Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok ez a mai tesztem. :)
Szerdan lett (12.dpo) az elso pozi, azota nem csinaltam.
http://kepfeltoltes.hu/160730/20160730_052924_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Andi198729
2016-07-29 16:57:52
Remélem kimetszésre nem kerül sor, az akkor szokott lenni, ha HPV vírus gyanúja áll fönn, és egyes típusai rákot okoznak, vagy rosszul tudom? Nekem nem szerepelt ez a vírus a papíromon, bízom a legjobbakban. Köszönöm a linket :)
Jelus
2016-07-29 10:47:54
Kedves Andi!
Ne paráztasd magad! Lehet még gyereked!
A legrosszabb ami történhet, a konizáció (méhnyak kúpkimetszés), de az sem a világvége, mert attól még lehet később babád!
Testvéremnek is volt, és azóta sincs semmi baj!
Nézd mit találtam, lehet, hogy már olvastad te is:
Egy szép történet. http://bezzeganya.reblog.hu/a-pozitiv-citologia-utan-rettegtem-sosem-lehetek-anya
Andi198729
2016-07-29 09:20:26
Kedves Arivett07!
Neked is köszönöm a megnyugtató választ. Most már sokkal jobban vagyok lelkileg. Jó ez az oldal, és a fórum nagyon hasznos, hiszen saját tapasztalatainkat tudjuk megosztani egymással, és ha kell segítünk is egymásnak, tanácsokkal. Köszönöm, mindenkinek köszönöm.
Andi198729
2016-07-29 09:16:19
Kedves Jelus!
Nagyon szépen köszönöm a tanácsodat, most már nyugodtabb vagyok, sokat számít mások véleménye, mások tapasztalatai, akiknek ugyanilyen eredményük volt, és hogy mit eredményezett a kezelés, javult-e. Én már rémeket kezdtem el látni, hogy esetleg súlyosabbra fordul, és majd nem lehet gyerekem. Használom a kúpot, és a krémet, hogy tényleg javuljon.
Nem semmi, amin Te és a testvéred átmentetek, remélem mindketten jól vagytok azóta is. A legjobbakat kívánom.
Jelus
2016-07-29 08:14:17
Valamint azért bízok a SOTE-ban, mert 2014-ben volt ott a SOTE Sebészeti és májtranszplant klinikán egy májműtétem, jóindulatú májdaganat miatt. Testvéremnek pedig ott volt májtranszplantációja. Tök aranyosak, nagyon rendesek, korrektek.
Én szerencsés voltam, megúsztam egy műtéttel. (de biztos genetikai szarságunk van, mert a betegség ugyanaz volt, csak neki nagyobb volt a daganat, mint az enyém).
Úgyhogy, ezért is bízok ennyire, hogy lesz megoldás. Ott európai szinten megy a gyógyítás, hál'Istennek.
:)
Jelus
2016-07-29 08:06:32
Sziasztok! Ági örülök, hogy jól vagy.
Kicsifény reméljük sikerül sp. megrepednie a tüsződnek, és jöjjön már a Húha!
Andi! Én is úgy gondolom, hogy gyulladás, használd szorgalmasan a kúpot, és egyebet, ahogy mondták, és ahogy mondták ismételjétek majd a cytológiát. 3 hónap múlva igaz? Egyszer nekem is volt P3-as eredményem, és rendbe jött. Tavaly a kolleganőmnek is. Neki is rendeződtek a dolgai.
Kedden hívom az új leendő endokrinológus dokit, már nagyon izgulok. A "régit" ejtettem. Lehet, hogy jót akart, de nem volt összeegyeztethető az ő gondolkodásmódja az enyémmel. Nem kell, hogy körbeudvaroljanak, de legyenek alternatívák. Én elhiszem, hogy behalt a magas szérum calciumomtól (bevallom, néha én is parázok, csinálhat egy rosszindulatú kamrai ritmuszavart), de további vizsgálatokra nem küldött, csak a gyógyszer. (ami mellett szintén előfordult már hirtelen szívhalál, na kösz és ami szedése mellett nem lehet babánk). Az bosszantott még, ha a mellékpajzsmirigy szcinti nem látta az adenomat vagy hyperplasiat, akkor miért nem küldött el CT-re vagy MRI-re????
Készen vittem neki a leleteket (minden beutalót mástól kértem), nem volt képes bevinni az OEP rendszerbe. Elintézett volna egy csapásra a gyógyszerrel, ami elég nagy odafigyeléssel járt volna, mert eleinte 1-2 hetente labor-ellenőrzés, a gyógyszerszint beállításhoz, ami annyiszor 6000 ft lett volna. Mondjuk ha 1 hónapban 4-6x, akkor 24 000-36 000 ft, nah köszi, ebből én nem kérek.
De vigyem neki az elkészült labort, amire a beutalót mástól kuncsorgom ki....Ne ki így lett volna az egyszerűbb a verzió.
Adja a jó Isten, hogy a SOTE-n lelkiismeretesebbek legyenek (azért sem magánba megyek), rámharapjon az endokis orvos, és megtalálja azt a sejtcsoportot, ami rosszul működik, mert akkor jönne a műtét és ha szerencsésen végződne a történet, egy életre meggyógyulnék. Azért fenn BPesten, úgy gondolom, hogy egy egyetemi klinikán sokkal nagyobb tapasztalattal bírnak, mint egy kis vidéki rendelőben, ahol lehet, hogy én vagyok a doktornő 2-3. ilyen betege.
Egyelőre még nem mondtam le az okt. 26. Kaális időpontot, de ebben a hónapban nem próbálkozunk a párommal. Hátha augusztusban fel tudnék jutni a SOTE-ra. Őszinte leszek a telefonba, elmondok mindent, és azt is, hogy okt-re van Kaális időpontom, valamint bevetem (bár nem szoktam vele kérkedni, és mindenhol kivárom a soromat), hogy Eü. dolgozó vagyok 23 éve. Hátha ér valamit.... Nincsen sok időm....Jaj nagyon izgulok, de valahol meg úgy érzem, hogy fognak tudni segíteni.
Bocsi az untatásért. Nem mindennap, néha azért mérek, és fáj a szívem. Ebben a hónapban nem próbálkozunk....De ma így állok.
Sziasztok.
Ma, hogy ne unatkozzak 2 szobát szeretnék kimázolni, tegnap megvettük a falfestékeket :)
csöpszi
2016-07-29 07:51:47
Sziasztok!
Ma kellett volna megjonnie. :) 37.3 a hom de mar gorbebe nem vezetem be. Kicsit szurkalgat neha a hasam alja de nem veszes. Folyton aludnek. Arivett, hetfon megyek dokihoz nem tudom megvizsgal-e meg eleg korai. De utrot kell meg iratnom.
Kicsifeny orulok!!! Hajra ;)
Agi jobbulast!
Mindenkinek drukkolok nagyon!