Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sztreptokokkusz agilacte - rol ki mit tud. Mitől tűnik el a szervezetből. Minden egyes nőgyógyászati vizsgálat után találnak bennem. És hiába kapok, gyógyszert, kupokat....
Kolibri84
2016-09-19 19:15:45
Kocserzsu :(((
Kolibri84
2016-09-19 19:14:35
Renata jo a progi eredmeny, igazolja az ovut ahogy mar elottem is irtak :)
Andi sajnalom, hogy nem lett baba. Orulok, hogy a doki mindent rendben talalt, ez nagyon jo hir!! Ne add fel, elobb-utobb sikerulni fog!!!
kocserzsu
2016-09-19 19:12:58
Nekem sajnos megjött....
Kolibri84
2016-09-19 19:07:55
Arivett neha mintha buborekot ereznek, es szurkal a hasam (mint pici vekony tu), de vsz csak bebeszelem magamnak :(
Mellemet erzem, de nem ugy mint mensi elott, akkor valahogy jobban feszul.
Par napja aluszekony vagyok - tegnap visszafekudtem es 13-kor keltem.
A mehem picit feszul, halvany rozsaszin potty nem volt tobb, viszont feher krem igen.
Ma pedig olyan erzesem van mintha belazasodnek, faj a derekam :(
Napok ota 37,4-37,7 a delutani hom.
Te hogy vagy?
Arivett07
2016-09-19 18:36:57
Kocserzsu veled mi van? Most olvastalak vissza titeket... Nálad is volt vmi pecsételéses vérzés? Végülis mi lett? Beágyazódási???
Andi198729
2016-09-19 18:35:30
Sziasztok lányok! voltam ma dokinál, sajnos nem estem teherbe... :( A jó hír viszont az, hogy ciszta sincs, és semmilyen kóros elváltozás, ami miatt magas volt a hő, és késett a menzesz. Egyszerűen csak késett. Szomorú vagyok, hogy vajon hány keserves próbálkozós hónap vár még ránk vajon. Igazatok van, sajna ilyen kevés az esély arra, hogy egészséges pároknál megfoganjon a baba. Én nehezen hiszem el, hogy valakinek elsőre sikerül, pl. kolléganőm azzal dicsekedett, hogy nekik elsőre összejött. Én is kezdtem ezt elhinni, mikor késett, és magas volt a hőm, de sajna csalódtam. Jól megtréfált a szervezetem, az biztos, már majdnem babás görbe lett, de végül sajnos nem. Folytatom tovább a kúrát: méregtelenítés csalán.dió teával, fagyöngytinktúra, Femibion, cickatea, palástfűtea, barátcserje. Jó, hogy van ez az oldal, ahol tanácsokat adunk egymásnak, és biztatjuk egymást.
Arivett07
2016-09-19 18:27:06
Renáta ez nagyon jó eredmény! Úgy van, ahogy Eprike írta, sajnos 25% az esély még teljesen egèszséges pároknál is. Hidd el, ha tudnánk a választ, nem lennénk itt. De kitartás!!!
Kolibri, amúgy te érzel vmit?
Eprike
2016-09-19 17:30:47
Ha ezt tudnánk... :) Mert két egészséges párnál is csak 25% az esély, hát ha még gond van egyik féllel meg a másikkal.... nálunk mindkettőnkkel baj van és 5év után sikerült egyszer, és akkor se maradt meg a babó. Szóval ajh, mindannyiunknak csak a sok kérdés van választ valahogy sose kapunk igazán :) Nehéz ez, de sose adjuk fel lányok, mert anyák leszünk!!!!
Ha már van peteérésünk ami szépen működik, akkor már van is fény az alagút végén :D
Renata1989
2016-09-19 17:26:20
Eprike köszi :) Nálam sem ,pedig már nagyon szeretnék,de ha van peteérés meg minden jó,akkor miért nincs még babánk?