Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kedves Alphra!
Én is feltettem ezt a kérdést,mert én sajnos a munkámból kifolyólag nem igen tudok 6 órákat aludni és szinte lehetetlen mindig ugyan abban az időben mérnem(mert kamionozom és mindig más időpontokra kell bemennem).De azt mondták itt a lyányok :),hogy nyugodjak meg és mérjem nyugodtan.Szerintem te se rágódj ezen.Már én se teszem.És kaptam pozitív értékelést itt a görbémre. :)
Sok sikert neked is. :)
Niki080495
2016-11-04 16:24:22
Norina
Szerintem 31-1jén volt ovud ha holnap felmegy a hőd. De ma is legyetek együtt mert furi ez a leesés.
Norina850225
2016-11-04 16:20:22
Haliho! :)
Most ez a helyzet,szerintem lecsúsztam az ovuról(már ha volt).
Lehet valamennyi esélye a kis pelusosra,hogy 2.-án megerőszakoltam a páromat?
Bőszen méregetem minden reggel,aztán meglátjuk mi lesz.A doki pont leszarja a görbét.Majdhogy nem kinevetett tegnap mikor mondtam neki.Azt mondta felesleges,mert csak uh-val és vérvévétellel lehet megállapítani.De ha én ábrándokba akarom ringatni magam,akkor csináljam tovább nyugodtan.Milyen kedves,nem igaz?És ez egy magán doki volt.Nem kevés pénzért montda eme kedves szavakat.Én mindig ilyen dokikat fogok ki.Nem tudom,hogy más is így van e ezzel.
Niki080495
2016-11-04 09:19:00
Blake
Mindig ovuhoz számítva kell nézni a mensit. Ovutól 14nap a nemvárt. Te ma vagy a 9.napon azért nem jött meg.
Blake1757
2016-11-03 23:09:16
Nekem ma megint felment 37,2-re. Mensi egyelőre nincs , pedig ma kellett volna megjönnie :)
Alphra
2016-11-03 14:02:19
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy ha nem tudok min 6 órát aludni, az mennyiben befolyásolja az ébredési hőt??
Pontos mensim van, eddig a görbe alapján mindig volt pé-m, erre ez a mostani görbém :( , nem is értem. Annyi történt viszont, hogy éjjelente pár napja fel kell kelnem a fiamhoz, mert felsír..., így kb 4 óra alvás után tudok csak mérni. Ez befolyásolhatja annyira, hogy alacsonyabbat mérek minden reggel, mert éjjel felkeltem??
Köszi!
Andi198729
2016-11-03 12:15:14
Fura, mindhármunknak 36,8-ra esett le, és Kicsifény mindketten az ovu utáni 8. napon vagyunk. Kíváncsi vagyok, emelkedni fog-e holnap, vagy csökken. Azért jó lenne, ha a luteálisom még tartana.
Kicsifény
2016-11-03 08:01:43
Nekem is leesett...mág van pár napom memsiig azért.
Andi198729
2016-11-03 07:23:53
Bóbita, ne keseredj el, ez még nem jelentős esés, a coverline fölött vagy még, lehet holnap emelkedni fog :)
Én is feltettem ezt a kérdést,mert én sajnos a munkámból kifolyólag nem igen tudok 6 órákat aludni és szinte lehetetlen mindig ugyan abban az időben mérnem(mert kamionozom és mindig más időpontokra kell bemennem).De azt mondták itt a lyányok :),hogy nyugodjak meg és mérjem nyugodtan.Szerintem te se rágódj ezen.Már én se teszem.És kaptam pozitív értékelést itt a görbémre. :)
Sok sikert neked is. :)