Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok, ha arra ebredtem az ejjel, hogy tatott szajjal alszom es utana visszaaludtam majd mertem ezt beirjam vsgy hagyjam ki. Kb 1 orat aludhattam a meres elott. Koszonom!
Natus
2020-02-08 20:34:26
Sziasztok!
Én ma így állok :)
Ma kezdtem tesztelni, nehogy lemaradjunk az ovurol.
Bius27
2020-02-08 18:03:18
Nekem is megjött, 2 nappal hamarabb. A hasam ma délután kezdett fájni. Kezdődik a closty mentes hónap.
Meli19802
2020-02-08 08:45:34
En ma igy.
rosie
2020-02-08 02:40:30
Meli....igen!
Andi198729
2020-02-07 18:42:33
Rosie köszönöm olyan aranyos vagy:) én is küldök egy hatalmas virtuális ölelést:) azért is gondolkodok sokat mert nem tud kikapcsolni az agyam mert most pár napja nem tudok bőgőpróbákra járni mert a jobbkezemen ínhüvelygyulladás van.a hüvelykujj tövénél.konkrétan úgy fáj hogy majd besz....rok.az a gond hogy már egy ideje fájdogált de csak eröltettem és most már elviselhetetlen.kaptam gyulladáscsökkentőt és elektromos kezelésre járok.jövőhétre rendbe kell jönnie szükség van a kezemre különben hogy vonózom.rendbe kell jönnie hiszen teljesen igénybeveszem vonózásnál.és hát eltereli a gondolataimat mert az agyamnak egy teljesen más féltekét használom amikor zenélek.
Amúgy tavaly jártam kineziológushoz is nem mondom hogy nem volt jó de nem segített 100%- ban.minden alkalommal feltöltött energiával én azt akartam hogy utaztasson vissza előző életbe hogy válaszokat kapjak mert azzal is foglalkozik de mindig mondta hogy lelkileg nem állok készen rá nem olyan a lelkiállapotom.ehhez erős lelkiállapot kell mert megrázó élmény.megpróbálom a pszichiátert biztosan tud segiteni és olyan dolgokhoz is ért amihez a pszichológus nem.mert nekem az autogén tréning 10.000 ft-ért alkalmanként nem vált be.per pillanat akkor jó volt de nem hozott helyre hosszútávon.és ez lenne a cél.
Józsa sajnálom hogy megint menzesz lett a vége:( teljesen átérzem neked sem könnyü a sok kudarc és egy sikertelen inszem:(de még adtok egy esélyt a clostynak és márciusban újult erővel nekivágtok.
Meli19802
2020-02-07 14:30:08
Nagyon remélem.. :D Akkor most hétfőn mehetek a "21" napi vérvételre ugye?
És még egy kérdés az miért lehet, hogy egy másik alkalmazás a 16. napra tette az ovut? Másként számolja? Régóta telón is vezetek naptárat a fertility friend-et és az 1 nappal későbbre teszi.
Vegyél csak tesztet. :)
rosie
2020-02-07 14:18:07
Huhúúúúú Meli.....ezt jól elkaptuk.....DDDDDDDDDDDD...szuper teljesen jó!
Edit.nagyon örülök hogy minden rendben veletek :-) :-)
Andi..én úgy de úgy megölelnélek.de komolyan és nem sajnálkozásból ..tehát érted nem ilyen lesajnáló sajnálkozásból hanem úgy őszintén...kineziológiával próbálkoztál már? Nem kell neked pszichiáter ...neked egy jól vezető terapeuta kell....és ahogy ebben a pár hétben megismertelek te meg is fogod találni! Én bízom benned.és lesz megoldás és igen az IR-ben is teljesen igazad van.....felismerted és ez már fél siker!
Én ma így....képzeljétek olyat tapasztaltam amit már elég régen nem.....tojásfehérjés cuccot tegnap!
Lehet mégiscsak ovutesztelek,de sajnos csak holnap tudok venni.
Ma igy.