Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A tegnap reggeli hőm az előző napok tendenciáit követve még lejjebb csúszott, LH tesztem pozitív volt és éreztem is a szurkálást a petefészkeknél. A ma reggeli hőm megugrott, petefészkek már nem szurkálnak gondoltam meg is volt az ovuláció. De ma az LH tesztem még mindig pozitív........... mi lehet ennek az oka? Előre is köszönöm!!!!
Niki080495
2016-08-17 13:04:47
Imithecs
Nem lehet hogy a 10.napon megvolt az ovu?
Nevergiveup
2016-08-17 10:38:54
Kicsifény! Aranyos vagy, hogy így észben tartasz, igen most voltunk szombaton a genetikain! 64 mm az ülőmagasság, lábacskákkal olyan 8 centis lehet.:) Tarkóredő rendben, van orrcsont, ujjpercek megvannak, eddig minden rendben!:) Még a vv eredményére várunk, hogy mekkora az egyes genetikai betegségek lehetősége, de bízom benne, hogy azzal sem lesz baj! Mocorgott, lubickolt, szívhangot is hallgattunk.:) A Margit kh magzatdiagnosztikai osztályán voltunk, a szonográfus nő egy tündér, csak ajánlani tudom!:)
Mensi alapján 12+6 vagyok, de ők pár nappal nagyobbnak saccolják, mondjuk 13+3 lehetek!:)
Olvaslak Titeket és drukkolok mindenkinek!!!!
imithecs
2016-08-17 07:02:51
Kedves Kicsifény!
Szeretném én is megnézegetni az aviva könyveket. Címem: csehtimcsi@gmail.com
Köszönöm!
A görbém olyan semmilyen eddig, ovura várok.
Kicsifény
2016-08-16 23:28:32
Ági, légy türelmes...nekem 3 hónapot kellett várnom az első mensire a missed ab után. Drukkolok, hogy minél előbb rendeződj. Addig kitartást kívánok!
Kriszo, halk gratula. Engem letiltott anno az orvos az együttlétről, bár igaz, hogy én akkor vérezgettem és utrot kaptam. Esetleg kérdezz rá a dokidnál.
Csöpszi, gondolok rátok pénteken ;-)!
Nevergiveupról nincs hír? Rosszul emlékszem, hogy szombaton voltak dokinál? (vagy az már az azelőtti azombaton volt) kicsit szét vagyok hullva :-)!
Ma végre Aviváztam!!!! Úgy izzadtam, mint a szaunában, de jól esett. :-)
Lányok, akik elkezdenék az avivát, nyugodtan írjatok,ha van kérdés.
Én az oktatáson jegyzeteltem, hogy miből mennyit kell, mi a lényeg az egyes gyakorlatoknál. Ha leszbidőm, begépelem és felteszem a megosztott mappába. :-)
Kicsifény
2016-08-16 23:28:29
Ági, légy türelmes...nekem 3 hónapot kellett várnom az első mensire a missed ab után. Drukkolok, hogy minél előbb rendeződj. Addig kitartást kívánok!
Kriszo, halk gratula. Engem letiltott anno az orvos az együttlétről, bár igaz, hogy én akkor vérezgettem és utrot kaptam. Esetleg kérdezz rá a dokidnál.
Csöpszi, gondolok rátok pénteken ;-)!
Nevergiveupról nincs hír? Rosszul emlékszem, hogy szombaton voltak dokinál? (vagy az már az azelőtti azombaton volt) kicsit szét vagyok hullva :-)!
Ma végre Aviváztam!!!! Úgy izzadtam, mint a szaunában, de jól esett. :-)
Lányok, akik elkezdenék az avivát, nyugodtan írjatok,ha van kérdés.
Én az oktatáson jegyzeteltem, hogy miből mennyit kell, mi a lényeg az egyes gyakorlatoknál. Ha leszbidőm, begépelem és felteszem a megosztott mappába. :-)
Ági41
2016-08-16 21:37:24
Hát lányok, azt hiszem, most szerintem nem fogok hamar rendbejönni, mint év elején.
Katasztrofális a görbém.
csöpszi
2016-08-16 20:58:13
Kriszo nekem nem mondott semmit es mi voltunk is egyutt de azert paraztam kozben ugyhogy penteken inkabb rakerdezek, de az elozo terhesseg alatt pl nem voltunk egyutt mert nagyon ovtam magam, megis megtortent a baj..
Szoval ha egy babo eros, egeszseges es jol beagyazodott szerintem nem okozhat gondot az egyuttlet... viszont ha nincs vmi rendben akkor sem marad meg ha nem vagyunk egyutt, en ugy gondolom.
Kriszo
2016-08-16 18:14:51
Sziasztok! A doki felírta az utrogestant, hüvelykapszula formájában. Csöpszi neked mondott valamit az orvos a nemi életre? Engem nem óvott semmitől, de most olvasom, hogy van akinek azt javasolták, hogy 12. Hétig kerülje...
Eprike
2016-08-16 13:58:53
Blake az ugrálásod teljesen rendben van egyenlőre :)
Lányok, elég alacsony vagyok babához, no meg nem is voltunk együtt ovu körül, így biztos nincs baba. Magasabban kéne járnom és magasabb szokott lenni a hőm.... Múlthónapban nem volt ovum sem. Azért ellőttem tegnap egy 15ös erősségű tesztet, csak úgy, de semmi. és inkább mensire utaló jeleim vannak. Szóval inkább mensiben reménykedem, mert ha pénteken megjön akkor tuti volt most ovu. Luteális szakaszom 1 nap eltéréssel állandó.
Sajnos most párom kórházba is került, szóval hosszú ez a hónap... egyik fülére nem hall és zúg neki, be is fektették -.- Idegi problémára gyanakodnak. Reméljük gyógyulhat a dolog.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A tegnap reggeli hőm az előző napok tendenciáit követve még lejjebb csúszott, LH tesztem pozitív volt és éreztem is a szurkálást a petefészkeknél. A ma reggeli hőm megugrott, petefészkek már nem szurkálnak gondoltam meg is volt az ovuláció. De ma az LH tesztem még mindig pozitív........... mi lehet ennek az oka? Előre is köszönöm!!!!