Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi, nekem is a legjobb barátnőm menstruált, pedig terhes volt csak akkor még nem tudta, de mivel késett tesztet csinált nega lett, nem tervezték hőt se vezetett, csupán mensi után másfél héttel furán volt, gyomorégés meg ilyenek, akkor csinált még egy tesztet és pozi lett. Neki a mensije se volt másabb. Szóval két naponta tesztelj, vagy irány a doki. Nem hiszem el, hogy nincs ott senki. Kitartás!!!
Nevergiveup
2016-09-16 08:33:43
Arivett! Igen, nagyjából egyszerre...Most 17+1 mensi alapján, 17+5 uh alapján. 2 hét és 2.genetikai teszt :)
Arivett07
2016-09-16 08:25:02
Nevergiveup hányadik hétben jársz? Emlékszem, még együtt kezdtük itt a mérítskèlést...
Arivett07
2016-09-16 08:21:44
Andi, rendes mensid van?? Nekem több barátnőm is mensizett amikor babás lett. Úgyhogy volt, aki 3 hónapos terhesen tudta meg hogy babát vár! Tesztelsz egyet?
Arivett07
2016-09-16 08:19:54
Kolibri aztaaaaaa!!! De szépen megugrott, juuj ez nagyon jó jel! Szorítok!
Èn most nem méregetek, mivel munkahelyet váltottam, és most nem görcsölübk témán. De jó lenne, ha tényleg ....
Andi198729
2016-09-16 08:19:19
Lányok, mai állás, azonban történt egy számomra rossz dolog, ma hajnalban 4 napos késés után megjött a vérzés. Nagyon csalódott voltam. Csak nem értem, miért emelkedett feljebb a hőm, és nem esett le. 37,1 a mai. Férjemnek mondtam, ő rögtön kérdezte, olyan vérzés mint szokott lenni általában? Őszintén szólva nem tudom eldönteni, szomorú vagyok. Ilyen gonosz tréfát űzne velem a szervezetem? Emelkedett szintű hő, sötét mellbimbók,hasszurka, és az az érzés, hogy sikerült, megfogantam. Mindez csak tréfa? Sok hónapot fogok így eltölteni, próbálkozás, reménykedés?
Eprike
2016-09-16 08:00:47
Nevergiveup, köszi :) Beírtam és jelöltem neki, hogy kevesebb mint két órát aludtam. Így számított értéket írt, amúgy mivel terhességi tesztem még nincs itthon szórakozásból ovutesztelek, úgy tudom mensi közelébe lehet jósteszt... egyenlőre erősödik xD De tudom, ez nem jelent lópikulát sem, de a magam szórakoztatására jó, néha úgy érzem tesztfüggő vagyok -.-"
Nevergiveup
2016-09-16 07:44:44
Arivett! Nekem nem volt ilyen vérzés, de hallottam már róla!;) Ha pedig Neked eddig ilyen nem volt, csak most, akkor van rá esély, hogy ez mutatja a beágyazódást!:)
Kolibri! Nagyon szép magasra szökött a hőd, ez eddig nagyon mutatós!:)
Eprike, szerintem se írd be ezt az estét...sajna nagyon megkavarja a hőt a sok mászkálás..:/ De ha pisi miatt volt, az jó jel lehet!;)
Nagyon drukkolok Nektek Csajok! Mindenki másnak is, de főleg a “régieknek”, nagyon megérdemlitek már!!!! Nekem itt a 11.ciklus sikerült, de előtte is volt még egyszer ennyi...de nem szabad feladni!!!!!
Kolibri84
2016-09-16 07:36:09
Arivett ez tenyleg lehet beagyazodas :)))
Szivbol kivanom, hogy ott legyen a baba! Van gorbed mutatoba?
Eprike, Hugery hasonlokat kivanok!
Remelem hamarosan csatlakozunk Nevergiveuphoz es a tobbiekhez!
Andi hogy allsz?
Eprike
2016-09-16 07:26:19
Arivett, igen lehetséges, kívánom, hogy babóca miatt legyen:)
Én sajnos óránként úgy érzetem bepisilek aztán kb semmit nem pisiltem.... Forgolódtam, melegem volt és nem igazán tudtam aludni, bár így is mértem hőt, de így alacsonyabb lett. Nem tudom, hogy tényleg alacsonyabb vagy csak a kevés alvás miatt..... 36,75 lett... egy órát utána sikerült aludnom akkro meg 37.... nem értem, bár így a mai napot nem írom, be. Azért legalább 5-6 órát kellene egybe aludni, hogy hiteles hőt kapjunk... fene vigye :(