Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Most kicsit elmaradtam az olvasással... De örömmel látom hogy új babásoknak lehet gratulálni! :) Szuper hírek: Csöpszi és Dorka! Szorítok értetek vigyázzatok magatokra!
Tegnap volt két hetes a kisfiam, mi jól vagyunk! Ügyesen szopizik és sokat alszik :), és nagyon cuki :) A bátyja is imádja, sokat puszilgatja és simogatja.
Hajrá Csajok! :)
Kicsifény
2016-08-03 10:07:01
Niki, szerintem akár még jó helyre is húzhatta az ovut, mert a 28-i után nem emelkedett meg kellőképpen a hőd, szinte az alaphő környékén maradt.
Az 1-jei után viszont megemelkedett és a mai leesés lehet ösztrogéncsúcs. A következő pár nap fogja eldönteni, hogy merre mozdul.
Kérdés, hogy 28-án voltak-e ovus tüneteid, ovuteszt, stb?!
Dorka, halk gratula :)!
Csöpszi, mit kapsz progipótlásra? Millyen mennyiségben? Voltál progiszintet nézetni a pozitív teszt után?
Nevergiveup, hogy szalad az idő, Úristen, mindjárt 12.hetes leszel! :)) Drukkolok, hogy minden rendben legyen az uh-n! :)
Niki080495
2016-08-03 09:07:14
Sziasztok! Ma behúzta az ovut de szerintem rossz helyre. Én szerintem 28-án vo! Szerintetek?
Arivett07
2016-08-02 20:00:26
Dorka gratulálok!!!!
Jelus
2016-08-02 18:15:18
Gratulálok Dorka!
Blake1757
2016-08-02 16:45:19
Dorka hatalmas nagy gratula! :)
Kolibri84
2016-08-02 15:18:44
Dorka gratulalok! :)
csöpszi
2016-08-02 14:59:04
Dorka en jovohet kedden megyek mert kapom a progi potlast a vetelesem miatt es folyton iratni kell az ujabb adagot... Igaz meg csak 5 hetes leszek de mondta a dokim hogy ramnezne. En is rettenetesen varom hogu tul legyunk a kritikus idoszakon... nagyon... de most minden rendben lesz!
Nevergiveup ugy orulok Nektek! :)
csöpszi
2016-08-02 14:38:41
Dorka en jovohet kedden megyek mert kapom a progi potlast a vetelesem miatt es folyton iratni kell az ujabb adagot... Igaz meg csak 5 hetes leszek de mondta a dokim hogy ramnezne. En is rettenetesen varom hogu tul legyunk a kritikus idoszakon... nagyon... de most minden rendben lesz!
Nevergiveup ugy orulok Nektek! :)
Dorka81
2016-08-02 13:55:21
Csöpszi! Visszakerestem a grafikonodat és valóban, max 1-2 nap különbség lehet köztünk. :) Termékeny volt az a hétvége ezek szerint :D
Te mikor mész dokihoz?
Most kicsit elmaradtam az olvasással... De örömmel látom hogy új babásoknak lehet gratulálni! :) Szuper hírek: Csöpszi és Dorka! Szorítok értetek vigyázzatok magatokra!
Tegnap volt két hetes a kisfiam, mi jól vagyunk! Ügyesen szopizik és sokat alszik :), és nagyon cuki :) A bátyja is imádja, sokat puszilgatja és simogatja.
Hajrá Csajok! :)