Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amúgy igen lehet, hogy nálam is úgy müxik, nagyjából. Bár így is szép, mert sose volt 36,7 pedig időben egy éve kb ilyenkor mérem :) No nem baj, Legalább hat a diéta meg a Meforal.
Kocserzsu én is Tűű dokihoz mentem, és nagyon bízom benne :)
Kolibri84
2016-09-15 07:55:42
Eprike nekem kb egy ora egy tizedet szamit.
Ha te is hasonloan mukodsz nem szamit esesnek :)
Kolibri84
2016-09-15 07:52:54
Andi, egyetertek az elottem szolokkal. Tesztelj ujra hetfon, akkor mar biztosabb.
En ma nem jol aludtam, ossze-vissza forgolodtam.
Ma reggel felszokott a ho 37-re igy a 7.dpo-n. 39,5-ot irtam ide, mert ha beirom a 37-et, kiveszi a mult csutortoki ovut.
Hat ilyen furi gorbem se volt meg, az mar biztos.
Eprike
2016-09-15 07:51:59
Sziasztok,
Én ma egy órával hamarabb keltem, és így ennyi lett :S bár az elmúlt két napban is két két és fél órával hamarabb ébredtem, akkor lett egy 36,7-es eredményem utána tegnap 36,8, ma 36,85.
Ha innen nézem emelkedik.
Szép napot!
Nevergiveup
2016-09-15 07:34:10
Persze, bejelentkezhetsz!:) De azért azt nem árt tudni, hogy ha van is baba, ő sem biztos, hogy tutira meg tudja mondani, sokszor csak a megvastagodott nyálkahártyából és a petezsákból azt mondja, hogy "valószínűleg van", de gyere vissza később, mert még esetleg benne nem látszódik semmi....szóval a doki is lehet egy stresszfaktor..:)
Én 6 hetesen mentem először, akkor már pulzált a kis szívkezdeménye.:)
Andi198729
2016-09-15 07:28:02
Köszönöm szépen Nevergiveup! Megnyugtattál :) Én is úgy gondolom, hogy várok hétfőig, akkor a 19.DPO-n leszek, addigra már csak lesz valami. Fölösleges paráztatnom magam, és rástresszelni. Bejelentkezhetek a dokihoz szerinted? Nem fölösleges? Jó lenne, ha jövő hétre el tudna vállalni, mert már nagyon kíváncsi vagyok.
Nevergiveup
2016-09-15 07:20:50
Andi! Én pont a csalódás elkerülése végett, csak későn, szerintem olyan 18-19. dpo-n teszteltem először...akkor pedig megvolt a 2 csík, de persze a második halvány volt még. Szerintem ha 14. dpo-n csinálom (nekem akkor szokott megjönni), akkor lehet nagyítóval leshettem volna.
A görbéd nagyon szép továbbra is, nem hiszem, hogy ne baba lenne, főleg ha eddig mindig pontosan jött meg! Érzékenyebb teszttel esetleg? HcG-t is vetethetsz vérből, az ha magánba mész estére megvan, és az is kimutatja, ha van ott valaki!
Nekem ilyen volt a görbém, fele olyan szép sem volt, mint Neked!
Andi198729
2016-09-15 06:51:14
Hő továbbra is fent, mensi továbbra sincs, azonban a teszt negatív. Miért?? Ezt nem értem,15. DPO-n vagyok ma, ha baba van tényleg, akkor miért nem mutatja ki? Leendő anyukák, kérlek titeket segítsetek, nektek mennyi idő után lett pozitív az eredmény? Van értelme várni még, vagy inkább törődjek bele abba, hogy nem lesz baba? Gondoltam rá, hogy legközelebb csak hétfőn tesztelek. Azt hiszem, jobb, ha felkeresem a nőgyógyászt, az a tuti.
kocserzsu
2016-09-15 06:27:24
Szia Andi! Nagyon szurkolok neked, szerintem tuti baba van a dologban. Muszáj volt dokihoz mennem, mert kiderult inzulin rezisztenciám van és a pajzsmirigyem sem tökéletes, mennem kell pajzsmirigy ultrahangra,diéta és mozgás. Azért bízom a Tűű dokiban, eddig csak jókat hallottam róla és a csapatáról. Nagyon várom a csoda recepted. Azt ígérted, hogy megosztod velünk ha babás leszel. Szóval várom a reggeli eredményt! Hajrá!
kocserzsu
2016-09-15 06:27:17
Szia Andi! Nagyon szurkolok neked, szerintem tuti baba van a dologban. Muszáj volt dokihoz mennem, mert kiderult inzulin rezisztenciám van és a pajzsmirigyem sem tökéletes, mennem kell pajzsmirigy ultrahangra,diéta és mozgás. Azért bízom a Tűű dokiban, eddig csak jókat hallottam róla és a csapatáról. Nagyon várom a csoda recepted. Azt ígérted, hogy megosztod velünk ha babás leszel. Szóval várom a reggeli eredményt! Hajrá!
Amúgy igen lehet, hogy nálam is úgy müxik, nagyjából. Bár így is szép, mert sose volt 36,7 pedig időben egy éve kb ilyenkor mérem :) No nem baj, Legalább hat a diéta meg a Meforal.
Kocserzsu én is Tűű dokihoz mentem, és nagyon bízom benne :)