Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Meli.....jóóóóóóóó gyönyörű....lehetek a virtuális keresztmami?..DDDDDDDDDD nagyon drukkolok!! -) :-) -) :-)
Bius27
2020-02-06 07:32:39
Jozsa: ez szerintem jó jel!
Én ma így állok, tegnap stresszes napom volt, nem tudom az miben befolyásolja a hőt, de felugrott, a cici fájdalmam pedig elmúlt... Nem értem.. Ráadásul az eros zöld rész fakó zöld lett, most akkor mi van? :/
Meli19802
2020-02-06 06:50:04
Én ma így... 14,15,16 napon voltunk együtt talán elkaptuk. :)
Jozsa85
2020-02-06 05:48:36
Meg mindig nem jott meg..Itt szivat.Majd holnap a masszornel :)
Sziszi259
2020-02-05 22:24:16
Meli köszönöm szépen! :)
Bius köszönöm szépen! :) volt igen, még nagyon érzékeny volt a mellbimbóm. KB a 9-10. Dpo-n tűnt fel, mert nem szokott ennyire fájni. A 10. Dpo-n már pozitívat teszteltem a predictorral. Szerintem 10 nappal hamarabb még nincs eldontve semmi, az még nagyon korai :) Sikerülni fog. :) mi egyébként ovu előtt két nappal meg az ovu napján voltunk együtt
rosie
2020-02-05 20:49:43
Meli!
Szerintem igen,de várjuk meg a holnapot!
Bius27
2020-02-05 20:14:44
bevike: Nekem még sosem volt pozitív tesztem, mondjuk most elrontottam mert 25-ös érzékenységűt vettem, így még nehezebb kimutatni. Kíváncsi leszek mit mond rá az orvosod, én nem kérdeztem még meg. Amikor pozitív lett azt hány nappal a mensti előtt csináltad? Én legutóbb 25-ös érzékenységűvel néztem, még 8 nap volt hátra akkor még, persze negatív is lett.
Bius27
2020-02-05 20:06:35
zsuzsi09: Köszönöm, igen egyszer én is hallottam zárt ajtón keresztül, amikor egy hölgynek elemezte ki egy nőgyógyász a hormonsor eredményét és mondta neki, hogy mindenképp 2, - 2 alatt kell tartani a TSH-t a terhességhez.
Ezen kívül nagyon sok helyen is olvasom ezt, fórumokon, babavárós oldalakon. Persze van olyan akinek sikerül ettől magasabb értékkel is a baba, mindig vannak kivételek. Mindenesetre a nőgyógyászom szerint ettől még sikerülhetne, ezért nem küldött további vizsgálatokra, így magamtól megyek.
Jozsa85: Következő hónapban már úgy fogom elkezdeni, már ezt végig csinálom így, hogy ne legyen nagy torzulás a görbén. Egyébként megmértem reggel hónaljból, majd nyelv alatt is, 36,4 hónaljban, nyelv alatt pedig 37.1, azért igen, van különbség, lassan még reménykedni is kezdtek hátha van lehet még valami, mert ez jó hőnek számít, úgy tudom?!? 5 nap van még hátra a nem vártig :)
Sziszi259: Gratulálok neked!!! :) Visszamenőleg elolvastam több hozzászólást, nálad amikor már terhes voltál, volt mellfeszülés, ha jól olvastam? Ha igen, hanyadik nap környékén kb? Nálam rendszeres PMS tünetek vannak már mensti előtt 10 nappal, nem tudom olyankor van-e még okom reménykedni... :/
Meli19802
2020-02-05 18:27:08
Igy akkor melyik nap kell mennem jovo heten a ‘21’ napi vervetelre? A 15. naphoz adjak hetet? Es akkor hetfore jon ki ha jol szamolom.
rosie
2020-02-05 18:16:11
Meli a hőd az ovuteszttel remekül igazolja a peteérést....vélhetőleg emelkedni fog :-) drukk drukk :-)