Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nem teszteltem, szerintem fölösleges. Vérzés az még mindig van. Bár tegnap este sötétrózsaszín volt, ma már kicsivel erősebb, barnás. Megvárom, mit mond a doki hétfőn, az a biztos. Akárhogy is legyen, és ha tényleg menzesz, akkor is valami nagyon megborult a szervezetemben, még mindig magas hő, nem zuhant le az alapra, ami nálam 36,4 legfeljebb 36,5, hanem ma is még mindig 36,8. Na és a vérzés is, csaknem 5 napos késéssel érkezett.De szerintem nincs szerencsém, hogy baba legyen.
Niki080495
2016-09-16 16:11:48
Andi
Mindenképp írd meg mit teszteltél :) drukkolok
Andi198729
2016-09-16 14:32:00
Lehet, hogy inkább holnap. Most eléggé ideges vagyok, és lemondó. A vérzés még tart, de nem a szokásos sötétvörös, hanem halványpiros. Kicsit fura. Ha holnap is fennmarad a hő, kíváncsiságból tesztelek. Lehet, hogy csak szimplán késett a mensim, pedig sosem szokott. Majd elválik.
Niki080495
2016-09-16 13:43:37
Andi
Kíváncsiságból nem csinálsz ma egy tesztet?
Andi198729
2016-09-16 12:16:00
Köszönöm Niki! Bízom benne én is, hogy elmúlik, bárminemű vérzés is. Mintha nem lenne az a szokványos mensi, úgy látom. És nincs sok, mint ezelőtt mensikor. Na és a hőm mindig úgy lezuhant előtte való nap,vagy aznap, akkor mindig tudtam, hogy mensizni fogok. De most! Azt hittem, mikor jelentkezett vérzés, hogy tuti le fog esni a hőm, hát meglepetésemre feljebb ment. Meglátjuk, hétfőn a doki többet tud majd mondani.
Niki080495
2016-09-16 11:48:56
Andi
Nagyon szorítok hogy múljon el a vérzés és maradjon veled a baba. Az bíztató hogy még feljebb ment a hőd. De ma vagy holnap szerintem csinálj egy tesztet.
Andi198729
2016-09-16 11:41:27
Köszönöm a tanácsokat lányok. Hétfőre bejelentkeztem a dokihoz, hogy megnyugodjak. Van-e baba, vagy elment, de legalább tudjam. Anyukámmal is beszéltem, és ő 2 hónapig menstruált, amikor már a pocijában voltam.
Dorka81
2016-09-16 11:38:45
Andi, Ismerősöm 6 hónaposan (!!!!) tudta meg hogy terhes. Addig rendesen menstruált, a hasa se nőtt (mondjuk ő nagyon aktív sportoló valószínűleg azért). Nem volt tervezett baba, mert csak 19 éves volt.
Sajnos a terhességek ha jól tudom 70%-a elmegy az első mensivel. Állítólag ezért nem is érdemes előtte tesztelni. Nekem is volt egy ilyen januárba. Pozitív teszt, rá 2 napra megjött és el is ment a baba.
Ha holnap se esik le a hőd, akkor szerintem csak emlékezetből mensizik a szervezeted. Drukkolok hogy ez a verzió legyen! :)
Niki080495
2016-09-16 10:46:31
Andi
A hőd gyönyörű és szerintem tuti van ott baba de szerintem menj el dokihoz minnél hamarabb nem akarlak ilyesztgetni de egy másik fórumon is babás lett az egyik csajszi és megjött neki és elment a baba. Szerintem mindenképp menj orvoshoz!
Andi198729
2016-09-16 09:21:13
Köszönöm lányok a biztatást, ez új reményt ad. Én se akarom elhinni, hogy nem estem teherbe. A hőm akkor miért van mindig fent? A teszttel várok még egy kicsit, talán vasárnapig, meglátom, milyen a vérzés, elmúlik-e, és a hőm fent van-e. Lehet, hogy a dokihoz bejelentkezem, az a biztos. Akkor nyugszom majd meg. És ha mégsincs baba, legalább konzultálunk, arról, miért késett.