Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nevergiveup! A dokimhoz úgyis 2-3 hét minimum a várakozás amire időpontot kapok, úh hamarabb biztosan én sem fogok menni :)
Tavaly év vége felé kezdtünk el próbálkozni úgy, ha összejön akkor örülünk, ha nem akkor várunk. Ez a második hőmérős hónap, hogy megnézzem van-e egyáltalán peteérésem. Az együttlétekkel nem volt gond, mert max 1 nap marad ki nálunk általában.
Csak vitamint szedek. Én a Biotech Active Woman-re esküszöm, mert amikor edzettem, akkor is ezt szedtem és csupa pozitív tapasztalatom voltvele. 1 hónapja kezdtem újra szedni. Összehasonlítottam a trimeszterrel és sokkal több vitamin van benne + az ára is kedvezőbb.
Irigyellek, hogy mindjárt a 12 hétben van és te már sikeresen átvészelted ezt a kritikus időszakot. Biztos rendben lesz minden a köv ultrahangon is. Tök jó, hogy még itt vagy velünk, várjuk a továbbiakban is a híreket :))))
csöpszi
2016-08-02 13:24:20
Dorka! Gratulalok! Kb egyidosek lehetunk :) nekem 12.dpo-n lett eloszor pozi, mult pentekre nem vartam. Ma vagyok a 18.dpo-n :)
5 hetesen petezsak latszik, 6 hetesen mar pulzalas is! ;)
Nekem eleg sok a tunetem. Hanyinger minden reggel, meg ha teljesen ures a gyomrom es ehes vagyok. szedules, cicifajas, etvagytalansag, hasszurkak :)
Lanyok hajra mindenek hasonloan szep tesztet es boldogsagot kivanok!!!
Niki080495
2016-08-02 12:58:03
Dorka
Minden rendben lesz ne aggódj! Úgy állj hozzá hogy nem lesz baj ne is gondolj arra h bármi baj lesz:) élvezd a terhességet:D jó babavárást és jó egészséget kívánok és persze könnyű szülést! :D
Nevergiveup
2016-08-02 12:24:35
Dorka! Én 6 hetesen mentem először, akkor már pulzált a szívcsöve.:) Hamarabb nem akartam, nehogy csalódjak. Rosszullét, olyan enyhe másnapos érzet az elmaradt menses óta volt, de a 6- folyamatosan émelyegtem, talán az utóbbi 2 hétben volt több nap, amikor minden ok volt.:) Szagundor, fejfájás is rendszeres volt, meg a cicifájás, aluszékonyság. Jövő szombat genetikai ultrahang, augusztus 11-én leszünk 12 hetesek.:) Nagyon izgulok, de bízom benne, hogy most már minden rendben lesz.
Ti mennyi ideig próbálkoztatok? Spontán baba, vagy kellett vmi gyógyszer?
Nagy gratula még egyszer!:) Erős csík, nem is első pisiből..ez jó jel!:)
Dorka81
2016-08-02 11:43:55
Köszi csajok! :)
Niki, első baba lesz. Nagyon remélem, hogy minden okés lesz. Még azt se tudom, hogy mondjam el a páromnak. Gondoltam péntekig várok a hírrel, hogy biztos legyen. Nehéz lesz kivárni...
Nevergiveup! Te hogy vagy? Vizsgálatok, rosszullétek, egyebek? Te mikor voltál először dokinál?
Nevergiveup
2016-08-02 11:22:25
Dorka!!!!Éreztem, gratula!!!!!!:) Na, ez most egyhuzamban a többedik pozi, hátha beindul mindenki!!!Drukkolok Mindenkinek!:)
Niki080495
2016-08-02 11:07:43
Dorka
Tuttaaam éreztem hogy babás vagy! :D gratulálok gyönyörű pozitív teszt! :D első baba lesz? :D
Dorka81
2016-08-02 10:33:53
Nem bírtam ki... El sem hiszem, kezem-lábam remeg :)
http://kepfeltoltes.hu/view/160802/DSC_1457_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Niki080495
2016-08-02 10:11:14
Dorka
Én is ezt mondom hogy 28án volt szerintem mert akkor nagyon görcsöltem azóta viszont nem. Az oldal nem húzta be még mert akkor sötétebb színű kell hogy legyen. Én mensi előtt 1-2nappal délután pozitívat teszteltem! Nyugodtan csináld meg! Jelentkezz ha megcsináltad! Szorítok! :D
Dorka81
2016-08-02 09:25:44
Niki, Sztem az oldal rossz helyre rakta be az ovut. A hő alapján nekem úgy tűnik hogy 28.-án volt legalábbis ha még fenn marad a hőd pár napig. Ovu tesztet csináltál?
Nekem a ma reggeli tesztelés elmaradt, de behoztam magammal egyet. Szemezgetek vele már 1 órája, de nem merek tesztelni :o Főleg, hogy reggeli első pisiből kellene, vagy nem?
Tavaly év vége felé kezdtünk el próbálkozni úgy, ha összejön akkor örülünk, ha nem akkor várunk. Ez a második hőmérős hónap, hogy megnézzem van-e egyáltalán peteérésem. Az együttlétekkel nem volt gond, mert max 1 nap marad ki nálunk általában.
Csak vitamint szedek. Én a Biotech Active Woman-re esküszöm, mert amikor edzettem, akkor is ezt szedtem és csupa pozitív tapasztalatom voltvele. 1 hónapja kezdtem újra szedni. Összehasonlítottam a trimeszterrel és sokkal több vitamin van benne + az ára is kedvezőbb.
Irigyellek, hogy mindjárt a 12 hétben van és te már sikeresen átvészelted ezt a kritikus időszakot. Biztos rendben lesz minden a köv ultrahangon is. Tök jó, hogy még itt vagy velünk, várjuk a továbbiakban is a híreket :))))