Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mircsi
2016-08-01 11:46:26

Sziasztok!

Akkor sajnos lecsúsztunk, nem volt itthon a párom, és a hőm egyre csak fent van, úgyhogy ez már biztos, viszont akkor rövidebb lesz a ciklusom, szerintem.
Dorka81
2016-08-01 11:02:50

görbe lemaradt...
Ki hogy áll?
Dorka81
2016-08-01 11:02:28

Mircsi, Én is azt olvastam, hogy az ovulációs teszt nem mindenkinek mutatja ki. Először nekem se mutatott semmit, aztán valaki mondta, hogy hiába javasolják délután a teszt elvégzését, valakinek reggel lesz pozitív, és nálam is így lett. Reggelre totál pozitív, estére negatív... :)
Hugery, nagyon szépen alakul a görbe. :)
Nekem az előző görbém nagyon cikk-cakkos volt, ez most sokkal jobbnak tűnik. Szerdára várom a "nem vártat" :)

Niki080495
2016-07-31 22:30:33

Hugery
Szerintem pedig a 15 vagy max a 16. Napon volt az ovud a hőd alapján. Akkor nem voltatok együtt?
hugery
2016-07-31 19:45:07

Niki nem tudom mikor volt :) remélem a 17. napon.
Botesztike szia, rég olvastalak!
BorESZTIKE
2016-07-31 17:39:25

Sziasztok!
Hogy vagytok? Mi újság Veletek? Gondolom sok új is van.
Június végétől nyaraltam és most 27-én értem haza. A június 16-i egészségügyi küret szövettani eredménye Hyperplasia glandularis endometrii (N8500) Nyálkahártyák megtartottak. ez a betegség secretio gátolt jeleivel.
http://www.drdiag.hu/kereso/diagnosztika.adatlap.php?id=104626
Elvileg valami hormon dolog ami azért furcsa mert az olyan eredményeim mindig jók voltak.
Drdiag honlapon így írják le A méhnyálkahártya kóros burjánzása (hyperplasia endometrii) a méh egyoldalú (progeszteronnal nem opponált) ösztrogén terhelésének a következménye.

A menstruáció első napjára 14 napra rá el kell kezdeni egy PROVERA nevű gyógyszert amit 10 napig kell szedni naponta 2x1 adagban. 3 hónap múlva kontroll. Ja és nem a magán dokim hanem aki írta a gyógyszert 15 napra elegendőt írt fel ( doboz 30 darabos) szóval 2 doboz kellett volna. Panaszaim meg minden megvannak. Se csütörtökön se pénteken nem értem el a magán dokim aki mellesleg műtött meg próbálom jövő héten is mert zavar,hogy nem múltak el a panaszaim és fájdalomcsillapító meg nem használ. Volt,hogy rosszabb volt mint műtét előtt.Június 28-án (12 napra a műtétre) kezdtem az első ciklust ami 9 napos volt,a másodikat meg most 29-én. Ekkor tudtam csak a szövettanért visszamenni.
Niki080495
2016-07-31 11:18:16

Mircsi
A görbéd alapján szerintem is megvolt az ovu. Az ovutesztek nem jönnek be mindenkinek nekem bevált és sikerült is vele teherbeessek de nem vagyunk egyformák:)
Jelus
2016-07-31 10:58:22

Sziasztok!
Mircsi a hőgörbéd alapján szerintem meg volt az ovulációd, szép görbe, nincs vele semmi baj. Az ovulációs tesztek nekem sem jöttek be. Laborok alapján pedig bizonyítottak jó progi szinteket nálam, tehát peteérést is.

Az ovu tesztet én egy kicsit lehúzásnak érzem (anyagilag). De ez csak az én véleményem.

Szép napot mindenkinek!.

Mircsi
2016-07-31 10:30:34

Sziasztok!
Nem értem ezt a hőgörbét. Csináltam ovuteszteket. Végig negatív..
Niki080495
2016-07-30 19:43:35

Csöpszi
Gratulálok szép pozitív teszt;)

Hugery
Neked nem a 15.napon volt az ovud? :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!