Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kolibri kèszülj fel a könnyekre! Szerintem ki fog ugrani a bőréből:-) Szerintem vmi találós kèrdéses játékkal vagy vmi olyan dologot vegyél amibôl rájön. Nálunk sajnos ez azert nem lehetsèges, mert apajelölt napra pontosan számon tartja a mensimet. Minden nap kérdezget, fáj a hasad?, fáj a cicid?, megjött ma?. Jobb mint egy kalendárium. Sokszor jobban tudja mint én!
Jelus
2016-09-23 07:08:54
Gratulálok Kolibri!
Arivett szorítok!
Kolibri84
2016-09-23 07:03:36
November ota. Sajnos nem minden honapban tudtunk jol idoziteni a tavolsag miatt.
Nevergiveup
2016-09-23 06:57:39
Kolibri! Kíváncsi vagyok mit fog szólni Párod!:) Mióta is pròbálkoztatok? (De jó, már csak múltidő!:))
Kolibri84
2016-09-23 06:53:22
Koszi kocserzsu! Nagyon szoritok :)
Most meg azon agyalok hogy mondjam el apajeloltnek :)
kocserzsu
2016-09-23 06:47:54
Kolibri! Szívből gratulálok! Adj erőt nekünk! Október 3-a a szülinapom, te akkor mész uh. - ra,én pedig akkor nem várom. Remélem szerencsét hozol. Nekem most te vagy a kabalám. Puszi
Kolibri84
2016-09-23 06:45:36
Arivett jol emlekszem...en is tavasszal (aprilis) koppantam egy oriasit egy csodaszep gorbevel... Nekem egy clearblue volt csak jol eldugva. Amig vartam az eredmenyt szidtam magam hogy ezt most miert kellett, ugyis negativ lesz, stb
Annyira szoritok neked! :)))
Kolibri84
2016-09-23 06:40:32
Koszonom Nevergiveup es Arivett :)
Arivett de jo hogy huzod a csikot :))) Es te is 15.dpo-n vagy ha jol emlekszem :)))
Szerintem tesztelj, clearbluet csak ajanlani tudom.
Volt mensis erzes de nem erosen, de aztan elmult. Melleim fajnak.
Tegnap kicsit elszomorodtam a mensis erzes miatt, meg bovebb folyast is tapasztaltam - azt hittem meg fog jonni.
Gratulálok! Jó egészséget nektek;)