Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lanyok!
Ma delután egy alig eszlelheto halvany rozsaszin potty volt a wc papiron.
Nem szeretnem beleelni magam tulsagosan, mert nem az elso koppanas lenne.
De azert felcsillant nemi remeny a hasszurka meg potty miatt...
Niki080495
2016-09-18 13:04:37
Andi
Mi a helyzet veled? Hőd? Teszteltél?
Niki080495
2016-09-17 20:25:10
Jashmine
Szerintem a 10 és a 13. Ciklusnap között lehetett ovud.
Jashmine
2016-09-17 12:08:49
Sziasztok.Kicsit hiányos a gorbem,mert nem aludtam eleget igy a rendszer ma már nem vette figyelembe.Még a peteérésről sem erősített meg :(
13.-án voltunk egyutt es ugy gondolom 15.-en lejetett az ovulácio...Szerintetek?
Niki080495
2016-09-17 11:42:46
Andi
Én mindenképp csinálnék csinálnék egy tesztet szerintem már kimutatná a babát és akkor a dokinák is tudnád mondani hogy pozitív lett a teszted már csak azért is mert ha baba van és a vérzés miatt nem marad meg akkor legközelebb időbe tudna adni progipótlást hogy megmaradjon a baba.
Eprike
2016-09-17 10:04:07
Vidéken vagyunk 3 gyerek mellett 2óránként fentvoltunk. Nem tudtam hőt mérni hétfőn kedden meg kéne jönnie a havinak. Hétfőn reggel talán tudok normális hőt mérni. Így két napja 36.75 de nem reális a kevés alvás miatt. Számított értéket rakott be a rendszer is. Szép hétvégét.
Andi neked kitartás még így is lehet ott baba :)
Blake1757
2016-09-17 09:41:54
Lányok kitartást mindenkinek....
Én ma így állok, 5. Naptól closty szedése volt, 3 napja fáj a mellem a jobb oldali petefészkem olyan fura néha bele szurkál, de az egész alhasam olyan fura érzés. A derekam majd le szakad. Olyan meg fog jönni érzés... Tudom, hogy most még korai, mert a ciklus 13 napján vagyok, de nem szokott ilyen hamar érkezni a "mensi" érzés. Valószínű, hogy a closty miatt van. Ezen a héten jól belehúztunk, kihasználjuk, hogy itthon van a párom. Sajnos nem érkezett meg a megrendelt érzékeny ovuteszt, így csak a 25-ös van itthon. Az sajna nem mutat semmit... A nyákom se tojásfehérje (igaz utóbbi 2 ciklusban nem igazán volt ilyen napon).
A múltkori closty szedésekor a 13. Napon volt a jobb oldaliban érett pete, akkor azt mondta a doki, hogy most húzzúnk bele :)
Egyelőre most várakozós időszak van.
Bocsi, hogy ennyit csacsogok, de csak itt tudom ezen észrevételeket megosztani.
Kolibri84
2016-09-17 08:54:23
Es a szombatot is :)))
Megeskudtem volna ra, hogy vasarnap van.
Kolibri84
2016-09-17 08:52:16
Andi, legjobb ha megvizsgal az orvos!
Meg a legrendszeresebben mukodoket is megtrefal neha a testunk. Remelem a te esetedben nem ez a helyzet, hanem ott bujik a baba.
Tudom, hogy konnyu mondani, de probalj lazitani, elvezd a vasarnapot!
Arivett mi ujsag? Gondoltam rad - remelem epp befurja magat a csoppseg :)