Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kocserzsu
2016-08-03 20:24:12

T3 és T4-et nem néztek....Azt is kellene ,Igaz? A Trimeszter facebookos oldalát én is ismerem, rengeteg jó dolgot olvasok folyamatosan a vitaminról, ezért is kezdtem szedni, de most egy kicsit elbizonytalanodtam.
kocserzsu
2016-08-03 20:21:08

Igen néztek Anti TPO: 0.5
Anti TG: 0.9
D-vitamin: 99.2

Akkor ne szedjek Trimesztert?
Ági41
2016-08-03 20:18:00

Kocserzsu, az Anti-tpo-t néztek? T3 és T4?
A Trimesztertől elszállhat a tsh, mert van benne jód.
Ha magas az Anti-tpo értéke, akkor autoimmun pajzsmirigy betegségre utal, ebben a betegségben tilos a jód, mert belobbanhatja a pajzsmirigy gyulladását.
A facebookon van egy csoport a Trimszterről.
kocserzsu
2016-08-03 20:00:41

Sziasztok csajok!

Röviden leírnám a történetünket és várom a véleményeket, javaslatokat. Kb több mint egy éve próbálkozunk babával de nem sikerül. A Honvéd kórházba járok nődokihoz. Elmeséltem neki, hogy nem jön össze a baba, elküldött teljes hormonvizsgálatra, hüvelyi ultrahangra peteéréskor, páromat is elküldte vizsgálatra. Elvileg minden rendben van velünk. Ez decemberben volt. A Decemberi TSH: 1,4
Ezek után voltam petevezeték átjárhatósági vizsgálaton is,le voltam tapadva de sikerült átjárhatóvá tenni az utat. Mégsem jön a baba.
Ami még nagyon aggaszt, hogy menstruáció előtt már egy héttel elkezdek barnázni, amire a doki azt mondta ne aggódjak. Azt olvastam, hogy ez utalhat progeszteron hiányra, vagyis akár ez is okozhatja a problémát.
Most a héten nem bírtam tovább, úgy érzem topogok egy helyben és csak telik az idő, elmentem magán úton egy endokrinológushoz, aki elküldött ismét TSH-ra aminek az eredménye: 2.45 Szerintetek ez magas a teherbeeséshez? Jövő héten megyek vissza meg progeszteron vérvételre ls egy terheléses vércukorra. Kérlek benneteket, ha valaki járt már ilyen vagy hasonló cipőben írjon valamit, mert már nagyon elvagyunk keseredve. Ja és július közepe óta szedem a trimesztert. Csatoltam a görbémet is.
csöpszi
2016-08-03 13:14:49

Krisz koszonom! :)
Orulok hogy jol vagytok!!! Micsoda boldogsag lehet... :)))
csöpszi
2016-08-03 13:13:18

Sziasztok!
Kicsifeny, nem voltam progit nezetni. A legutobbi vizsgalaton annyit mondott a dokim, ha ujra terhes leszek azert hogy elkeruljuk a vetelest, mindenkepp progit fogok kapni, ezert fel is irta mar en meg kivaltottam mert rogton az elso pozitiv teszt napjatol szednem kell napi 3x2 utrogestany szajon at. Azota voltam nala mondta hogy szedjem tovabb. Ma csinaltam egy digitalis clearblue-t + (2-3) lett ez azt jelenti 4-5hetes terhesseg. Ma vagyok elvileg 4 het 5 napos. Jovo kedden megyek a dokimhoz akkor mar petezsak esetleg szikholyag kell hogy latszodjon. Drukkoljatok!
Jelus orulok hogy jo kezekbe kerultel! Drukkolok!!! :)
Jelus
2016-08-03 11:54:17

Dorka, köszönöm szépen. :)

Szép napot, vigyázz Magatokra :)
Dorka81
2016-08-03 11:45:56

Köszönöm Csajok, nagyon aranyosak vagytok.
Jelus, nagyon biztatóan hangzik ez a doki. Drukkolok, hogy végre tényleg jó kezekbe kerüljél és megoldódjon a probléma!
Jelus
2016-08-03 10:54:33

Sziasztok!

Ma nagyon jó napom van, nem csaptak be a megérzéseim! Sikerült találjak egy nagyon aranyos endokrinológus főorvos Urat, aki kézbe veszi a dolgaimat.

Pár szóban a történetem: 43 éves vagyok, 4 éve vagyok együtt a párommal. Nekem vannak gyermekeim, neki nincsen. Szeretne, szeretnénk. Meddőségi kivizsgálás meg volt, eddig rendben minden. Január óta próbálkozunk, okt. 26-ra meg van az időpontunk a Kaáliba (koromra való tekintettel).

Közben februárban derült ki mellékpajzsmirigy túlműködésem. Általában kis daganat, vagy mellékpajzsmirigy megnagyobbodás okozza, Calcium emelkedést csinál, következménye lehet, vesekő, vesemeszesedés, csontritkumlás, érrendszeri-, és szívbillenytű meszesedés, hypercalcaemias krízis, mely kiválthat kómát, életveszélyes szívritmuszavart. Felkerestem egy endokrinológus nőtt, aki nagyon pénzéhes volt, és egy olyan gyógyszert akart rám tukmálni, ami mellett nem lehet vállalni terhességet. Gyakori szoros labor kontrollt igényel, és aminek szedése mellett leírtak már hirtelen szívhalált. Mert a szívnek az sem jó ha sok a calcium a vérben és az sem jó, ha alacsony. Legjobb a műtét, mert akkor egy éltre meg lehet gyógyulni belőle, és gyógyszer sem kell.A laboron kívül nem küldött semmijen vizsgálatra. Persze további kivizsgálást nem tartott szükségesnek.

De ma felhívtam egy nagyon kedves Endokrinológus Főorvos Urat a SOTE-n, aki azt mondta, hogy cselekedni kell! Hétfőn hívom fel majd újra (magadta a mobilszámát is), és akkor mondja meg, hogy mikor kell befeküdni az osztályára. Kivizsgál (CT, MRI, és egyéb), és eljuttat a műtétre. (pedig a baba témát meg sem említettem Neki).
Gyerekek, nagyon boldog vagyok! Vannak még nagy tudású, hozzáértő emberek, ebben bíztam!!!!
Most nagyon boldog vagyok!

Nem halt meg a reménysugár a baba témára sem! :)

Mindenkinek szép napot kívánok, sínre kerültem, IGEN! :) :) :)
Niki080495
2016-08-03 10:54:01

Kicsifény
Azért is gondolom h 28án lehetett mert nagyon szúrkált a petefészkemnél és nekem ovukor van ilyen :) aztán el is múlt..azóta nem érzem ezt a szúrást. Amikor terhes lettem akkor is éreztem az ovut csak akkor csináltam ovutesztet is ami pozitív lett. Most nem csináltam de ugyan az a szúrás volt ami szokott :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!