Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-09-23 06:37:02

Nekem holnap kellene megjönnie, azt sem tudom tesztem van-e itthon? Babonából nem vettem. Gondoltam minek legyen, eddig feleslegesen dobtam ki rá a pénzt. Ha nem jön meg, akkor hétfőn tesztelek. Az a helyzet, hogy most annyira reménykedek megint, mint tavasszal húsvétkor, és akkora pofára esés volt! Nem akarom újból átélni!

Neked Kolibri szívből gratulálok! Szoríts értem!!!!! Látod mondtam én! Apajelölt megússza a vizsgálatokat, és te okt 3-án már uh-ra mész :-)))
Arivett07
2016-09-23 06:32:08

Bocs! Most olvastam vissza:-))) annyira megörültem neked!
Arivett07
2016-09-23 06:30:07

Kolibri tudtam én!!!! Jupppppiiiiii! De örülök neked!!!!? Szupi szupi szupi!!!!!

Én még húzom a csíkot 36,9 en! Bárcsak maradnék, vagy menne feljebb! Szeretnék csatlakozni utánad, nagyoooon!

Neked van-volt mensis érzéses? Mert nekem volt kedden-szerdán már kevesebb, most meg elmúlt.
Nevergiveup
2016-09-23 06:28:21

Úristen Kolibri! A legjobb dolog erre kelni!:) Nagyon gratulálok és nagyon örülök Nektek!:) Megérdemeltétek!:)))
Kolibri84
2016-09-23 06:23:24

Lanyok!
Ma reggel nem birtam magammal es elhasznaltam az egyetlen terhessegi tesztem (clearblue).

Pozitiv lett!!!!!! El sem hiszem, remegnek a kezeim...
Koszonom a biztatast, sokat jelent:)

Arivett hogy allsz? Remelem duplazunk :))))
kocserzsu
2016-09-22 21:41:25

Hajrá csajok!
Kolibri84
2016-09-22 21:22:34

Copfos, jo olvasni! Orulok, hogy a pajzsmirigy ertekeid jok lettek!

Arivett nagyon szoritok neked!! En is sokat alszom mostanaban :)
Nekem neha mensis erzesem van, de aztan elmulik. A folyasom is bovebb ma, ugyhogy lehet hogy tenyleg mensi lesz:(
Ma delutani ho meg tartja magat (37,7). Neha ilyenkor mar csokken es a vart elotti reggelen (holnap) esik/zuhan alaphore.

Te szombaton tesztelsz vagy vasarnap ha nem jon meg?
Arivett07
2016-09-22 20:31:09

Kolibri már várom a reggelt:-) nagyon izgulok érted!!!

Nàlam megszűnt mára a mensis érzés. Remélem meg sem jön. Lányok! Nem tudom, hogy ez az idő, vagy hogy nemigazán voltam szabin nyáron, de hulla vagyok. Leülök a kanapéra, kettőt pislantok és alvás..... Párom már készen van ettől. Nem tudunk semmit megbeszélni, mert beájulok.
Arivett07
2016-09-22 20:26:41

Szia copfos! Tényleg rég voltál. Én még vagyok, lassan már egyedül maradok a "régiek" közül. Pajzsmirigyed akkor teljesen rendbe jött? Hormonokkal mikor mész dokihoz?
copfos
2016-09-22 20:22:01

Sziasztok lányok. Rég írtam ide. A pajzsmirigy értekeim rendbe jöttek kb. 8 hónap alatt, viszont pár hónapja alig van menzeszem. 1-2 naposak. Kicsit el vagyok kenődve mert így nem elég vastag a méhnyálkahártya ahhoz,hogy ott megtapadjon a babóca. Persze újabb laborok jönnek,de kicsit letörtem mint a bili füle.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!