Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eprike
2016-09-25 09:01:44

Timi ne aggódj én is csak 5 év után fordultam dokihoz :) Viszont ha IR-ed van és van egy kis + súly is rajtad, akkor h amár csak szénhidrát diétát csinálsz már attól javulni fogsz :) Nálam bejött most :) ÉS igen sajnos az IR az nagy gond tud lenni, főleg ha kezeletlen főleg nekünk akik babára vágyunk. Bár gondolom, ha többen is nálatok IR-esek akkor tudod milyen. Nekem anyum tuti az lett de nem megy dokihoz.... pedig örökletes dolog ... na mindegy.

Timi hajrá, ha bármi infó kell vagy segítség írj bátran akár nekem akár itt a fórumon :D Szerintem mindenki ellát majd jótanácsokkal, ha kell :D
Tímeaaa9118
2016-09-25 08:26:39

Köszönöm Eprike a dokimhoz hétfőn megyek . Nem tudok semmit mert még nem vizsgltattam ki. Majd most pont a mensit várom h megcsinálják az összes vizsgálatot. De IR-re gyanakszom mert nővéremnek is van meg sok nőnek a családomban. Őszinte leszek borzasztó élményem van orvosokkal szval ezért húztam eddig de most talán megvan a jó doki :)
Eprike
2016-09-25 08:05:57

Timi, lehet ennyire későn igen , de lehet megérne egy dokilátogatást, nekem hasonló görbékkel és petefészekszurkával peteérésem se volt szintén 35-40+ napos ciklusok váltakozva. Ha most fent marad a hőd hosszabb távon akkor most lehetett ovud, de ha megint csak 2-3 nap és leesik akkor gyanus, hogy gond van a rendszerben :S Pajzsmirigy vagy IR gond nem áll fent? esetleg progi probléma?
Tímeaaa9118
2016-09-25 07:59:30

Szia Niki nem próbáltam még az ovutesztet de mar vettem. A ciklusom 35-40-ig szokott lenni.
De ma feljebb ment a hőm :) 12.-ke hétfőn nagyon szúrt a jobb petefészkem talán ott volt az ovu? Lehet ennyire későn???
Niki080495
2016-09-24 22:22:37

Timi
Én szoptatok és nekem ez a második ciklusom de nekem is csak most húzta be ami igaz is hogy akkor volt mert nagyon fájt a hasam.
Niki080495
2016-09-24 22:19:57

Timi
Szerintem nem volt ovud...akár hogy nézem a görbéd nem lehet rajta látni hogy lenne ovu. A rendszer is azért nem húzza be az ovut mert nem ment fel a hőd. Ovutesztet szoktál csinálni? Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Tímeaaa9118
2016-09-24 19:56:19

Sziasztok! Szívből gratulálok neked Kolibri mindennap én is izgultam h baba legyen :)
Miért tette át az ovumat??? Mensi sehol....
Andi198729
2016-09-24 17:00:13

Arivett, szorítok neked, ne keseredj el! Látod, nem mindig mutatja ki a teszt, csinálj még reggeli vizeletből, nagyon drukkolok, hogy kisbabád legyen!
Andi198729
2016-09-24 14:01:39

Köszönöm Nevergiveup! Legközelebb mi is így fogunk próbálkozni, szerintem nem eleget próbálkoztunk,és nem pont akkor, szerintem nem 08.31-én volt ovum, hanem 09.02-án, akkor éreztem leginkább, csak nem tudtam, hogy mi van, érdemes-e próbálkozni. Férjem szerint kellett volna még, ő érezte, hogy kellene még. Jó, hogy van ez az oldal, nagyon hasznos, biztatni egymást, és tanácsokat adni, valamint megosztani egymással a tapasztalatokat.
Eprike
2016-09-24 10:33:54

Arivett, drukk drukk :)

Andi, köszi a kúrád leírását, én annó cickafark és palástfüveztem, barátcserjétől meg fájt a hasam :S

Most egyenlőre 160g-os szénhidrát diétázok és máris sokat javult a ciklusom, és most meforalt szedek IR-re ami szintén segít a fogyásban és a ciklus is javul :) Azt mondta a doki, hogy a zsírsejtek ösztrogént termelnek ami nehezíti a baba megtapadását is és a ciklusba is bezavarhat. Egyenlőre bejön a diéta, a hormonjaim rendben és a ciklusom mindig rendszeres csak a peteéréssel volt baj a terhesség óta, de végre az is van (végülis legutóbb is diéta második hónapjában lettem terhes ) :) Egyenlőre azt csinálom amit a dokik mondanak, ha már annyit fizetek nekik. Még 27 évesen azért van némi időnk :) Párom is vitaminozik szépen :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!