Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jelus
2016-09-20 07:28:15

Sziasztok! Tegnap voltam Aviva gyakorló órán. Nagyon jól esett.

Még tavasszal voltam egy tanfolyamon, de akkor nem annyira tetszett, (sokat bénáztam, itthon könyvből sem mentek a gyakorlatok tökéletesen), de tegnap rászántam magam gyakorló órára, és nagyon jó, aki teheti járjon el.

Ovulációs gyakorlatokat végeztünk, egész éjjel éreztem a hasamat, valamit biztos megmozgatott, már bánom, hogy így elhanyagoltam korábban.

Ajánlom mindenkinek!

Szép napot!
Eprike
2016-09-20 07:26:51

Blake, esetleg ő? http://drtoldilaszlo.hu/ Dr.Toldi László Őrs vezér Térnél és Gödöllőn is rendel. Vagy http://www.direktdoki.hu/index.php?option=com_comprofiler&task=userProfile&user=3126 Dr.Palczert Miklós

Toldi dokihoz jártam, elég alapos és kedves, mindig mosolyogva fogad, volt, hogy hamarabb bejutottam, mint az időpontom, de volt, hogy ép szült egy páciense, és akkor várni kellett.

Palczert Miklósnál egyszer voltam, róla is ugyan ezeket tudom elmondani :) Még nem tudtam dönteni kihez fogok járni. Egyenlőre IR-t tesszük helyre endokrinológussal.

Én meg új ciklust kezdtem, nem is lett túl hosszú a ciklusom csak 33 napos :)

Szép napot mindenkinek :)
Arivett07
2016-09-20 07:22:04

Nevergiveup köszi! Ma reggel is 36,9-et mértem. Bárcsak maradnék itt!
kocserzsu
2016-09-20 06:25:07

Jelus! Most is kaptam kúpot, és régebben is. Mitől van az, hogy mégis mindig ott van benned ez a baci? Mivan ha e miatt nem lehet babám? Hiába használok én mindent, akkor is visszatér, vagy el sem tűnik. Mi okozhatja ezt a bacit? Már kicsit unom....
Blake1757
2016-09-19 21:25:57

Kocserzsu, Andi sajnálom, hogy nem jön a babó :(
Arivett, Kolibri drukkolok :)
Lányok tudna nekem valaki Budapesten normális dokit ajánlani? Az sztk-s doki nem igazán jött be... Minden időpontra baromi sokat kell várni, és amikor ott vagyok időben (időpontra) van hogy így is órákat kell várni míg bejut az ember...
Valamint tudtok olyan rendelőt ahol lehetne a pét nézetni uh-n ?
Jelus
2016-09-19 21:00:44

kocserzsu, nekem is volt olyan bacim mint neked, én Klion kúpot kaptam rá. Érdemes lenne valami hüvely baci flórát helyrerakó hüvelykapszulát használni, én a Gynophilust szoktam.
Nevergiveup
2016-09-19 20:26:04

Arivett, Kolibri, annyira szorítok Nektek!
Kolibri84
2016-09-19 20:21:00

Koppanni :)
Kolibri84
2016-09-19 20:19:05

Raerunk penteken/szombaton koppani :)
Azert eleg poen lenne ha egyszerre tesztelnenk pozitivat ennyi honap utan :))
Arivett07
2016-09-19 19:54:17

Kolibri:-) én is átaludtam volna a hétvégét, ha hagyták volna.... Este fèl 10kor 2 pillanat és alszom, cickók leszakadnak. Én is ma megmértem a hőm délután, tudom semmit nem jelent, 37,3 volt:-) Tudom, szànalmas....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!