Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-09-21 13:38:29

Kolibri szerinten nem kell aggódni. Hidd el, ott van az a pindurka :-))) tudom, ez a várakozás kiborító!! Neked legalább jól fent a hőd is. Én tegnap éreztem szurkàlást, de mára megszűnt, semmi nincs!
Kolibri84
2016-09-21 12:42:54

Ha szombat reggel is huzom a csikot 37,1-nel az jo jel lenne szerintem.
Mensi elotti nap altalaban mar visszaesek alaphore es egyertelmu szokott lenni.

Meglatjuk, picit izgulok :)
Vasarnap (11.dpo) volt alig lathato halvany rozsaszin potty, plussz 7-11.dpo alatt feszult a mehem es pici szurkalast ereztem.
Tegnap ota nem szurkal, de fura erzesem van neha. Talan jot jelent, meglatjuk :)

Okt.3-ra van idopontom dokinal apajeloltestul. Oktoberben lesz a 11.mert honapom, most megnyugodtam hiszen alaposabban kivizsgaljuk magunkat hamarosan.
Niki080495
2016-09-21 11:31:47

Kolibri
Értem. Akkor viszont ha holnap is fennt van a hőd én ellőnék egy tesztet reggel vagy akár már ma is mert elvileg akkor holnap lenne a nemvárt és nem kezdett el esni a hőd sőt még feljebb ment ez nagyon bíztató. :) Mikor akarsz tesztelni?
Kolibri84
2016-09-21 10:21:13

Niki nekem olyan erzesem van, mintha 2 ovum lett volna.
Vsz hulyeseg :) mindenestre a 15.napit ereztem rendesen (nyak, pozitiv ovuteszt es kozepidos fajdalom)

Nemsokara kiderul!
Niki080495
2016-09-21 09:49:02

Kolibri
Nézegettem a görbéd és szerintem inkább a 19. Napon volt ovud és akkor még csak a 9.dpo-n vagy akkor viszont jó jel az ovuteszt. :)
Arivett07
2016-09-21 08:07:02

Eprike gyógyuljatok meg hamar!

Kolibri csak úgy szárnyalsz!!!! Nekem ma picit csökkent, 36,8. De este óta szurkál a hasam, úgyhogy itt mensi lesz hamarosan.
Kolibri84
2016-09-21 07:40:21

Eprike mielobbi gyogyulast nektek!!!
Kolibri84
2016-09-21 07:38:50

Koszi Eprike es Nevergiveup!
Kozben picit utanaolvastam es rajottem hogy minden nap kell, reggel kell nem delutan stb. Volt egy folosleges egy markabol ami nem jott be, igy megszabadultam tole :) nem fogok tobbet elhasznalni, kell oktoberre.

Andi, en is csak biztatni tudlak! Ne keseredj el, hogy elsore nem sikerult!

Eprike
2016-09-21 07:19:47

Kolibri én is jósteszteltem amíg szép volt a görbém erősödött is a csík, de nem olyan nagyon.
igazság szerint van akinek mutat babát a csík van akinek nem, és van akinek nem lesz erős a teszt csík mégis baba van. Olyanoknak ajánlják a jóstesztelést akik nem fognak letörni, ha a hcg teszt mégse lesz majd pozi.
Ebbe bele lehet dilizni :D

De a legtöbb oldalon amit észrevettem, hogy nagy eséllyel baba volt, amikor a teszt csík mensi napján sokkal erősebb volt a kontrollcsíknál :)
Megy a drukk pár nap és kiderül :)

Én ma nem tudtam mérni, mert betegek lettünk a párommal, és konkrétan nem kapok levegőt, ha becsukom a szám :D Így nehéz nyelv alatt hőmérőzni :D

Szép napot és minden esélyesnek megy a drukk :D Izgiiii :D
Andi198729
2016-09-21 06:55:43

Nevergiveup, köszönöm a tanácsot, és a biztatást :) Az orvos is mosolygott rajta, hogy még csak egyszer próbálkoztunk, azt mondta, ó hát az még semmi, fél év kell minimum, hogy egy egészséges nő teherbe essen. Próbálkozni fogunk még, aztán egyszer hátha sikerül. A legjobbakat kívánom nektek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!