Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Arivett! Igen, de nem elborzasztani akartalak benneteket, bocsi, hanem azért, hogy mindenki esélyes, ki hamarabb, ki később! Az anyukának nagytudós orvosok mondták, hogy nem lehet soha saját babája, és lám lett!
Kívánom, hogy Nektek és Mindenkinek minél hamarabb össze jöjjön a baba. :)
Arivett07
2016-09-22 19:14:23
Jelus, elolvastam:-(( 16 év!!!! Borzalmas lehetett ez az idő.
Jelus
2016-09-22 17:06:29
Sziasztok!
Beemelek egy linket, akit érdekel olvassa el a történetet. Szerintem nagyon megható kis családról írnak benne. A történetük mindenkit megtanít arra, hogy a reményt sosem szabad feladni! :)
Köszi lányok, valószínű az zavarhatta meg a rendszert, hogy mensim 2 és fél napot volt vérzéssel, aztán semmi majd most megint barnázás, nem tudta nyomonkövetni. Be volt írva, 3 nap a mensi, aztán csak pecsételést jelöltem be, csak rosszul értelmezte. Most újból bejelöltem.
Arivett, az nem baj, hogy mensis érzésed van, terhességnél is fellép ilyen érzés, mintha meg akarna jönni, aztán mégsem jön meg. Szurkolok!
Niki080495
2016-09-22 09:56:04
Kocserzsu
Lehet hogy akkor történt meg az ovu hogy a teszt már nem mutatta ki. De ha ekkorát ugrott valószínű az ovu. Ez a hónapod lehet más lesz mint a többi.
Arivett07
2016-09-22 08:01:47
Kolibri továbbra is szép ez a görbe :-))
Igazából annyit érzek, hogy le akarnak szakadni a cickók. Ami kicsit negatîvum, hogy pici mensis érzésem van.
Arivett07
2016-09-22 07:58:15
Kocserzsu nem lappang benned vmi baci? Torkod nem fáj? Vagy vmi ilyesmi?
kocserzsu
2016-09-22 07:42:31
Kolibri! Nagyon szurkolok neked! Csináltam tesztet, teljesen negatív, szóval nem értem ezt az emelkedést...
Kolibri84
2016-09-22 07:40:40
Kocserzsu ovutesztet csinaltal? Tenyleg nagyot ugrott a ho!
Andi, ahogy Jelus is irta be kell jelolnod egyenkent a mensis napokat, es akkor mar nem ir butasagokat a gep.
Arivett hogy erzed magad? A gyakori pisi jo jel is lehet :)
En holnap reggel okosabb leszek. Vegyes megerzeseim vannak.
Kívánom, hogy Nektek és Mindenkinek minél hamarabb össze jöjjön a baba. :)