Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nevergiveup
2016-09-24 07:39:37

Csöpszi! Gratulálok a kislányotokhoz!:))) Szuper érzés megkönnyebbülni, hogy minden rendben van!:)

Nekünk még 6 nap a 2. genetikaihoz, akkor már majdnem 20 hetesen leszünk!:)

Arivett, gondolok rád, szuggerálom fölfele a hődet!!!!!!
csöpszi
2016-09-24 07:33:18

Sziasztok csajok!
Kolibri szivbol gratulalok! :)
Nekunk tegnap volt a 12.heti genetikai ultrahangunk, ahol hala Istennek minden a legnagyobb rendben volt. Nagyo-nagyon ficankolt a kisbabank, olyan jo volt latni, meg tudtuk szamolni az ujjacskait, mutatta a talpacskajat, a popsit, az arcat! Genetikailag tokeletes az ultrahang alapjan, a kombinalt teszt verveteli erednenyere meg varni kell, de az ultrahangos szerint biztosan minden rendben vele, szep formas kisbaba :) es nem utolso sorban kiderult hogy valoszinuleg kislany! Nagyon boldogak vagyunk. Nagy ko esett le a szivunkrol, most kezdjuk igazan elhinni hogy a februarban tortentek utan valoban egy egeszseges kisbaba szulei lehetunk!
Kivanom Mindenkinek itt a forumon, ami hozzasegitett ahhoz, hogy kismama lehessek, hogy mihamarabb atelhessetek ezt a csodat! :) kitartas lanyok!!!
Niki080495
2016-09-23 23:00:14

Jelus
Nem feltétlenül lesz mensi mert ha a 13.napon volt az ovud akkor ma vagy a 7.napon ami akár beágyazódás miatti pecsételés is lehet. Neked ovu után hány napra jön meg? Mert általában ovutól számolva 14nap szokott lenni.
Mircsi
2016-09-23 20:30:14

Sziasztok.
jövőhét pénteken megyek dokihoz.
aug. 09-én volt meg utoljára, ha jól számoltam jövőhéten már hét hetes leszek, ugye?
Kolibri84
2016-09-23 16:51:37

Andi, 10.13.14.15.16. es 18. napokon voltunk egyutt ovu kornyeken.
En ebben a honapban semmit nem szedtem, par E vitamint mult hetvege ota amikor rozsaszin pottyoztem.
Apajelolt kb egy honapja szed maca gyokeret es szelent.

Kolibri84
2016-09-23 16:46:41

Jelus, aviva segithet ciklust hosszabbitani/roviditeni.
Kolibri84
2016-09-23 16:45:41

Koszonom lanyok!
Remelem minden rendben lesz, okt.3-an megyek dokihoz.
Vsz korai lesz szivhanghoz (5+4)

Kitartas lanyok, szivbol kivanom hogy mindenki atelhesse ezt !!
Jelus
2016-09-23 16:30:47

Arivett, sajnos sok: 43 éves vagyok.

Igen néztek pajzsmirigy hormon szintet: TSH 1,18 - 0,7 (0,04-4)teljesen jó szabad T3 és T4-gyel.

Progeszteronom is jó volt 2x amikor nézték: 35,77 és volt 65 is.

De a 43 év, az 43 év.

Aranyos vagy Andi kipróbálom, és majd szerintem megpróbálom a ciklus 2 felében a palástfű teát is. Mi vesztenivalóm lehetne.

Eprike
2016-09-23 15:33:26

Arivett... mi lassan 7 éve szeretnénk babát. (1évig külön voltunk) így ha pontos akarok lenni 6 éve próbálkozunk, de bárhonnan nézve is hosszú idő. Bánom, hogy nem évekkel ezelőtt mentem el kivizsgáltatni magam, illetve páromat. Szóval lassan elmehetnék orvosnak annyi mindenről annyi mindent tudok xD Bízom, benne, hogy most már mindent tudva közeledünk a kis csodánkhoz :) Egyszer sikerült, akkor van esély még, ha nem is maradt velünk az angyalkánk. Ajaj nehéz ez bizony, de már lassan tényleg úgy vagyok vele, hogy mindent megtettünk és innentől már nem rajtunk múlik. De érzem, hogy hamarosan sikerünk lesz és újra érezhetem a boldogságot amit, múlt nyáron a két csík okozott :)

Addig is drukkolok magunknak és mindenkinek és végre talán nem elszomorít mások öröme, hanem már én is örülök nekik :D irigykedve ugyan, de vidám dolog :)

Reménnyel tölt el mások sikere főleg a tietek lányok akik szintén hosszú ideje próbálkoztok legyen akár egy hónap 1 vagy 10 év, aki babát szeretne, annak minden hónap éveknek tűnik .

:)
Andi198729
2016-09-23 15:22:35

Jelus! Én természetes módszert ajánlanék neked: cickafark tea, próbáld ki, ártani nem árt.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!