Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csak azért kérdem, mert sokan mondják, hogy volt ilyen pecsételés szerű furcsa folyása amiből gondolta, hogy az a beágyazódás jele...de ez nem törvényszerű, hogy mindenkinél jelentkezik, de a többség ezt tapasztalja.
Kiváncsi voltam nálatok volt-e ilyesmi és ennek hiányában még lapulhat-e baba a pocakban :) Tudom hűlye kérdés és hogy mindenki más és más csak érdeklődöm picit :)
Eprike
2016-11-19 10:47:49
Én még magamnak nem gratulálnék, nekem a fura méh területére való izomlázszerű feszülő fájdalomszerűség, volt a gyanús, a sok pisilés és a fáradtság. De még semmi sem 100% húúú hogy ezt 3 napja mennyiszer mondtam :D Most kipróbáltam kávé után szédelgek e (legutóbb terhesen is szédültem tőle) Hát most is :S :) csak kapaszkodjon a picur és mutassa meg magát jobban :D
henriettareka
2016-11-19 10:05:42
Szaby gratulálok. Látod látod csak nem tévednek azok a tesztek :)
Eprike gratulálok neked is.
Volt-e valami előjeletek amiből gondoltátok, hogy bizony baba van a dologba?Volt-e barnás pecsételő folyásotok azelőtt vagy rózsaszines, hasszúrkálás vagy ilyesmik?
Nekem a hőm maradt a régi, pedig a nemvárt előtt egy nappal mindig visszaesik. Reménykedem kicsit benne, hátha sikeres hónap lesz.
Eprike
2016-11-19 08:29:39
Szaby megmondtuk :D Gratula :)
Nálam az x-epil lett hangyányival erősebb, fotózni is alig lehet... de szabad szemmel határozottan naaaagyon halvány ....
Ma így, de 3 óra plusz alvás után 37,4 volt a hőm...
Hosszú lesz ez a pár nap :D
Szaby86
2016-11-19 07:28:56
Sziasztok!
Reggel csináltam egy benu pregnancy early tesztet, ez magas érzékenységű 10-es, és pozitív lett!! :)
Kíváncsiságból megnéztem azért a 2. X-epilt is ami megmaradt múltkorról.
Ott is ott a csík csak halványabb, mint a másik teszten, de már szabad szemmel jobban látni, nem kell úgy szugerálni, mint pár napja.
Jövőhéten kérek időpontot az orvoshoz. Reméljük minden rendben lesz!!
Mindenkinek szorítok és sok sikert kívánok!!!!
Követni fogom továbbra is a fórumot!!
henriettareka
2016-11-18 14:38:22
Jelus köszi szépen a drukkot. Szép ajándék lenne karácsonyra babásnak lenni :) De mi tervezünk és a sors eldönti, hogy alakitja a dolgokat :)
henriettareka
2016-11-18 14:33:20
Eprike megy a drukk nagyon, hogy erősödjön az a csikocska, ott a baba az biztos.
Szaby drukkolok neked is és ne aggódj.
Timi elég biztató a görbéd, lehet lapul ott valaki :)
Nekem 2 napja visszább jött a hőm 1 tizedet, vasárnapig izgulok mi lesz belőle, tesztelni csak akkor akarok ha késik a mensi...addig várunk türelmesen :)
Eprike
2016-11-18 13:15:00
Köszönöm mindenkinek a drukkot és én is mindenkinek drukkolok :D
5 tesztből ami 4 különböző fajta de mind 25-ös 4teszten egyértelműen látszik a halvány második csík, 1en ami az x-epil azon meg csak szuggerálva :) Szerintem ennyi nem tévedhet, kezdek megnyugodni :) (na jó nem, de azért mégis :) )
Hajrá mindenki, jöjjenek a szép görbék meg a szép tesztek :)
Andi198729
2016-11-18 12:59:07
Eprike, neked is megy a drukk, hogy erősödjön az a csík :) Én egyelőre még csak bízom az ovuban, ilyen idáig a görbém:
Kiváncsi voltam nálatok volt-e ilyesmi és ennek hiányában még lapulhat-e baba a pocakban :) Tudom hűlye kérdés és hogy mindenki más és más csak érdeklődöm picit :)