Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-09-24 10:04:45

Kolibri köszi, rám fér. Mert tegnap letörtem. Azt hiszem veszek Clearblue-t. Annyi helyen olvastam, hogy sok nőnél csak uh-n derül ki, és a teszt később lett pozi. Tudjátok, a remény hal meg utoljára :-)
Kolibri84
2016-09-24 09:58:38

Arivett a felszokott ho jo jel!!
En ma reggel csinaltam egy hagyomanyos tesztet, majdnem nagyito kellett.
Szoval delutani pisibol negativ meg semmit nem jelent!

Tovabbra is szoritok nagyon!!!
Arivett07
2016-09-24 09:38:20

Csöpszi gratulálok!

Nevergiveup boszi vagy??? Felment mára 37,15 re. Ma kellene megjönnie, de eddig semmi jele. Ilyenkor már javában mensizek, mert hajnalba szokott vagy reggel, vagy már fájni szokott a hasam rendesen. A melleim leszakadnak. De szerintem nem baba lesz, mert tegnap délután ellőttem egy tesztet. Igaz vaterás, és már másfèl ève van a szekrényben, na, szóval, olyan negatív lett hogy csak na! Ezek meg tudnak romlani? Ha hétfőig sem lesz semmi, veszek vmi normàlisabbat. Jaaj, csak a cicim ne fájna ennyire, bőgni tudnék!:-(
csöpszi
2016-09-24 09:33:06

Koszonom szepen lanyok :)
Nevergiveup
2016-09-24 09:31:30

Andi! Mi május 29-30 voltunk együtt, 1 nap szünet, majd júni 1-én megint. Elvileg 1-én volt ovum, akkor éreztem. A gép mondjuk 3-at húzott be, de szerintem 1-én volt, és ha azt vesszük, akkor igen, az ovu napján voltunk együtt. De az előtte 2 nappal levő (30-i) spermium is megtermékenyíthetett :D. Szerintem ezt nem lehet eldönteni sajnos.:)

A lényeg, hogy egészséges legyen, ha lányotok lesz akkor is ugyanúgy fogjátok imádni!!:)
Andi198729
2016-09-24 09:29:22

Eprike, ígértem hogy írok, milyen kúrát csináltam, ezt most is csinálom, és bízom benne, hogy sikeres lesz. Elsőkörben méregtelenítés, 6 hétig, felváltva, éhgyomorra, egyik nap csalántea, másik nap diólevéltea. Fagyöngytinktúra déli és esti étkezések előtt.-erősíti a méhet. ( Gyuri bácsi-féle babaváró tanács) Barátcserje kapszula napi 2X.-segíti a női hormonok termelését, és a progi termelését. Cickatea és málnalevéltea menzesztől az ovuig, -ösztogéntermelésben van szerepe, és szabályozza a ciklust, és palástfű tea az ovutól,-segíti a megtapadást, tehát próbálkozás után is érdemes fogyasztani és femibion. Valamint a méhpempő is segíti a teherbeesést. Most ezt a kúrát teljeskörűen csinálom, legutóbb kimaradt a barátcserje, és a palástfű, de most kipróbálom. Szerintem érdemes megpróbálni, ezek mind-mind természetes módszerek, baja nem lesz tőle az embernek.
Andi198729
2016-09-24 09:23:23

Szívből gratulálok nektek Csöpszi, jó egészséget nektek!

Nevergiveup, egy kérdés: ti ovukor voltatok együtt? Mert sokat olvasgattam, hogy kisfiúért ovukor kell szeretkezni. A férjemmel kisfiút szeretnénk elsőre, nem tudom, van-e valóságalapja ennek. Czeizel-féle praktika. Kolléganőmnek ez bevált, ovukor voltak együtt, akkor fiú lett, és azt megelőzendően a második kislány lett nekik. Tudom, az a legfőbb, hogy összejöjjön a baba, és egészséges legyen, de azért mindenkiben ott van a gondolat, hogy milyen neműt szeretne a szíve mélyén.
Jelus
2016-09-24 09:00:43

Eprike nagyon szorítok Nektek is, hogy minél előbb pozitívat tesztelhess!

Kolibri, Mircsi jó egészséget kívánok, minden rendben lesz!

Niki,nagyon aranyos vagy, jól esett amit írtál. A görbéim alapján úgy néz ki, hogy elég rövidek: ovu után 9-10-11-12-13 napra jön meg, mikor mennyi. Ovutól számolva 1 hét után a nézett progi szintem jó volt, de valamiért mégsem tart ki 14 napig a sárgatest fázis. Lehet, hogy mégis pótolni kellene?

Csöpszi! Hatalmas boldogság! Egy drága kislány! Gratulálok! További jó egészséget kívánok!

Nevergiveup! Veled örülök! Minden rendben lesz! Ne izgulj! Életed legszebb időszakát éled!
Szép napot Mindenkinek!
Kolibri84
2016-09-24 08:57:31

Csopszi koszonom es szivbol gratulalok a kiscsajszihoz:))

Arivett hogy allsz? Ugy szoritok!!!!
Eprike
2016-09-24 07:56:03

Csöpszi, gratulálok a kisasszonyhoz :)remélem a végéig néha jelentkezel :D Küldj hozzánk gólyát te is :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!