Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mircsi
2016-07-27 15:47:03

Sziasztok!
Jövőhét csütörtökön mandulaműtétem lesz...lehet altatásban.
Ovum pedig most pèntek-szombat-vasárnap környékén...
Most akkor jobb lenne ezt a hónapot kihagyni?...
csöpszi
2016-07-27 14:30:37

Lanyok nekem is baromi nehezen allt vissza a szervezetem a missed ab utan... ciszta, peteeres nelkuli ciklus, kozel 40 napos ciklusok, norcoluttal meghozott mensi. Mikor elkezdtem szedni a Trimesztert 3 honapja, 2 hetre ra eltunt a cisztam. Kovetkezo honapban ugyan hosszu ciklusom volt, de volt peteeresem magatol, nem kellett Closty. Most pedig pozit teszteltem. Szerintem tenyleg hasznal a Trimeszter! En nagyon hiszek benne, hogy ez segitett es csak ajanlani tudom mindenkinek!!!
Kicsifény
2016-07-27 13:46:54

Sziasztok!

A digitális hőmérőzésnél arra figyeljetek, hogy lehet olyan a hőmérőtök, hogy a csipogás után hiába tartod bent tovább, kikapcsol egy idő után. :)
Ilyenkor fordítva kell, hogy először be nyelv alá, 2-3 percig bent tartod és utána kapcsolod csak be.
(ezt csak ismerősöktől hallottam, én hagyományossal mérek. :) )

Ági, ha esetleg pajzsmirigy alulműködésed van és azért nem mered a Trimesztert, én megkérdeztem az endodokimat, aki azt írta, hogy annyira minimális a jód tartalma, hogy nem befolyásolja a pm-et.
Úgyhogy Csöpszi és Nevergiveup este alapján én is rendelek egy adagot magamnak és augusztustól elkezdem szedni...mert sajna se mensim, se peteéérésem nincs és már a 28.napom van ma. :(

Andi198729
2016-07-27 13:34:33

De jó, köszönöm szépen a megerősítést! Akkor ma végre nem hibáztam el a mérést, a mai a pontos hőmérséklet. Megnyugodtam, hogy igazából nem is alacsony a hőm, ami problémákra utalna, hanem nem volt helyes a mérés.
poisonivy
2016-07-27 13:34:29

Köszi! Sokat segítettetek!
Dorka81
2016-07-27 12:24:48

Andi, te csináltad jól. Bekapcsolod, és csipogásnál nem veszed ki, hanem 5 percig benntartod. :)
Niki080495
2016-07-27 12:24:18

Én is digitálissal mérek és úgy szoktam hogy bekapcsolom beteszem a nyelvem alá és amikor csipog nem veszem ki csak 5 perc elteltével;)
Andi198729
2016-07-27 12:13:27

poisonivy, én ma úgy mértem, hogy bekapcsoltam, behelyeztem a nyelv alá, csipogott, majd bent hagytam 5 percig, úgy emelkedett fel. Lehet, hogy nem helyesen csinálom, lehet, hogy pont fordítva kell, hogy először kell behelyezni, és 5 percet várni, aztán bekapcsolni, tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
poisonivy
2016-07-27 11:52:27

Olyan jó ilyen híreket olvasni, Csöpszi örülök nektek!
Azt szeretném kérdezni tőletek, aki digitálissal mér és 5 percig, az hogyan csinálja? Beteszitek a megfelelő helyre, bent hagyjátok 5 percig, és ezután kapcsoljátok csak be? Vagy egyszer elindítjátok csipogásig, nem veszitek ki, és mikor letelik az 5 perc, újra indít csipogásig? Hülye technikai kérdés :)
Mert én csak csipogásig szoktam mérni, de már rájöttem, hogy ha mindig újra indítom, mindig egyre magasabb hőt mér. De 5 percig nem szeretném kinyomkodni... (szájban mérek). Köszi!
Kicsifény
2016-07-27 11:33:13

Csöpszi, veled örülök nagyon, gratulálni később fogok! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!