Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Eprike, köszönöm a tippet. Utána nézek minkét dokinak.
Niki080495
2016-09-20 22:20:38
Kolibri
A jóstesztelést napokig kell csinálni és azt kell nézni erősödik e a csík. Valahol azt olvastam hogy a 12.dpo-n már majdnem egyforma a két csík.
hugery
2016-09-20 20:14:53
Nevergiveup gratulálok!!! :)
Egy év alatt sok babás lett! Ne adjátok fel!
Ebben a hónapban nem mértem, csak számolom a napokat, figyelek magamra. Inekciók után visszaáltam 31 napra, hasgörcs nélkül megúsztam most.
Drukkolok Nektek!!!
Nevergiveup
2016-09-20 19:01:20
Kolibri!
Nekem csak annyiban volt jósteszt, hogy már 14.dpo után, talán a 17-en csináltam egy ovutesztet, mivel nem volt itthon terhesteszt, és konkrétan olyan pozi lett, mint ovukor soha.:D Sokkal erősebb, mint a kontroll csík...másnapra megvolt a pozi teszt. Szerintem ha naponta néznéd, és erősödne, az mutathatja!;)
kocserzsu
2016-09-20 18:38:16
Jelus! A párommal minden rendben van. Itt a gond velem van tuti, valamiért nem jó a hüvelyem ph értéke. Mivel inzulinrezisztenciám van,ami néhány hete derült ki,próbálok odafigyelni az étkezésre, elkezdtem mozogni. Szerintem sokat segít ez is,és a rengeteg cukornak és fehér lisztnek amit magamba pumpáltam eddig, simán lehet köze a rossz ph-hoz. és most kaptam hüvelykúpot és a vagilactot kell használnom. Remélem segít.
Kolibri84
2016-09-20 18:36:12
Kivancsisagbol csinaltam egy ovutesztet es halvany pozitiv igy 12.dpo-n.
Valakinel bevalt jostesztkent?
Ha nem jon meg szombaton, akkor hetfon csinalnek rendes terhessegi tesztet, mert csak egy db clearbluem van amit nem akarok hasznalni, csak ha tenyleg nem jon meg stb
kocserzsu
2016-09-20 18:34:19
Nevergiveup! Szívből gratulálok a kisfiatokhoz! Remélem mi is hamarosan beállhatunk a sorba.
Nevergiveup
2016-09-20 16:17:00
Köszönöm Mindenkinek! Tudom, nem ide való már az infó, de mégiscsak itt kezdtem veletek..:)
Andi! Nekem 24-re sikerült.:( :) Szóval szerintem pont ne aggódj, ha elsőre nem sikerült. Teljesen egészséges pároknál is kell általában 3-5 hónap. Nem hiszem, hogy aggódnod kellene, láttam a csodaszép görbéd! Szerintem csak élvezd a védekezésmentes szexet :). Hidd el hamarabb összejön, ha nem görcsös erőlködés az egész, hanem átadod magad a tervezés/várakozás időszakának!:)
Az sosem árt ha középidőben többet vagytok együtt, de ne naponta, hanem inkább minden másnap, hogy érhessenek is a kis fickók.:)
Sok sikert Nektek (is)!:)
Andi198729
2016-09-20 15:41:26
Nevergiveup!
Szívből gratulálok a kisfiúhoz, és jó egészséget kívánok! Én is annyira reménykedtem benne, hogy megfogant a fiam :( Neked elsőre összejött, és tervezett baba volt? Pontosan ovuláció napján voltatok együtt? Mik a tapasztalataid?
Arivett, Kolibri drukkolok Nektek, hogy valóban összejöjjön! Hihetetlen, hogy az én szervezetem milyen gonosz tréfát művelt velem!
Jelus
2016-09-20 15:36:24
Kocserzsu!
A párodnak volt már sperma tenyésztése? Lehet, hogy ő fertőz vissza téged.