Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-09-16 03:01:12

Sziasztok!

Nem tudok aludni, kattogok... Olyan történt velem, ami eddig még soha. Ovu után vagyok 7-8 nappal, és volt este kis barnás folyásom, mintha sötét vér lenne, de csak pár csepp. Hát sokkot kaptam. Egyből fel netre! Ilyen fertőzés, olyan fertőzés, mèhszájseb, daganat, stb jelei lehetnek... Utána vhogy elnavigált a net... Beágyazódás jelei!!!!! :-))))). Kismamik, ti tapasztaltatok ilyet? Egyszerűen nem bírok aludni, most ezen jár az eszem, hogy mi lehet???
Eprike
2016-09-15 21:22:39

Szia Hugery, én már azt hittem jó hírrel jössz olyan szép görbéd volt , aztán eltűntél :S Remélem minden ok . Szép estét.
hugery
2016-09-15 20:30:46

Sziasztok! Rég jártam itt, méregetek.
Andi198729
2016-09-15 14:40:32

Lányok, köszi mindenkinek! Remélem, hogy tényleg lapul valaki a pocakomban :)

Arivett07, sok múlik azon, milyen a munkahely, ha stresszes, azt jobb feladni, és valami újat keresni. Fontos, hogy én is mihamarabb megtudjam, babát várok-e vagy nem, és akkor rögtön intézkedem, hogy ne stresszeljek a munkahelyemen, tudok hivatkozni, hogy könnyített munkát végezzek.

Eprike, köszönöm, én is izgulok nagyon, drukkolok én is neked :) A szurkálás az jó jel, nekem is folyamatosan volt, még ma is érzem,a bal oldalt leginkább. Neked sem kell már sokat várnod, és kiderül :)
Arivett07
2016-09-15 14:33:16

Sziasztok!

Először is, üdv az újanak! Andi nagyon szép a görbéd :-)) elég sanszos, hogy lapul ott vki :-)

Kolibri te is szépen megugrottál!!! Szorítok!

Kismamik látom ti jól vagyok! Küldjetek energiát nekünk!

Én 2 hete kezdtem az új helyemen, elmondani nem tudom mennyire jól érzem magam! Nincs stressz, mindenki mosolyog, egy álom...!!
Apajelölt is megdícsért, hogy meglátszik rajtam a változás. Úgyhogy remélem ez majd meghozza az eredményt! Szorítsatok!
Eprike
2016-09-15 13:45:47

Andi én már nagyon izgulok érted :D Megeszem a kalapom, ha nincs a pocakodban valaki :D Drukkolok naaaagyon :D

Nekem meg egész nap fáj a hasam...délelőtt bal oldalt szúrt, most a teljes alhasam fáj és még a derekamig is kisugárzik.... még 4 nap mensiig ... ajaj.
Andi198729
2016-09-15 12:54:56

Rendben lányok, köszönöm szépen :) Nem stresszelek, hanem később tesztelek még :)
Niki080495
2016-09-15 11:49:14

Andi
Igaza van kolibrinek mivel 12napos csak a luteálisod lehet hogy csak most fejeződött be a beágyazódás és azért nem mutat még semmit mert csak most kezdett el termelődni a hcg. :)
Kolibri84
2016-09-15 11:33:16

Andi szerintem ne parazz. Nem tudom, hogy befolyasolja-e, de 12 nap lutealisnal nem biztos, hogy rogton kimutatja, hiszen epphogy csak beagyazodott.
Niki080495
2016-09-15 11:23:29

Andi
Nálunk a családban sógornőmnek 2hét után lett csak pozitív a tesztje..azóta 3éves a kislánya. :) Mindenki más. Hátha egy márkásabb teszt mint a clearblue kimutatja. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!