Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nem bántottál meg Józsa, sőt, köszönöm :) Én is felismertem ezt magamban, jártam pszichológushoz, de nem tudott segíteni az autogén tréninggel. Most már pszichiáterre lesz szükség, olvasgattam a lelki betegségekkel kapcsolatban, és ha nem tévedek, akkor minden tünetem megegyezik a poszttraumális stresszel, ami egy fel nem dolgozott gyászból, tragédiából adódik, és ez súlyos, kezelésre szorul, ha nincs kezelve, súlyos következményei vannak, pl. tudatborulás, és végül öngyilkosság. Néha észreveszem magamon, hogy vannak pillanatok, amikor nem tudok tiszta fejjel gondolkodni. Tegnap sógornőm elküldte az 5 hónapos unokájáról a videót, meg se néztem, képtelen voltam rá, de már dühroham fogott el, és tegnap vásárlásnál is, terhes nőt, és kisbabás anyukát látva, most még elfojtott agresszió van bennem, és nem tudom meddig vagyok képes kordában tartani. Most még működik a felettes énem. Nem tehetek róla, nem szándékos, tudatalatti dolog, és ennek nem tud parancsolni az ember. De legalább felismerem, hogy ez így nincs rendjén, segítség kell. Pont beszélgettünk egyik nap az egyik kolléganőmmel, pont a koronavírusról volt szó, tettem egy kijelentést, hogy bár elkapnám, és elvinne, és kérdezte miért mondom ezt, hát elmondtam, ő mondta, hogy keressek fel pszichiátert, és ne értsem félre, nem azt mondja, hogy elmebeteg vagyok, hisz a pszichiáter is foglalkozik lelki betegekkel. Szerintem is ez képez gátat bennem. Félek egy újabb tragédiától, és tudat alatt elutasítom a terhességet. Az Ir-em is emiatt alakult ki, a lelki okot kell megszüntetni, és akkor az is megszűnik, a gyógyszer mit sem ér, mert ez nem testi dolog nálam. Visszaemlékszem, dolgozott itt egy srác a bíróságon sportos, és egészséges életmódot folytatott, viszont hatalmas stressz nyomta a vállát, és Ir-je lett neki is a sok idegeskedés miatt.
Sziszi259
2020-02-07 07:21:14
Edit örülök, hogy minden rendben, és mindketten szépen fejlődnek. Kíváncsi vagyok, hogy a 12. héten látják - e a nemüket már :)
Meli19802
2020-02-07 07:19:02
Ma így emelkedett szépen. Az lenne a kérdésem, hogy átrakta a kék csíkot a 15. napra az így akkor jó ugye? Amikor a leesés volt akkor volt az ovu. Mert a tegnapi grafikonon még a 15. zöld volt.
Edit: Nagyon szuper, hogy ilyen jó hírekkel jöttél. :) Nagyon vigyázz magatokra. :)
Edit90
2020-02-06 18:06:23
Sziasztok!
Ma voltunk ultrahangon. Ma 10hét5napos-ak vagyunk. Minden oké a babákkal, szépen fejlődnek, koruknak megfelelő méretűek. Most mindketten 38mm, úgy tűnik összenőttek. Minden jele megvan annak, hogy kétpetéjűek, két burokban vannak, két külön méhlepény van. Annyira jó volt látni, ahogy mozgatták a kis kezeiket, lábaikat, rugdosták fel a popsijukat. Két hét múlva pénteken megyünk a 12.heti genetikai ultrahangra, amiatt még izgulok egy kicsit. De körülbelül mostanra kezdem tényleg felfogni, hogy jól vannak mindketten, Ők velünk maradnak, és ikreink lesznek :D
Mindenkinek ezt a szívmelengető élmény kívánom, hogy átélhesse minél hamarabb, amikor látja a babáját ficánkolni a képernyőn :)
Jozsa85
2020-02-06 17:34:12
Szia Andi!
Szerintem mi vagyunk itt a regiek kozul mar csak..En igazan nem szeretnelek megbantani es semmi kozom hozza, de sztem neked kellene talalni valamilyen lelki segitseget.Tudom milyen nehez ez a bizonytalansag es neked meg pluszban ott a teher hogy mar majdnem sikerult..Oszinten egyutt erzek!De sztem neked nincs szervi bajod.Neked megserult a lelked es ezt kell helyre hozni..Elfacsarodik a szivem mikor az uzeneteidet olvasom.Atsüt rajtuk a fajdalom es sztem ez egy hatalmas gat..Nalad itt lesz a gond.Ne haragudj de egyszer le kellett irnom. ❤
Govica!Minden szepet es jot kivanok!Remelem piszkos rossz kolyok lesz! :)
Andi198729
2020-02-06 10:35:15
Gővica, a legjobbakat nektek! Te nagyon szerencsés vagy, hogy melletted van életed értelme, a legcsodálatosabb ajándék az élettől. Tőlem pont ezt a legcsodálatosabb ajándékot vette el a sors 3 éve. És azóta sem ad másikat. Hiába a próbálkozások, orvosi segítség. Nagyon vigyázz a gyermekedre, ő a legnagyobb kincs. Akinek megszülethetett egészségben, épségben a gyermeke, és akinek sikerül teherbeesni, adjanak hálát az Istennek, ezért az ajándékért. Tőlem mindkettő örömét elvette az Isten, meghalt a kisbabánk 3 éve, és azóta nem tudok teherbeesni.
GőVica34
2020-02-06 09:16:53
Sziasztok!
Jöttem elköszönni tőletek.Nagyon jó volt itt megosztani gondom bajom, köszönöm a sok tanácsot segitséget.Úgy döntöttem kilépek a forumból.Most hogy már meg van az életem értelme, tegnap volt 3 hónapos ❤️ Ugy gondolom nincs most olyan sok időm, energiám a neten lógni.És ha majd egyszer kistesó lesz, lehet vissza jövök!Kívánok mindenkinek mielöbbi babásodást.A kismamiknak boldog babavárást!Akik már anyucik örömteli babázást!
Sziasztok!
Sziszi259
2020-02-06 08:44:09
Bius szerintem ez egy 2. ovu :)
Meli19802
2020-02-06 07:55:48
Rosie persze... :D :D Adja az Isten, hogy úgy legyen. :)
Akkor így már biztos, hogy a hétfői nap lesz jó a vérvételre.
És az miért van, hogy 2 nap is erős volt az ovu teszt?