egyszerűen nem hiszem el hogy még igy se sikerült.penzkidobás volt az egész meg fölösleges erőfeszítés.nincs is kedvem újból elölről kezdeni.annyira bíztam benne hogy legalább ezzel sikerül.nem lesz már sosem gyerekünk.a lombik sokkal megerőltetőbb és sajnos az se 100 % hogy sikerül.ez a legelkeserítőbb mikor az ember orvosi segitséget kér és így se sikerül.spontán nem jött össze most inszemmel se ezen kivül még kb.2 inszem jöhet szóba utána lombik jön.nem értem mi lehet a baj velem hogy nem sikerül.nem hiszem el hogy 4 petesejtből egy se jött össze? Azt se lehet tudni megtermékenyültek-e vagy a beágyazódással volt a gond.
Lion86
2020-01-31 11:13:31

Angyal, szerintem nem a közeledő klimax miatt lehet (erre inkább a barnás pecsételgetés vagy a hosszan elhúzódó menstruáció jellemző). Nem csináltál tesztet? Én mindenképp dokihoz mennék, ennek a többszöri vérezgetésnek szervi oka is lehet.
Angyal88
2020-01-31 10:58:32

Sziasztok!
Már rég voltam az oldalon. Szeretnék tanácsot kérni, hogy ez mi lehet.
A baba projektet már rég feladtam mert szerintem haladok gyorsan a klimax felé, össze- vissza van a cikluson. Eddig átlag 25 nap volt mára már 20 és 32 nap között mozog. A hőmet már rég nem mérem mert össze- vissza kelek, viszont ez a hónap kicsit fura. Az itteni naptár szerint hétfőn kellett volna megjönnie, ovu környékén viszont reggeli együttlét után délelőtt a bugyin minimális rózsaszín folt, és az esti együttlét után halvány piros vér volt. Eddig még nem jött meg, de hétfőn és kedden délutános voltam emelgetni kellett és rá pár óra múlva a bugyimon minimális rózsaszín folyás volt. Tegnap is együtt voltunk és megint volt egy kis rózsaszín folyás. Nem tudom mi lehet az oka előfordulhat terhesség vagy simán csak a klimax?
Köszönöm szépen ha válaszoltok rá.
Lion86
2020-01-31 10:53:37

A petesejtekkel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy a PCOS miatt én sokkal több petesejtet "elhasználok" minden ciklusban, mivel jóval több kezd el érni mint az egészségeseknél, csak úgy is maradnak féléretten, ezekből lesz a "policiszta" és csak 1-2 jut el a tüszőrepedésig. Lehet, hogy már nincs is használható. De most már megvárom mit mondanak. Vizsgálatot addig már nem csináltatok, sok pénzbe van már így is, ott meg TB-re megcsinálják. Igaz így több idő, de már mit számít az :D
Lion86
2020-01-31 10:46:28

Köszönöm Edit :) Q10-et még nem szedtem, azt hiszem megér egy próbát. Fehérjét alapból rengeteget eszem, mivel nagyon sovány vagyok, hízás céljából pár hónapja elkezdtem rengeteg olajos magvat, joghurtot, brie sajtot, csirkemellet enni. Mondjuk eredménye még nincs :D
Mérgemben kértem időpontot a Semmelweis Egyetem meddőségi centrumába. Nem sok bizalmam van hozzá, de majd meglátjuk. Március 27, állami intézményhez képest egész hamar.
Jozsa85
2020-01-31 10:35:58

Szia Edit!
Nekem normalis a sullyedesem, tehat nem vagyok kvazi gyulladasban.Csak magas a reuma faktorom, szoval alszik a betegsegem.A feherversejtem is normal tartomanyba esik.NK olosejtre negativak vagyunk.Szoval nem termelek ellenanyagot.Panadollal tokeletesen el vagyok eddig.Koppkopp.
Edit90
2020-01-31 10:24:52

Sziasztok!
Lion: Annyira sajnálom, hogy mensi lett a vége, annyira bíztam benne, hogy most sikerül nektek. Mivel folyton megfogan a baba, csak nem tud beágyazódni szerintem egy alap andrológiai vizsgálat semmi plusz infót nem adna a férjedről, ahhoz, hogy kiderüljön, ha komolyabb genetikai hiba van részletesebb vizsgálat kellene. Mivel a férjed amúgy sem hajlik a vizsgálatokra, ezt elég nehéz kideríteni. Marad a Te oldalad "kezelése". A progeszteron szinted egyértelműen jó, így a méh nyálkahártyának elégnek kell lennie a beágyazódáshoz.(bár el tudsz menni egy alap nőgyógyászati vizsgálatra a ciklus vége felé ahol mérhetnek vastagságot) Én inkább a petesejtre tippelnék, hogy az nem egészséges. Cukor terhelésed mikor volt utoljára? (Én saját magamat is petesejt elégtelenséggel diagnosztizáltam :D )és erre szedtem a Q10-et. Azt mondják 3 hónap kell neki, mire ugye olyan pete érik, amire már lehetett hatással a Q10, én pont 3 hónapig szedtem, és akkor sikerült. A másik, amire nagyon odafigyeltem a sikeres hónapban, hogy az eddig is kb. egészséges táplálkozásomban folyton az jött ki problémának, hogy kevés fehérjét eszem. A sikeres ciklusban minden este vacsora helyett/után megittam egy adag fehérje italt, vagy túrót, tojást...vacsoráztam. Azt olvastam valahol, hogy a szervezet akkor érzi késznek magát egy terhességre, ha a szervezet "jólétben van",megvan minden tápanyag. Ez is megér egy próbát szerintem. Még egy dolog segített nekem, hogy "ne görcsöljek rá" amit Józsa is mondd, hogy ott volt az agyamban a következő lépés, hogy megyünk lombikra. Így olyan tét nélküli volt a fejemben az a hónap.
Józsa:Neked még szurkolok, hogy sikeres legyen a hónap, a görbéd szép, mint mindig. Én olvastam már olyat, hogy vannak nők, akiknek a szervezete ellenanyagot termel a férfi génjei, vagy a baba ellen, ezt visszaszorításnak szteroidos kezelést adnak lombik eljárás alatt. Neked az izületi gyulladásokra is az kellene, csak a nemlombikos orvosok ugye úgy tudják, hogy a szteroid tilos babatervezés előtt/alatt. Nektek lehet egy előrelépés a lombik intézet, ahol foglalkozhatnak a betegségeddel is, mert sajnos a gyulladások jelenléte akadályozhatja a terhességet. A panadol tablettának nincsen gyulladásgátló hatása, az csak láz és fájdalom csillapító.Sajnos ilyen betegségben, mint a tiéd általában nem elég kezelés.
Andi: Annyira sajnálom :( Amikor próbálkoztam az utrogestannal 2 ciklusban mindkétszer azt tapasztaltam, hogy nem jött meg addig, amíg használtam. Amikor abbahagytam másnap este, vagy következő nap reggelre jött meg. Sajnos Józsának igaza van, az inszeminációnak sajnos nem sokkal jobb a siker százaléka, mint a spontán fogantatásnak. Pihenjetek, ne vágjatok bele újra, ha nem tudsz hinni a sikerben. A clostilbegytnek van utóhatása, a következő ciklusban ha nem szeded, akkor is érhet több tüsző az előző kezelés miatt.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!